Sex după divorţ

Mergeam agale pe strada pietruită purtând în picioare superbii mei pantofi negrii cu toc. Am ales să merg către casă pe o altă stradă, să văd locuri şi oameni noi, să schimb rutina zilnică. Programul de lucru se terminase, problemele de la serviciu le-am lăsat la birou. Era timpul să mă gândesc la ale mele. Mariajul de trei ani se încheiase în urmă cu două luni, conform înţelegerii de comun acord de la notar. În singurătatea mea reflectam filosofic la timpul petrecut alături de Cosmin. …Decizia de ne despărţi şi de a nu mai oferi încă o şansă căsniciei noastre, am luat-o puţin în grabă. Dar, fermă pe poziţie, nu am vrut să arăt vreun moment de slăbiciune în faţa lui. Oricât l-am iubit nu puteam să locuim împreună ştiind de aventura lui. Întâmplător l-am surprins pe stradă sărutându-se cu altă femeie.

Cu geanta pe umăr şi cu privirea în pământ … gândurile nu-mi dădeau pace. Încercam să mă gândesc la altceva să-mi găsesc alt subiect, dar nu reuşeam. Refuzam să cred că eu aş fi de vină, că eu l-am împins în braţele altei femei. Cu ce am greşit?

– “Ioana, Ioana”… Ioana eram eu … nimic nu-mi perturba gândirea…  – ”Ioana, stai”… priveam înainte fără să realizez că sunt strigată.

Un individ m-a prins brusc de braţ şi m-am întors puţin speriată dar am răsuflat uşurată când am văzut cine era. Robin, un fost coleg de facultate. De fiecare dată mă amuzam pe seama numele lui. Era suficient să-l văd pentru a mi se schimba starea şi pentru a mă binedispune.

– Te-am strigat de câteva ori, dar nu m-ai auzit.

– Scuze, eram cu mintea răvăşită, mă gândeam la ale mele. Ce mai faci? Nu te-am văzut de mult timp.

– Eu mulţumesc bine, lucrez la o firmă de IT şi îmi merge bine. Dar tu? Ultima oară ştiam că trebuia să te căsătoreşti, eşti măritată, nu-i aşa?

– Am fost, până acum două luni. Nu a mers şi am decis să este mai bine să ne separăm, mai ales că nu avem copii împreună.

– Îmi pare rău să aud asta. Sper că totul este în regulă, mai ales că ai divorţat de curând… Ştii, hai să fiu scurt. Mă grăbesc puţin, trebuie să ajung la o întâlnire şi nu vreau să întârzii. Îmi pare bine că ne-am întâlnit. Ce zici dacă ne-am întâlni mâine seară pentru a depăna amintiri din facultate?

Aveam de gând să-l refuz. A aflat că am divorţat şi gata a sărit să mă agaţe. După un mic răgaz, am acceptat. Ce putea să se întâmple? Partea bună era că mă scotea din starea în care mă aflam, mai uitam de ale mele.

– Ok … nu ştiu, numărul pe care îl am mai este valabil?.

– Da, este acelaşi nu l-am schimbat. Şi eu îl mai am pe al tău. Mai este valabil, nu-i aşa?

– Da, nici eu nu l-am schimbat.

– Mai vorbim, trebuie să plec … te voi suna eu.

Mă simţeam puţin mai bine după ce l-am văzut. Pe diferenţa de drum rămasă am avut o atitudine mai pozitivă.

A doua zi, ne-am revăzut în proximitatea zonei  în care ne-am întâlnit şi-n ziua precedentă. Ieri nu l-am analizat  suficient dar astăzi părea  îmbrăcat aproximativ la fel. Cămaşă albă, fără cravată şi pantaloni de blugi. Tipul se bucura că ne-am revăzut, iar eu îi analizam îmbrăcămintea … de parcă devenise iubitul meu. Adevărul este că îmi surâdea ideea unei aventuri împreună. Duceam dorul unei partide adevărate de sex. Ultima avusese loc în urmă cu vreo 6 luni. Nu eram în toate minţile dacă îi spuneam aşa ceva.

Subiectul principal al serii au fost  colegii de facultate şi amintirile legate de acea perioadă. Mi-a prins bine întâlnirea cu Robin, m-a făcut să uit de ale mele. Am râs  şi m-am simţit bine aşa cum nu o mai făcusem în ultima jumătate de an. Ajunsesem aproape  în dreptul locuinţei mele şi mă bătea gândul să-l invit la mine… poate face el primul pas, gândeam în sinea mea.

– Aici locuiesc acum … poate mai vorbim pentru că mi-a făcut plăcere să depănăm amintiri.

Cuvintele mele erau diferite faţă de ceea ce gândeam. Îl plăceam pe Robin ca bărbat, încă din facultate, dar nu i-am acordat vreo şansă pentru o relaţie cu mine. I-am întins mâna pentru salut şi aveam de gând să mă întorc şi să intru. A răspuns la salut dar m-a tras iute spre el să mă sărute. Nu era deloc rea intenţia lui, trebuia să opun rezistenţă, să nu cedez. Amuzată de situaţie i-am spus:

– Poate este un pic cam devreme … apoi, crezi că aceasta a fost o întâlnire în adevăratul sens al cuvântului?!

Replica lui întârzia să apară dar mă privea zâmbind. Mă întrebam de ce zâmbeşte şi mai ales la ce se gândeşte? Într-un final, replica lui a venit:

– Încă este devreme … putem să bem o cafea la tine? Eu nu am ce să fac acasă, mi-ar prinde bine să fiu în compania ta. Mă ajută să ies din monotonia servici – casă, servici – casă. Ce zici?

În sfârşit, o replică bună … gândeam eu. Mult i-a luat până a zis-o. Mă gândeam că refuzându-l acum voi rata ocazia unei partide de sex. Iniţiativa trebuia să vină de la el, trebuia să mă convingă… nu puteam să cedez uşor. În apartament, Robin s-a făcut comod pe canapea iar eu am pus muzica să cânte în surdină.

Eram aşezaţi amândoi pe canapea, nu foarte departe unul de altul, discutând vrute şi nevrute. Trecuse ceva vreme de când am adus cafeaua care probabil că se răcise deja. La un moment dat Robin a vrut să guste din cafeaua la care nu am adus zahăr. În câteva clipe, am adus un recipient cu puţin zahăr şi am vrut să-l aşez pe măsuţa din faţa canapelei. În timp ce mă aplecam către masă, cu faţa către el, i-am oferit o panoramă splendidă asupra sânilor mei, mai ales că nu purtam sutien pe sub bluză. În clipa următoare, Robin a răsturnat ceaşca de cafea pe el.

L-am ajutat cu un prosop să se şteargă, dar nu putea să plece aşa acasă. Uşor hilizită, de impactul ce la provocat vederea sânilor mei, dar şi de situaţie, i-am spus că este necesar să se dezbrace pentru a le pune la spălat. Nu a fost de acord la început, dar a cedat. Ca să nu stea doar în chiloţi în faţa mea, i-am adus un halat de-al meu. Era singurul pe care îl putea îmbrăca.

Întâmplarea a făcut să-mi pară mai atrăgător, să-mi doresc mai mult să fac eu primul pas. În urma discuţiei asupra întâmplării, mi-a confirmat cauza incidentului.

– Îţi plac sânii mei? I-am întrebat  uşor stânjenită.

– Sunt foarte frumoşi … pentru moment m-am blocat şi nu am fost atent…

Privirile ne-au rămas aţintite unul către altul, emoţia m-a cuprins, inima îmi bătea mai alert ca de obicei, Robin şi-a întins capul către mine şi m-a sărutat scurt pe buze. Am închis ochii, fremătam de nerăbdare. Când buzele ni s-au împreunat am cedat, am înlăturat acea barieră invizibilă dintre noi, făcându-i loc.

Ne-am luat în braţe, ne mâncam unul pe celălalt, aveam o foame de dragoste, îmi doream să simt pasiunea, vibraţiile, tremurul din toate încheieturile … să-l simt în mine cum mă sondează adânc. În acele momente ceva din mine a ieşit la iveală, partea întunecată a personalităţii mele, pe care nu o cunoşteam. La început a fost emoţia, entuziasmul, apoi lucrurile au devenit mai serioase. Mă aflam într-o postură dominatoare, voiam să deţin controlul.

Aproape că l-am imobilizat pe canapea, abia îmi atingea trupul, cred că nu se aştepta la asta, mă urcasem cu totul peste el, mâinile mele erau după gâtul lui, sărutându-l cu pasiune şi gâfâind de plăcere. Penisul i se întărise, îl simţeam prin chiloţi, eu mă umezisem ca niciodată … îl voiam, la propriu şi din pasiune i-am muşcat uşor buza inferioară.

A părut surprins şi asta mi-a dat curaj să continui … l-am sărutat pe gât, uşoare urme de dinţi se puteau vedea deja  pe gâtul lui. Halatul devenise inutil, i l-am deschis dezvelindu-i pieptul, apoi tot trupul. Printre sărutări, am alunecat uşor pe el până la podea. Şi-a desfăcut picioarele. Marginea chiloţilor mă intriga pentru că ascundea ceva mare. I-am mângâiat penisul prin ţesătura chilotului. Încercam să-i cuprind bărbăţia cu toată palma dar nu reuşeam.

Mă simţeam stăpână pe trupul lui şi fără să stau mult la discuţie, am tras de chiloţi eliberând … o minunăţie de penis. Ochii îmi sclipeau, se putea citi satisfacţia în ei. După ce i-a scos de tot, i-am prins penisul într-o mână şi i-am sărutat testiculele. Îl frecam uşor în timp ce cu buzele urcam către vârf. Eram nerăbdătoare, într-o clipă buzele s-au mulat pe gland cu mişcări du-te-vino.

Nu trebuia să-l privesc. Îmi era suficient să ascult modul cum oftează ca să îmi dau seama că îl înnebunesc. La scurt timp am simţit seva bărbătească … m-a aţâţat şi mai tare. Stăteam în genunchi lângă canapea, sprijinită pe picioarele lui în timp ce executam o felaţie, cum rar am făcut-o.

Picioarele lui au început să tremure. Nu ştiam dacă va mai fi în stare să mă penetreze după ce va avea orgasm, dar nu-mi păsa. Eram nerăbdătoare să-i simt sămânţa caldă cum ţâşneşte. Mişcările era potrivite … aşteptam să-mi primesc premiul, dar el mi-a luat această bucurie. M-a oprit, s-a ridicat în picioare, m-a ajutat să mă ridic şi m-a împins pe pat. Mi-a ridicat fusta, într-o clipă a ajuns la chiloţii mei şi i-a îndepărtat rapid.

Vaginul meu umed şi excitat îl aştepta. S-a aşezat în genunchi şi şi-a băgat capul sub fustă. Ideea de nu vedea mi se părea grozavă. Limba şi buzele îşi făceau de cap cu labiile mele … clitorisul a urmat şi el … ahh… mă simţeam minunat. Buzele s-au lipit de clitoris, mi-a introdus un deget în vagin, simulând o penetrare. Eram foarte excitată. Nu am mai putut rezista. Îl voiam prea mult în mine.

M-am ridicat de pe canapea şi cu o voce autoritară i-am indicat să se culce pe podea. Imediat m-am aşezat peste el … înfingându-mă în penis. La cât de excitată eram a intrat foarte uşor. Era captiv în interiorul meu, mă mişcam înainte şi înapoi sprijinită pe braţe. Robin a reuşit cumva să-mi elibereze sânii afară din bluză, trăgând de ei şi strivindu-i cu palmele.

Gâfâiam puternic, mişcările se intensificaseră. Momentul meu era aproape … aahh… gura lui îmi ţinea captiv unul dintre sfârcuri, de celălalt trăgea cu mâna… aaahhh … am avut un orgasm puternic. Robin nu m-a lăsat mult să mă bucur de el. Şi-a pus palmele pe coapsele mele şi m-a întors cu spatele spre el făcând mişcări din bazin. Ne mişcam la unison.

ÎI simţeam foarte încordat, era pe punctul de a ejacula, speram să mă anunţe din timp. La puţin timp … mi-a strigat să mă ridic. Sincronizarea a fost maximă, cum m-am ridicat… sămânţa a ţâşnit imediat pe fesele mele. Era fierbinte şi parcă mi-a citit gândurile atunci când m-a întors … ador să simt sămânţa pe fesele mele.

M-am aşezat lângă el. Eram amândoi obosiţi. Era clar pentru mine. Noaptea urma să fie lungă. Nici dacă voia să plece nu putea, hainele încă nu erau spălate, iar în chiloţi nu putea să ajungă acasă.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura