Asistenţă sexuală la birou

Sunt o femeie de 40 de ani. Căsătorindu-mă la 20 mi am trăit tinereţea cu un singur bărbat. Totul a fost ok o vreme, apoi a apărut monotonia. Nu suport monotonia mai ales în pat. Reuşeam să fac din partidele noastre de amor momente cu scântei dar rămâneam cu acea foame în mine, simţeam nevoia să fiu devorată, să mă simt o femeie dorită.

Într-o zi pe când mă aflam la birou am constatat că nu funcţiona nici internetul şi nici telefonul aşa că am sunat la compania respectivă. … După vreo 2 ore şi-a făcut apariţia un bărbat în jur de 30 ani, bine clădit. Cum i-am zărit privirea… ceva s-a întâmplat, m-am simţit atrasă de el inexplicabil. Era cam timid… ah… dar ce-mi plăcea asta. Mă excită bărbaţii timizi sau care dau doar impresia că sunt cuminţi. M-am prezentat întinzându-i mâna, a mea, rece ca întotdeauna… a lui caldă, puţin umedă. I-am strâns-o delicat uitându-mă în ochii lui.

S-a apucat să verifice şi să-şi facă treaba pentru care venise. Eu lucram la un laptop, dar ochii îmi fugeau constant spre el, iar când întorceam capul simţeam cum mă priveşte. Nu ne puteam abţine. Un lucru era clar, ne doream, începusem să mă excit numai la gândul că mă voi oferi unui bărbat necunoscut.

Se făcuse ora de plecare şi toată lumea din clădire dispăruse. El observând asta îmi spune:

   – Pot reveni mâine dimineaţă ca să nu staţi peste program din cauza mea.

Replica mea a fost după cum mi-e felul, mai glumeaţă.

  – Nu dragule, trebuie să mă rezolvi azi, e urgenţă maximă şi i-am zâmbit cu subînţeles.

A zâmbit şi el. Ah… ce buze avea, le-aş fi savurat atunci pe loc. Mi le imaginam acolo jos sărutându-mi păsărica umedă. Nu a mai durat mult şi a terminat treaba, totul funcţiona dar mai rămânea să mă rezolve şi pe mine.

L-am invitat în bucătăria firmei la o cafea. S-a aşezat pe canapea iar eu am pregătit cafeaua. Mi-a spus că este singur, că are un copil pe care-l creşte el. Deci un tătic care merită răsplătit. I-am întins ceaşca şi am început să savurăm cafeaua studiindu-ne reciproc.

Tensiunea creştea, nu mă mai puteam stăpâni. M-am apropiat de el, i-am luat ceaşca din mână şi am pus-o pe masă. I-am cuprins capul cu palmele mele şi mi-am apropiat gura de gura lui. L-am sărutat uşor apoi m-am îndepărtat puţin ca să văd ce reacţie are. Într-o secundă şi-a lipit gura de gura mea cu o foame imensă, i-am penetrat gura cu limba mea, i-am supt limba şi i-am muşcat buzele cu o pasiune demenţială.

Ne-am sărutat nebuneşte mult timp, era atât de bine. Ne exploram gurile şi ne frecam limbile într-un joc excitant maxim. Mâinile lui au început să umble pe corpul meu. Pe sub cămaşa mea călcată impecabil mâinile lui fierbinţi mi-au apucat sânii. L-am întrebat:

  – Mă vrei?… iar el mi-a răspuns înfierbântat…

  – Dacă nu-mi te oferi acum toată o să înnebunesc.

Am zâmbit. Ce bine mă simţeam, eram dorită şi-l doream la rândul meu. A strecurat imediat o mână pe sub fustiţa mea masându-mi păsărica peste chiloţei. I-am scos mâna. Se uita nedumerit la mine. Apoi m-am lăsat pe vine în faţa lui. I-am deschis fermoarul. Mă privea, îl simţeam foarte excitat. Am tras de fermoarul pantalonilor lui în jos descoperindu-i chiloţeii în care cu greu mai încăpea un penis aşa cum de mult nu mai văzusem, mare şi foarte excitat. Privindu-l fix în ochi, i-am eliberat penisul erect pe care-mi doream cu ardoare să-l simt pe buzele mele aşa tare şi fierbinte.

Aveam o poftă nebunească să-i gust penisul. L-am apucat cu mâna şi am început să-i sărut uşor ouţele calde. Le-am cuprins cu buzele, le lingeam şi am început să mă joc cu limba pe ele. Apoi, am urcat cu limba pe mădular până în vârful care deja îmi oferea seva lui delicioasă. Mi-am plimbat limba pe toate părţile sărutând-ul uşor, delicat, apoi, hotărâtă l-am introdus în gura ce tânjea după el.

Simţeam cum tremură, îi plăcea ceea ce-i făceam. L-am savurat un timp. Cu respiraţia greoaie mi-a spus:

– Vino peste mine, vreau să mă călăreşti…

– Bine, i-am răspuns.

Dar în loc să fac asta, m-am urcat cu picioarele pe canapea şi i-am pus fustiţa în cap. Ştia ce are de făcut. Mi-a dat chiloţeii într-o parte introducându-şi limba în păsărica mea. Ah… ce senzaţie, simţeam că iau foc la propriu. Sugea delicat clitorisul şi labiile iar eu gemeam de plăcere.

Îi plăcea să mă audă, simţeam asta din mişcările şi mai intense ale limbii lui. Nu mai rezistam, voiam să-i simt penisul în mine, tot. M-am lăsat în jos şi i-am spus:

– Bagă-l!… nu mai pot, îl vreau în mine. Şi-a apucat penisul cu o mână iar eu m-am lăsat în el, păsărica l-a înghiţit, era flămândă. Am început imediat să mă unduiesc deasupra lui simţind o plăcere imensă.. Gemeam la urechea lui în timp ce el îmi repeta … te vreau … te vreau rău de tot. În scurt timp, cum era de aşteptat m-a cuprins un val de căldură şi am simţit un orgasm îngrozitor de intens cuprinzându-mi întregul corp … Tremuram toată.

Deodată m-a ridicat rapid de pe el, simţea că se apropie orgasmul şi a început să scoată sunete adorabile care m-au excitat teribil. Orgasmul lui a venit imediat, tremura şi se uita fix în ochii mei, iar din penisul lui a început să ţâşnească asemeni unei şampanii, sperma caldă. Îmi plăcea priveliştea enorm, ştiam că datorită mie se bucura de momentul acela intens.

După un moment de respiro, ne-am terminat cafeaua şi i-am spus că trebuie să plece el primul şi că apoi voi pleca şi eu pentru a evita suspiciunile paznicilor. S-a apropiat de mine şi m-a sărutat pe colţul gurii.

– Atât? … întreb eu

– Atât … până data viitoare şi îmi ia o carte de vizită de pe birou.

– Te sun mâine, spune el făcându-mi cu ochiul într-un mod ştrengăreşte şi adorabil în acelaşi timp.

Hmm … se pare că i-a plăcut.

Se împlinesc imediat doi ani de când suntem împreună ca amanţi, de când mi-a rezolvat internetul şi … pe mine în aceeaşi şedinţă tehnică.

poveste scrisa de Ana

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.