Am fost sedus sau violat?

Un fost coleg de facultate urma să se însoare cu aleasa inimii lui, tocmai la Timişoara. Înainte cu două zile am aflat că urma să vină cu mine şi Lorena, o tipă cam smucită, mai baieţoasă de fel. Eu fiind un tip mai retras, nu m-am bucurat prea tare când am aflat că urma să ne ţinem companie unul altuia de la Bucureşti la Timişoara. Când am revăzut-o părea un pic schimbată. Îmi părea mai stăpână pe sine, mai cerebrală. …  Poate că se mai schimbase. În trecut, prezenţa ei îmi oferea un oarecare disconfort psihic. Ne-am înţeles să plecăm vineri noaptea şi să călătorim la cuşetă. Sâmbătă era ziua nunţii lui Virgil.

În tren, fiind îmbrăcaţi lejer ochii îmi fugeau spre decolteul ei. Cu greu încercam să nu mă uit. După un timp, s-a plictisit de butonat pe telefon şi a început să facă conversaţie cu mine, cu întrebări din ce în ce mai personale. Era aşezată turceşte pe pat cu faţa spre mine. Încercam să ascult muzică, dar până la urmă am renunţat, nu era politicos să ascult muzică în timp ce Lorena vorbea cu mine.

În timp ce povestea unele lucruri, avea un mod interesant de a-şi legăna trupul la momentele în care povestea despre lucruri ce o entuziasmau. Dar nu asta era important. Important era că mişcările ei făceau ca sânii să-i tresalte într-un mod care mă incita. La un moment dat, cuvintele ei treceau prin mine la cât de concentrat eram la o asemenea privelişte.

Efectul, cum era de aşteptat, s-a transmis în zona bărbăţiei mele. Penisul mi se întărise şi încercam cu greu să-l fac nevăzut prin pantalonii scurţi cu care eram îmbrăcat. Uneori aprobam tot ce spunea, fără să fiu atent la detalii. Într-un moment de maximă vigilenţă am realizat că ea îmi povestea despre viaţa ei sexuală. Wow… am zis eu în sinea mea. Eram interesat să ascult. Faptul că îmi povestea despre viaţa ei sexuală mă făcuse să o văd cu alţi ochi, dar nu atât de buni încât să am curajul să încerc să mă culc cu ea.

Centrul atenţiei ei s-a mutat către mine în momentul în care a început să mă întrebe despre viaţa mea sexuală. M-am înroşit tot la faţă. Cu siguranţă a văzut acest lucru. Subiectul în sine făcea să fiu mai ruşinos, mai ales că nu prea aveam ce să povestesc. Nu eram virgin, dar cele câteva relaţii sexuale avute au fost cu profesioniste, încurajat de prieteni, eu neavând o prietenă stabilă.

M-a simţit că nu doresc să vorbesc despre asta, dar nu a renunţat. S-a mutat pe patul meu să mă facă să-i spun, în timp ce încerca să mă gâdile. Nu ştiu dacă văzuse până atunci că penisul îmi era erect în pantaloni, dar în timp ce mă gâdila mâna ei s-a dus direct la penis şi l-a apucat.

– Hopa… ce avem noi aici…

Zâmbea şmechereşte la mine în timp ce mă întreba:

– Îl ai mare… ai?… mi-l arăţi şi mie?… hai nu fi ruşinos.

Era trecut de miezul nopţii. Nu ştiam cum să procedez. Mă gândeam dacă mai vine controlul la bilete să ne găsească aşa, plus că îmi era ruşine să-mi scot penisul afară. Mâna ei îmi masa toată zona. Îmi plăcea foarte mult, simţeam penisul mai tare ca niciodată.

Cu tupeu a tras de pantaloni şi a băgat mâna în chiloţii mei. Simţeam că mor de ruşine. Încercarea de a mă opune nu era hotărâtă, era mai mult fâstâcită, copilărească. Am vrut să-i scot mâna din chiloţi dar fără succes. Voiam şi nu voiam în acelaşi timp. Insistenţa ei a dat roade, a reuşit să-mi scoată penisul afară în ciuda rezistenţei mele fragile.

A făcut ochii mari, şi-a muşcat puţin buzele şi a zis:

– Ia uite ce ascundeai tu aici… şi nu ziceai nimic…

Mă consideram posesorul unui penis de nivel mediu, nu am considerat că am un penis mare. Nu ştiu ce fel de penisuri a văzut la viaţa ei sau entuziasmul ei era pentru moralul meu. Ruşinat m-am lăsat pe spate privind în sus, în timp ce Lorena îmi freca mai aprig penisul. La puţin timp am simţit o senzaţie nouă… limba ei se plimba de-a lungul penisuluimeu.  Când am ridicat capul să privesc, l-a prins între buze, sugându-l uşor.

Trăiam ceva de nedescris. Profesionistele nu aveau aceeaşi dăruire, aceeaşi pasiune în arta sexului oral. Lorena mă făcea să mă urc pe pereţi. Dacă ar mai fi continuat câteva minute aş fi explodat. S-a oprit. Şi-a scos bluza, dezvelindu-şi sânii spre care gândurile mi-o luaseră înainte. Imediat au urmat şi pantalonaşii scurţi, împreună cu chiloţeii minusculi.

Să încerc să lupt parcă nu mai avea rost, dar nici să cedez nu vroiam. Era vorba de un principiu. Am crezut că va continua ceea ce a început, dar m-am înşelat. S-a urcat pe mine şi s-a aşezat cu vaginul aproape de gura mea. Era minunată, delicată. Aveam idee ce voia. Auzisem de la cunoştinţe, citisem de pe internet, văzusem în filme XXX cum se făcea un cunnilingus. Îmi doream să fac asta cu o prietenă stabilă.

M-a apucat uşor de păr ridicându-mi puţin capul. S-a apropiat mai mult. La început am vrut să mă opun, să întorc capul. S-a aşezat cu vaginul pe gura mea.

– Linge… hai… linge-mă!

Nu mai aveam scăpare. Îşi freca vaginul de gura mea. Stăteam fără să opun prea multă rezistenţă, fără să fac ceva care să-i producă ei plăcere. Indicaţiile au început să apară. Timid, am încercat să execut ordinele ei, fără prea mult succes.

S-a dat înapoi şi s-a aşezat direct în penisul meu, până a intrat tot. Mi-a luat mâinile şi le-a pus pe trupul ei zicându-mi să o mângâi. După ce a făcut câteva mişcări de acomodare a început să mă călărească. Sânii se zbenguiau în faţa mea, ofta şi suspina intens. Îmi era puţin jenă, nu voiam să nu se audă în cuşetele alăturate.

M-a apucat de ceafă să-mi ridic capul către sânii ei. Mi-a spus pe un ton autoritar “suge”. Aveam sfârcul ei în gură. Îl sugeam pofticios. Ideea mă incita enorm, nu mai făcusem aşa ceva până atunci. Lorena se mişca din ce în ce mai tare în penisul meu. Gâfâiam amândoi. Presiunea acumulată era pe cale să explodeze. Eram conştient că nu aveam prezervativ. Nu mai puteam să ţin în mine.

Am eliberat sfârcul ei şi am strigat… “îmi vine”… ea a sărit ca arsă, s-a dus direct la penisul meu. Mi-a prins vârful între buze şi cu o mână îmi culisa prepuţul… aahhh… cu un ultim efort am strigat de eliberare, în timp ce Lorena îmi culegea toată sămânţa.

Satisfăcut, cu ochii închişi, trăiam intens orgasmul cel mai frumos pe care îl avusesem vreodată. Lorena s-a întins peste mine cu capul pe pieptul meu. Ceva din mine m-a făcut să o cuprind cu braţele, ţinând-o strâns de mine.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.