Ejaculare feminină

Bună… Eu sunt tipa cu experiențele mai ciudate. Mai nou am aflat că se numesc fetişuri. Probabil că o să fiu judecată greşit de doamnele pudice sau domnii trecuți de 35 de ani, că am o slăbiciune pentru „tinerei”. Deşi povestea de azi va contrazice oarecum ideea pe care v-aţi făcut-o despre mine, pe Ionuţ (să-l numim aşa) l-am cunoscut undeva departe, în orașul unde toate cuplurile speră să ajungă măcar o dată… la Paris. …

Eram venită de două săptămâni la o prietenă, care între timp s-a mutat cu prietenul ei şi m-a lăsat baltă în casa altei prietene, măritată de altfel, iar printr-o conjunctură deloc cunoscută mie, șeful francez al soțului ei s-a îndrăgostit prima dată de mâncarea ei, de vreme ce în fiecare seară lua cina la noi. Până în ziua în care a rugat-o pe tipă să vorbească cu mine să accept să petrec un weekend romantic la fermă cu el.

Evident, pentru o puştoaică de 22 de ani a fost un șoc ca unui francez să i se pună pata pe ea. Am refuzat, dar, cumva mă simţeam constrânsă de situaţie. Nu aveam cui să mă confesez. Într-o zi, am primit un telefon (cartela îmi rămăsese de la prietena mea), era tipul francez ce avea o voce de bărbat dar nu atât încât să îmi dea de bănuit.

Am înţeles că se cunoştea cu amica mea şi cu gazda (tipa care mi l-a prezentat pe francez). În fine, după lungi discuții la telefon am decis să ne întâlnim la o cafea. Toate bune şi frumoase. Într-adevăr, un tip matur dar atât de aranjat şi stilat încât nu am realizat nici măcar o secundă că este cu 20 de ani mai mare. După mai multe evenimente neplăcute am decis să plec de la tipa respectivă iar singurul care mă putea ajuta era el, Ionuţ.

M-am mutat la el, dar nu am luat în calcul cât de tare mă doreşte. Eram fluturatică, umblam semi dezbrăcată prin casă, de la duș ieşeam în prosop, el respectându-mă foarte tare. Într-o zi am ieşit din duş şi l-am anunţat că ies cu un prieten la o cafea. Pentru prima dată l-am văzut atât de dezamăgit încât a scăpat paharul din mână. Am sărit să-l ajut să nu se taie. Prosopul meu s-a desfăcut şi am rămas pur şi simplu goală în faţa lui.

Prima mea reacţie a fost să mă acopăr … m-a oprit şi m-a rugat să îl las să privească, nimic mai mult. M-am simţit excitată şi rușinată, încercam să îmi acopăr sânii. Mi-a dat mâna la o parte şi cu vârful degetelor îmi atingea sfârcurile… se întăriseră, simţeam cum îmi zvâcneşte clitorisul şi nevoia de a strânge picioarele. Ceva dintre ele ardea de dorinţa… s-a apropiat de mine şi a început să mă miroasă … mi-a spus că miros a zambile, primele zambile care apar primăvara.

Mâna lui a coborât uşor în jos în timp ce mă săruta pe gât… aveam ochii închişi. Se plimba cu degetul pe feminitatea mea, uşor labiile mele se deschideau pentru el. M-am așezat pe un scaun iar el s-a aşezat în genunchi în faţa mea… picioarele mele erau desfăcute şi proptite pe umerii lui… limba îmi alinta clitorisul… o făcea într-un anume fel, îl lingea, îl sugea, apoi rotea limba în jurul lui … iar, repeta.

Două degete mă excitau înăuntru … un pic încovoiate intrau şi ieșeau, dar nu adânc în vagin ca o penetrare … senzaţia avea legătură cu buricul, excitarea era atât de intensă … încercam să o controlez … să opresc ceva. Atunci nu realizam ce se întâmplă, ştiu doar că mă abțineam dar el insista şi cu degetele şi cu limba. A fost peste puterea să mea să o opresc … ejacularea mea feminină a țâșnit ca o fântână arteziană.

Eram puţin speriată, dar el insista … sorbea şi lingea … era atât de bucuros cum sunt eu când beau un pahar de cola într-o zi toridă. Ideea este că nu mă opream dar îmi plăcea, pe de o parte mă extenua dar îmi mai doream. Gemetele mele l-au făcut să îşi dorească să mă pătrundă adânc. Asta a şi făcut… m-a pus cu fața pe masă și m-a pătruns pe la spate.

Mi-a desfăcut larg picioarele şi m-a penetrat cu atâta pasiune … ejaculam în continuu iar el îşi scotea penisul să-mi apese clitorisul cu degetele, iar când mă opream mă penetra din nou. După sexul nebun a urmat un an de relaţie în care m-a învăţat tot ceea ce ştiu în ziua de azi. Ejacularea care mă speriase atât de tare se numeşte squirt, iar cel care mi-a provocat-o a fost un bărbat cu 20 de ani mai mare.

Poveste scrisă de Eliza

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.