Amantul perfect

Mă pregătisem pentru acea seară. Mă făcusem frumoasă… pentru el, pregătisem hainele… mai mult fără. De data asta îi pregătisem o surpriză. Cu siguranţă nu mă credea în stare de aşa ceva. Eram nerăbdătoare să plec în acea noapte de acasă. Soţul abia intrase în tura de noapte. În calitate de medic de gardă ştiam că nu poate să lipsească de la muncă. Copiii mei, acum mari, sunt doi tineri arătoşi cu preocupări şi stil propriu de viaţă. Fiind singură acasă multe nopţi la rând … mi-am găsit refugiul în braţele lui. Un bărbat şarmant, singur, atent cu mine … o femeie măritată uşor trecută de 40 de ani, ce a uitat cum este să fie alintată, îmbrăţişată, iubită de către soţul mult prea ocupat.

M-am îmbrăcat cât mai simplu posibil. O pereche de ciorapi dres cu portjartier, fără lenjerie intimă, doar cu o haină subţire lungă până la genunchi. Parfumată excesiv, am urcat în taxiul ce mă aştepta în faţa scării de bloc de 5 minute. Încă era devreme, doar ora 21, însă trebuia să mă întorc până se crăpa de ziuă, preventiv, pentru orice eventualitate.

Pe misteriosul bărbat să-l numim George. George mi-a făcut o primire romantică. Lumina difuză, muzică lentă în surdină. Trandafirul ce mi l-a înmânat era de un roşu aprins. Îmi era dor să fiu îmbrăţişată de el … îmi era dor de sărutul lui … aahh … trebuia să am răbdare.

– Să te ajut cu haina … mi-a spus el în timp ce mă ajuta să mă dezbrac.

A fost surprins plăcut când a văzut că sub haină nu purtam nimic. Imediat m-a luat în braţe. Noroc cu tocurile, bucuria celor scunde … că puteam să ajung mai bine la gura lui fără să mă ridic pe vârfuri şi nici să-mi sucesc gâtul.

M-a ridicat ţinându-mă de mijloc. Îmi place la înălţime, ţinută în braţe de către el. Nu mi-a trebuit mult să mă descalţ de pantofi, lăsându-i să cadă la podea. Apoi, mi-am înşurubat picioarele în jurul lui, iar săruturile ne puneau sângele în mişcare.

A mers cu mine în braţe până în dormitor, apoi m-a aşezat pe pat în poziţia culcat. Îl vedeam cum îi vine să mă mănânce din priviri. De obicei începeam seara cu o cină romantică. Din acest motiv el m-a aşteptat îmbrăcat. Dar surpriza pe care i-am pregătit-o ne-a făcut să sărim peste cina obişnuită … și să trecem la cina carnală şi să am parte de atingerile lui ce mă înnebunesc de fiecare dată.

Şi-a dat jos cravata de la gât. Nasturii se deschideau unul câte unul. Să-l agit mai mult … mmhh … mi-am zis eu. Un picior aflat în zona prohabului îi masa penisul deja întărit. Ştiam că-l încing şi mai tare. Hainele au dispărut imediat. Îl voiam vânător … să muşte din prada lui, să mă devoreze … să mă penetreze aşa cum ştie el mai bine. Mai pasional, delicat, cu mângâieri tandre si cuvinte de alint … sau mai dur, să simt penisul cum pătrunde în forţă … să urlu de plăcere.

Nu a mai avut răbdare, a sărit lângă mine în pat, urcându-se deasupra mea. Au urmat săruturile şi mângâierile. Până la un punct am fost activă, apoi m-am lăsat pe mâna lui. M-am lăsat purtată de val, de sentimente şi dorinţă. Cu ochii minţii încercam să trăiesc fiecare atingere, fiecare sărut primit … fiecare poziţie în care mă aşeza. M-am lăsat ciufulită, zăpăcită… dominată de către masculul meu.

Aveam un grad de euforie ridicat, de parcă ar fi fost prima dată alături de acest bărbat. De fiecare dată este la înălţime. După atâta timp împreună, după multele nopţi albe petrecute mă cunoaşte destul de bine, îmi ştie toate simţurile. Este atent la detalii, este atent la felul cum răspunde corpul la tratamentul la care mă supune. Îl simt dedicat, îi place să mă simtă fericită, iubită, satisfăcută. Orgasmele alături de el parcă au alt sens. Parcă sunt condusă pe un tărâm de pe care nu doresc să mai mă întorc.

Amândoi ne dorim mai mult decât nopţile petrecute împreună. Amândoi suntem conştienţi că nu este posibil acest pas. Bucuria imensă constă în momentele furate periodic … din tura de noapte. Amintirile nu pot fi şterse. Să ne oprim acum ar fi o eroare care ar aduce regrete cu siguranţă.

Mi-am aranjat părul, m-a ajutat să mă îmbrac. Orele au trecut prea repede. Iubirea noastră s-a consumat, dar amintirea rămâne. Cu emoţie în suflet a trebuit să plec … taxiul comandat de el mă aştepta. Până data viitoare mă hrănesc cu amintirile precedentei întâlniri.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.