Gura mare!

Părea o zi ca oricare alta la cabinetul meu stomatologic. Până la amiază îmi trecuseră prin mână o mulţime de clienţi. Abia aşteptam să fac o pauză de câteva minute. Aveam în cabinet o doamnă în vârstă, apoi trebuia să între o  altă doamnă care era mai mereu pe grabă. Îmi propusesem să fac o pauză de 20 de minute după ce o rezolvam pe această doamnă. Numele nu-mi era familiar, posibil să fie o clientă nouă mă gândeam eu. A intrat doamna … woaw …  ce femeie … de aproximativ 38-40 de ani, elegant îmbrăcată, cu un decolteu adânc. Întâi m-a lovit mirosul parfumului, apoi, prezenţa m-a trezit instant. Aveam o senzaţie de déjà vu, parcă cineva m-a plesnit şi acum m-am trezit din vis.

Venise pentru un control de rutină, având în plan să-şi rezolve pe viitor problemele stomatologice la mine. A venit la recomandarea unei cliente care i-a vorbit frumos de mine. Prea multe nu am avut de discutat şi nici de intervenit asupra danturii. Chiar am tras mai mult de timp cu discuţia. Nu mai ştiu exact ce probleme am constatat  pentru că decolteul ei mi-a atras toate privirile. Până şi asistenta mea, Gianina, a observat că privesc insistent … unde nu era de competenţa mea. Urma să facă o nouă programare.

Clienta a plecat, iar eu am rămas cu o dorinţă nestăvilită de a face sex. Imediat ce aceasta a părăsit încăperea nu m-am putut abţine să nu vorbesc cu Gianina. Momentul de a face o pauză era perfect pentru mine, mintea nu-mi era întrutotul concentrată. În timp ce vorbeam despre clientă … cu ceea ce îmi trecea prin minte că i-aş putea face, am apucat-o pe Gianina de fund. Aceasta aşeza ustensile în tavă, a întors capul spre mine şi mi-a zâmbit.

Aveam o uşoară erecţie iar singurul mod era să mă destrăbălez cu asistenta mea … nu ar fi fost prima dată. Am avut iniţiativa, o mână i-am băgat-o sub fustă şi am apucat-o de fese … aahh … am prins-o de mijloc cu cealaltă mână, trăgând-o mai mult către mine să-mi lipesc penisul şi mai mult de ea.

S-a întors către mine, braţele și le-a pus în jurul gâtului meu şi am început să ne sărutăm. Simţeam că explodez, penisul trebuia eliberat de strânsoarea chiloţilor. Trebuia să ne mişcăm repede, ca de obicei, nu puteam lăsa cele două persoane care mai erau în sala de aşteptare să aştepte prea mult. Am apucat-o de mână şi am tras-o către birou. Ştia ce urmează să facem. Imediat şi-a ridicat fusta deasupra bazinului şi şi-a dat jos chiloţii.

I-am spus să se urce cu fundul pe birou şi să desfacă larg picioarele. Aveam o poftă de un cunilingus. Aşezat în genunchi, m-am dus direct către păsărica ei. Buzele s-au lipit de labii … le lingeam cu poftă, ceva din mine a declanşat această nebunie … de a face sex imediat. Gianina încerca să-şi înăbuşe gemetele să nu fim auziţi de clienţi.

Am introdus limba adânc … îmi mişcam capul penetrând-o cu limba. M-am oprit … limba urca şi cobora pe deschizătura labiilor. După câteva minute m-am ridicat, mi-am desfăcut pantalonii, lăsându-i să cadă peste pantofi. Gianina şi-a desfăcut halatul oferindu-mi accesul către sânii ei. Rapid am scos penisul afară, apoi i-am spus să se întoarcă cu spatele la mine. Am împins-o către birou.

Eram nerăbdător să o penetrez. Am intrat hotărât. Gianina a scos un oftat lung. Brusc şi-a dat seama că putem fi auziţi. Reacţia ei de scuze a fost un … ups … mai lung. O ţineam de mijloc cu ambele mâini. Având timpul limitat am început să o penetrez energic. Îmi venea să-i plesnesc fesele aşa cum fac de obicei la terminarea programului, dar m-am abţinut. După o vreme, poziţia nu mai prezenta interes. Am ieşit din vaginul ei foarte umed. Pe un ton autoritar i-am spus să se urce pe birou cu faţa în sus.

Nu i-a luat mult până şi-a făcut loc pe birou. Picioarele le-am ridicat pe umeri … am intrat imediat … sânii dezgoliţi mă aşteptau pe mine să-i smotocesc. Trăgeam de ei în toate direcţiile … gâfâiam pe modul silenţios. Transpirasem puţin. Asistenta primea cu bucurie penisul în vagin, din când în când îmi şoptea cuvinte care să mă incite şi mai mult, să pot finaliza mai repede.

Încercarea ei nu a dat roade. O altă abordare era mai mult decât indicată. Am ieşit rapid din ea, am prins-o de o mână, să o ajut să se ridice. Cei doi paşi pe care i-am făcut în spate au fost suficienţi să-i fac loc pentru următorul moment. Ştia ce urma, cât ai zice peşte s-a aşezat în genunchi în faţa mea. A deschis gura în timp ce se uita în ochii mei.

Ţineam penisul cu mâna stângă. Uşor am atins-o peste gură. Limba căuta să-mi atingă vârful penisului. După câteva rotocoale în jurului lui, l-a prins între buze. O mână îmi mângâia testiculele, iar cealaltă îmi culisa prepuţul în ritm cu mişcările capului.

Am început să mă încordez, priveam entuziasmat cum penisul dispărea în gura lacomă. Mâinile le-am aşezat pe capul ei, am început să-mi mişc bazinul înainte şi înapoi … o dată cu ea. Cu timpul ritmul a devenit mai rapid, începusem să tremur tot. Gemeam haotic, scoteam tot felul de sunete pe gură. Gianina mă privea atent … şi-a pus mâinile pe coapsele mele, eu preluasem controlul mişcărilor. Uitasem de clienţi, de tot … momentul culminat era aproape.

Îmi venea să ţip, am strâns din dinţi, am închis ochii … aahhh … mai mult pe muteşte. M-am oprit din mişcări, am ejaculat în valuri puternice … aşa le simţeam. Docilă, aştepta cuminte aşezată în genunchi, mângâindu-mă pe coapse, să curgă şi ultima picătură. La final, m-a şters cu câteva şerveţele, apoi m-am îmbrăcat rapid.

Am tras aer în piept să-mi revin. Asistenta şi-a aranjat hainele şi părul cât mai repede. Rujul s-a dus, dar nu era timp pentru aşa ceva iar clienţii nu-şi puteau da seama. Mă simţeam eliberat, ca nou. Am ştiut de la început că are potenţial în calitate de asistentă personală din momentul în care am angajat-o. Nici eu nu o să uit să plusez la salariu, ca de obicei.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.