Ar fi fost un sex oral perfect

Îmi aşteptam rândul să intru în audienţă în biroul unei doamne cu o funcţie importantă. Mulţimea din anticameră era nerăbdătoare să intre mai repede. Scaunul pe care mă aflam era într-un colţ, lângă mine o tânără mignonă ce nu avea stare pe scaun. Era agitată, se foia întruna, când către dreapta, când către stânga. Starea ei mi-a transmis-o şi mie. … 

Aveam tendinţa să fac acelaşi lucru ca şi ea. Începusem să nu am nici eu stare. În agitaţia noastră, ne-am ciocnit de câteva ori. Scuzele de rigoare nu ne-au determinat să fim mai liniştiţi, am continuat ca şi până atunci, poate chiar mai energici în mişcări.

La un moment dat m-am întors către stânga să mă aşez mai bine pe scaunul incomod, ea acelaşi lucru către dreapta … spre mine… în acelaşi timp. Aproape că am dat cap în cap. Scuze… şi iar scuze… de la fiecare.

Mă simţeam puţin stânjenit după momentul în care aproape ne-am lovit cap în cap, dar în acelaşi timp mă amuza puţin situaţia. Tot nu ne-am potolit. Agitaţia ei a fost contagioasă şi pentru mine. Mă uitam des la ceas, îmi pierdusem răbdarea … într-un moment în care nu anunţa nimic, tânăra a sărit în braţele mele şi m-a sărutat pe gură, rămânând lipită de mine.

Să mă împotrivesc?… nici o şansă. Am ignorant total prezenţa persoanelor din încăpere şi am început să o strâng în braţe cu putere sărutând-o cu foc de parcă ne cunoşteam de o viaţă şi ne-am revăzut acum după o perioadă lungă. Nu mai conta cum de m-a ales pe mine, eram foarte bucuros că a făcut-o.

Tipa era destul de hotărâtă … s-a urcat pe genunchii mei … în timp ce ne sărutam mâinile ei s-au dus direct la prohab deschizându-mi fermoarul.

– Ho … ho … stai aşa, i-am spus eu în timp ce am prins-o de mâini … oricât de mult mi-ar place să faci asta, totuşi, se uită lumea la noi.

Nu a apucat să-mi ofere o replică pentru că tocmai am fost chemat, eram următorul la rând. Ce am avut de spus am spus rapid şi am plecat în grabă. Afară mă aştepta ea, tânăra în călduri. Acum era perfect, trebuia doar sa găsim locul potrivit să ne destrăbălăm. Eram convins că voi ajunge în chiloţii ei.

În prima fază am găsit un loc mai retras, am vrut să o deschid la pantaloni dar nu m-a lăsat, în schimb, mi-a deschis prohabul şi mi-a scos penisul afară. Fără să stea prea mult pe gânduri s-a aşezat în genunchi, mi-a prins penisul cu o mână, a deschis larg gura … a intrat … buzele i s-au mulat pe gland formând un cerc aproape perfect în jurul lui.

Îmi plăcea să privesc cum penisul aluneca uşor … aproape tot … nu mă puteam abţine să nu exclam de bucurie de fiecare dacă când penisul dispărea în gura ei … aahh …

Momentul nostru a fost întrerupt datorită unor trecători. Mi-am introdus penisul în pantaloni şi am plecat împreună să căutăm un alt loc. Pe drum m-a întrebat dacă o mai las să-mi facă sex oral. Mă gândeam că poate doreşte să primească şi ea plăcere, să fie penetrată. Din moment ce ea dorea doar să-mi facă sex oral, pentru mine era mai mult decât perfect.

Soţia m-a sunat să mă întrebe pe unde sunt. Am scăpat repede de ea când i-am spus că sunt pe drum spre casă. Pe tipă nu părea să o deranjeze faptul că sunt însurat, iar faptul că nu punea întrebări suplimentare mă scăpa de o vorbărie în plus.

Într-un final am găsit un loc ascuns dintr-o zonă mai aglomerată. Imediat mi-am scos penisul afară … ardeam de nerăbdare să continuăm. S-a aşezat în genunchi în faţa mea … şi-a pus mâinile pe coapsele mele … penisul erect a fost prins între buzele ei … aahh … fără să se ajute de mâini buzele alunecau uşor, de la un capăt la altul.

Mă bucuram de acele momente. Nu ştiu cine mi-a scos acea tânără în cale, dar a făcut bine … gândeam eu … deşi ireal ca şi întâmplare totul se derula în faţa mea, bucurându-mă de fiecare moment … eram foarte excitat, îşi mişca capul din ce în ce mai repede … intra tot … aşteptam din clipă în clipă să ejaculez … mi-ar fi plăcut să termin oral.

Mă încordasem, eram pregătit … încă puțin … când … eu semăn vânt, tu-mi dai furtuna … n-ai frică inimă nebună … a sunat alarma şi m-a trezit, era dimineaţă. Off … aş fi vrut să adorm la loc să continui exact din momentul în care am rămas. Totul a fost doar a plăsmuire minţii mele.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.