Inimă de golan

Am o dilemă … iar ca orice dilemă începe cu o poveste … normal, asta este şi ideea. Câteodată mă întreb dacă curiozitatea de a face sex este de fapt numită nimfomanie. Spun câteodată deoarece a fi nimfomană are legătura doar cu sexul, cu unul sau mai mulţi bărbați. Problema mea este că nu îmi place să repet o partidă de sex cu acelaşi bărbat indiferent cât de bine m-am simţit şi niciodată nu mă grăbesc. La modul că … gata l-am cunoscut, am sărit în pat cu el. Nuuu, întâi îmi fac filme în minte, îmi imaginez după gesturile lui cum şi în ce fel ar trebui să mă ia. Mă aprind destul de repede, dar la fel de repede mă şi sting …  

O să relatez o mică poveste. Am cunoscut un tip, un fel de bărbat de care mamele de fete ne învață să ne ferim … dealer de droguri, pușcăriaș şi alte „mici” defecte. Sunt nebună, ştiu, dar mie dacă nu mi-a greşit nu îl pot judeca. Tipul undeva la 36 de ani, ochi verzi, blond, m-a atras imediat, mai ales că avea vorbele la el, versat. Nu eram sigură că vreau să mi-o trag cu el aşa că am ţinut conversaţiile sub control deşi era clar că vrea să ne mai vedem.

Petrecând cu nişte prietene m-am ameţit destul de tare iar, normal, ideile au început să curgă … deşi nu îmi era tocmai el în mintea mea. Am renunţat repede la gândul de a face sex știind că voi face o tâmpenie. M-am urcat în maşină şi am realizat că nu pot să conduc. Telefonul a sunat în poşetă … am răspuns într-un târziu … surpriză, vocea lui parcă m-a făcut să tresar … m-a simţit imediat că nu sunt Ok. M-a rugat să-l aştept, de parcă puteam să plec în starea aia.

Eram beată, recunosc … însă, aveam o idee ce fac. M-a întrebat dacă vreau să rămân la el până îmi revin, iar eu am acceptat. Am ajuns în apartamentul lui. Aşteptările mele nu s-au adeverit. Am crezut că va vrea să profite de situaţie, dar nu. Mi-a făcut o cafea deşi ştia că urăsc cafeaua. Aproape că m-a obligat să o beau.

Dacă tot rămân peste noapte mi-am zis că ar fi bine să fac un duş la el. M-a condus spre baie şi m-a întrebat dacă am nevoie de ajutor. Sincer, nu aveam, dar îmi plăcea să ştiu că este acolo şi mă privește, că mă urmăreşte în timp ce mă spăl. M-a înfășurat într-un prosop. Spre surprinderea mea mi-a şters machiajul cu un șervețel umed spunându-mi că sunt frumoasă şi fără make-up.

Atunci l-am sărutat, mi-a răspuns la sărut … a fost intens, am încercat mai mult, dar m-a oprit. Mi-a zis nu, iniţial m-am simţit ofensată deşi acum privesc altfel lucrurile. Nu m-a lăsat să plec pentru că era târziu, dar m-a rugat să dorm liniştită, că el este aproape de mine. Încă nu eram pregătită să-l înţeleg. La cât eram de amețită am adormit imediat. M-am trezit după multe ore de somn… în jur de 8 seara … practic am dormit vreo 12 ore. El era aşezat pe pat lângă mine, simţeam că mă privește.

Cu ochii întredeschişi m-am uitat la el … zâmbea discret. Mi-am pus perna pe cap şi am țipat … nuuu. S-a luptat un pic cu mine până să îmi ia perna, râdea şi era atât de frumos încât am devenit dintr-o dată serioasă întrebându-mă ce fac eu acolo. În clipa imediat următoare m-a sărutat. Brusc am rămas de piatră … nu am avut nici o reacţie. Limba lui era atât de dulce. M-a muşcat uşor de buze … să mă trezesc din starea aia şi să îi răspund la sărut.

Mâna lui îmi mângâia gâtul şi coboara uşor pe trupul meu. I-am răspuns la sărut … mâinile mele erau în părul lui, ciufulindu-l. L-am simţit nesigur deoarece se juca cu mâna în zona buricului. Mi-a atins uşor bikinii dar fără să înainteze. S-a oprit şi mă privea în ochi … să vadă dacă îmi doresc. Cu mâna stângă l-am prins de mână şi i-am direcţionat-o jos, între pulpele mele.

Nu ştiu dacă avea nevoie de curaj sau poate voia să afle dacă şi eu îmi doresc. De acolo s-a descurcat singur … cu delicateţe m-a dezbrăcat de lenjerie şi a început să se joace cu degetul între labiile mele în timp ce continua să mă sărute. Eram atât de excitată încât am scăpat un suspin … atunci mi-a luat unul din sfârcuri între buze şi a început să îl sugă, să-l lingă încet.

Alunecând uşor a ajuns între picioarele mele … am avut primul orgasm provocat de limba lui fierbinte. Trebuia să-i ofer plăcerea pe care mi-a oferit-o el. Din câteva mişcări am ajuns în poziţia 69. Cu o mână i-am prins penisul. Îmi părea destul de mare. Mă gândeam că voi simţi un disconfort când mă va penetra. Limba lui îmi desfăta toate simţurile, mă simţeam atât de bine încât am început să îl sug mai brutal, eram prea excitată.

Simţeam cum se mărește şi mai mult. Aproape că nu îl mai puteam cuprinde în gură … ahhh … şi eu care credeam că este total în erecție … dar el mai creștea … apoi m-a oprit. Era aproape să aibă orgasm. M-a rostogolit şi a venit deasupra mea … m-a sărutat din nou … mi-a şoptit că vrea să îşi dea drumul în mine. Răspunsul meu a fost afirmativ. Am dat din cap de câteva ori în timp ce îmi mușcam buzele … ahhh … ce a urmat.

Mi-a desfăcut picioarele şi m-a sărutat încă o dată parcă cerându-și iertare pentru ce avea să se întâmple. La început a intrat capu l… simţeam cum forţa să intre şi mai mult. Era atât de dotat şi în lungime şi în grosime … eram udă şi totuşi îl forţa … simţeam o presiune continua în timp ce intra puţin câte puţin, până a intrat tot. Am simţit o oarecare durere, o durere plăcută … însă nu aveam curaj să mă mișc.

A făcut-o el, dar atât de uşor şi tandru până s-a acomodat … apoi mișcările s-au accelerat … îl simţeam cu totul în mine, gemeam atât de tare … strângeam lenjeria în pumni … m-a ridicat şi m-a întors deasupra. Aveam o oarecare teamă, am încercat să nu mă las în ea până jos, pentru că am simţit durere, însa aveam nevoie de durerea aia … o adoram, mă mișcam în ea îmi plăcea … când simţea că îşi dă drumul schimba poziţia.

Şi-a îndeplinit visul până la urmă, a avut plăcerea să îşi de-a drumul în mine, aşa că a făcut-o. A fost cea mai lungă partidă de sex pe care am avut-o cu cel mai mare penis. Totul a fost minunat iar mai frumos este că grija lui nu a fost de moment, persistă şi acum, deşi a fost prima şi ultima oară când am făcut sex. Eu sunt prințesa lui care atunci când se enervează se transformă în golancă. Faptul că nu m-am lăsat intimidată şi naturalețea din pat l-a făcut să se îndrăgostească de mine şi are răbdare să repetăm acea noapte. Nu promit … nici lui, nici vouă …

Poveste scrisa de Eliza

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Inimă de golan”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.