Amanta schimbă “ursuleţul”

Îmi făcusem un obicei să-mi mulţumesc amanta când soţul ei era plecat în delegaţie. Nu rămâneam niciodată peste noapte, mai mult din precauţie, deşi ea m-a asigurat că nu sunt şanse să vină neanunţat mai devreme decât data stabilită. Ceea ce am convenit împreună a rămas o regulă de la care să nu ne abatem. De obicei, soţul pleca cam 2-3 zile pe săptămână. Suficient pentru mine să-i ţin femeia caldă. Ar fi fost şi păcat, mai ales că are multe de oferit în materie de sex, iar cineva trebuie să se sacrifice 2 zile pe săptămână, adică eu. …

Şedinţele lungi şi plicticoase erau acoperirea perfectă de spus soţiei în serile când ajungeam mai târziu acasă.

Detalii prea multe despre amantă nu m-au interesat. Ştiam doar că are un fiu ce este student la o facultate din Iaşi, iar ea o femeie plină de viaţă, cu un trup armonios pentru vârsta de 40 şi un pic. Vârsta nu este un impediment pentru mine, atât timp cât partenera este dispusă să trăiască clipe magice alături de mine.

Era a doua seară de când soţul era plecat. Totul intrase într-un soi de rutină. Mă prezentam cu entuziasm la uşa ei, stăteam aproximativ 2 ore şi plecam zâmbind către casă. În acea seară făcusem sexul nostru obişnuit … implicare totală din partea noastră. Nici o părticică din trupul ei nu a rămas nesărutat, nelins.

Fiecare orificiu şi-a primit doza de penetrare … mai pasional, mai hotărât … poziţii diverse … orgasmele ei au curs fără număr … eu, am avut două. Unul la început după un sex oral, iar al doilea la un contact anal. Trecuseră aproximativ 2 ore şi mă gândeam să plec acasă să nu dau de bănuit. Nu ştiu dacă soţia mă suspecta de ceva, dar era mai bine să nu forţez norocul, să nu depăşesc ora 20 când ajung acasă.

Înainte să ajung acasă, uneori, cumpăr o sticluţă mică de 50 ml de coniac şi-l dau pe gât, să pară că m-am cinstit cu colegii la birou. Mirosind a băutură ofeream credibilitate în ceea ce spun. Cine vine beat de la femei?

Eram amândoi lungiţi în pat, eu întins pe spate cu privirea spre tavan, ea lipită de mine cu capul aşezat pe pieptul meu. De obicei îmi place să fumez după ce fac sex. Să stau întins în pat, să pufăi ţigară după ţigară … însă, nu mă aflam la mine acasă.

Preţuiam enorm acele momente de linişte totală de după zarva creată în timpul sexului. Prin minte numărăm minutele, trăgeam de timp să mai stau puţin … în cinci minute plec. Şi aşa de fiecare dată. La un moment dat eram pregătit moral să mă ridic, să mă îmbrac şi să plec acasă, când … s-a auzit sunând telefonul ei, primise un SMS. L-a deschis … şi … în clipa imediat următoare a sărit ca arsă din pat şi mi-a spus pe un ton răstit şi grăbit să mă îmbrac.

– Îmbracă-te repede! Trebuie să pleci imediat!

Am început să-mi adun hainele, mai ceva ca în armată, apoi a sunat la sonerie. Îmi bătea inima puternic. Ce mă fac acum? I-a venit soţul acasă … nu e bine deloc, o să iasă un circ de toată frumuseţea … gândeam eu stresat.

– Stai!… zise ea, ascunde-te în dulap … haide, nu mai sta! I-aţi şi hainele şi încălţămintea. Încearcă să te îmbraci, o să-ţi ofer şansa să ieşi fără să te vadă … haide!

Mi-a adus încălţămintea şi a închis uşa la dulap. Cu inima cât un purice, mă gândeam că dacă scap teafăr nu mai fac greşeala să merg la amantă acasă. Cu siguranţă la un hotel … o cameră undeva, oriunde, numai acasă la ea nu. Deşi nu sunt religios, parcă îmi venea să-mi fac cruce, numai să fie totul bine.

La scurt timp, am auzit-o pe ea râzând zgomotos. Am deschis puţin uşa de la dulap, cât să pot vedea ce se întâmplă. A apărut ea în cadru, era îmbrăcată cu un capod … nu apucasem să văd când s-a îmbrăcat … apoi el, un bărbat înalt, cu umeri foarte laţi. După îmbrăcăminte nu părea a fi soţul ei. Ştiam că se îmbracă numai la costum şi cravată.

– Off … iubito nu mai aveam răbdare, îmi era dor de tine … o să ne iubim toată noaptea …

– Iubitul meu … ursuleţul meu, chiar ţi-a fost dor de mine de ai venit mai devreme la mine, ca de obicei…

– Pentru tine oricând … aş vrea să ne întâlnim mai des, nu numai când pleacă soţul tău în delegaţie…

Nu-mi venea să cred ce am auzit, după ce plec eu altcineva îmi ia locul. Nu mai înţelegeam nimic … eu eram ursuleţul ei. O mai fi şi alţi bărbaţi care îşi aşteptau rândul la fundul ei?… mă gândeam eu. Eram dezamăgit, însă atenţia mi-a fost distrasă de acţiunea din încăpere.

Tipul s-a dezbrăcat de haină. Ea sărea în jurul lui cu braţele pe după gât încercând să-l sărute pe obraji. A apucat-o de braţ şi a tras-o către el. A urmat un sărut lung, cu gemete şi suspine din partea ei. În timpul acesta am văzut cum şi-a deschis cureaua de la pantaloni. Penisul meu prinsese viaţa, din instinct l-am apucat cu mâna stângă şi am început să-l masez uşor. Mă mai liniştisem un pic, nu mai eram atât de agitat şi uitasem pentru moment în ce loc mă aflam şi în ce context.

S-a dezbrăcat complet de haine. El stătea cu spatele la mine privindu-i prin deschizătura de la uşa dulapului. Era un tip masiv. Cu braţele lui puternice a apăsat pe umerii ei să se aşeze pe pat. Nu puteam vedea ce se întâmplă, însă puteam să deduc scena. După poziţia mâinilor … o ţinea de cap în timp ce îşi mişca bazinul înainte şi înapoi.

Mă excitasem destul de tare, mă gândeam să am grijă să nu fac zgomot … să afle de existenţa mea. Nu-mi doream o confruntare cu tipul ăsta. Priveam prin deschizătura uşii toată scena. Fără să realizez mişcările au devenit mai alerte, mai hotărâte. În acele momente nu realizam că eu mă masturbam în timp ce unui alt bărbat amanta mea îi făcea sex oral.

După un timp s-a oprit, pe un ton autoritar i-a spus să se aşeze pe pat cu spatele la el. Imediat ursuleţul meu, i-a răspuns ea zâmbind. Şi-a desfăcut puţin picioarele, cred ca să coboare puţin la nivelul ei, apoi a penetrat-o hotărât, încât ea a scos un geamăt puternic.

– Ahhh iubitule … ce mult îmi place penisul tău … aşa, fă-mă fericită…

Şi cred că a făcut-o … pe la spate, misionarul, călăreţul … iar la final poziţia 69. A fost precum cireaşa de pe tort. Gemetele ei, plescăiturile lui m-au incitat şi mai tare încât am ejaculat pe uşa de la dulap. La scurt timp au terminat şi ei.

Începusem să mă gândesc cum să fac să plec acasă. Era exclus să ies din dulap şi să spun că m-am rătăcit … voi continuaţi, vedeţi-vă de treabă. Gând la gând cu bucurie a fost invitaţia ei către el:

– Iubitule … mi-ar place să facem sex în cadă … ce părere ai, mergem să facem baie împreună?

– Cum să nu draga mea …

– Du-te înainte, vin şi eu imediat … să pregătesc prosoapele

Altă şansă nu mai aveam, trebuia să profit de ea cât timp erau la baie. El a luat-o înainte. Atunci când s-a auzit uşa de la baie închizându-se, ea a deschis uşa de la dulap şi mi-a spus pe un ton jos:

– Acum este momentul să pleci, îmbracă-te rapid şi ai cale liberă. Uşa se închide automat, trebuie să tragi uşa după tine … mai vorbim la telefon.

În graba spuselor a apucat să mă sărute pe gură apoi a plecat la baie.

– Iubitule … am venit …

M-am îmbrăcat în grabă şi am plecat la fel de iute trăgând uşa după mine, răsuflând uşurat că am scăpat cu bine. Prin minte în trecea gândul să nu mai merg niciodată la ea acasă … până data viitoare, cine ştie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura