Exhibiţionistul

În drumul meu către casă am ales un alt traseu. Aveam nevoie să văd şi alte locuri, alte peisaje, magazine… totul părea o monotonie şi aveam nevoie de o schimbare. Trecând pe lângă un parc… mi s-a părut o idee bună să fac o plimbare, mai ales că soarele încă mai zâmbea palid la noi. Plecasem de la facultate şi nu mă grăbeam deloc să ajung acasă. În timp ce mergeam încet pe alei… îmi place cum predă proful X , materia pare uşoară la modul cum explică…;… bluza din vitrina magazinului arata superb, păcat că nu are măsura mea, de mult zic că ar trebui să mai slăbesc, dar nu pot renunţa la dulciuri…;… 

poate că dacă aş fi şi eu mai slăbuţă un pic, poate m-ar place şi pe mine bărbaţii…;… dar, cine mă place trebuie să mă placă aşa cum sunt!…;… îmi place toamna, paleta de culori ale frunzelor sunt minunate… îmi treceau prin cap tot felul de gânduri.

Aleile pustii, abia vedeai câte o persoană ici colo… singure sau plimbând căţei… un căţel mi-ar place să am, unul mic drăgălaş, alb… văd eu ce nume îi pun…;… încă mai este plăcut să te plimbi prin parc, ce bine că mi-a venit ideea, încă puţin şi vine frigul, apoi zăpada… sărbătorile… urăsc Crăciunul si Anul Nou, iar o să fiu singură şi anul acesta… îmi cumpăr singură cadoul…

Gândurile diverse mă făceau să trec de la o stare la alta. Nu-mi planificasem cât timp să stau prin parc. Ajunsesem pe o alee cu mulţi copaci şi tufişuri în stânga şi în dreapta, frunzele acopereau aproape în totalitate asfaltul. Înaintam cu paşi mici… mi-a atras atenţia o siluetă ce a ieşit din tufiş. Era un bărbat îmbrăcat la costum.

Apropiindu-mă de el am observat că era deschis la pantaloni… nu-şi făcuse nevoile fiziologice… cu o mână se tot agita. M-am oprit puţin, aveam ceva emoţii. Nu ştiam cum să reacţionez, vroia ceva de la mine sau nu, vroia să-mi facă rău. În acele momente nu mă gândeam la viol. Acum gândindu-mă la rece aş fi acceptat imediat să fac sex cu el. Nici nu mai ştiam când fusese ultima dată.

În mine se ducea o luptă să mă întorc şi să fug, să continui şi să-mi văd de propriul drum. Bărbatul, în toată firea, nu zicea nimic. Era abia ieşit dintre tufe deschis la pantaloni. Am ales să merg mai departe, mă intriga faptul că nu vedeam bine ce facea tipul ăla acolo mai exact.

Încercam pe cât posibil să privesc înainte iar pe furiş să văd ce se întâmplă. Eram aproape în dreptul lui când am văzut cu coada ochiului că îşi freca intens scula cu mâna stângă. Îmbrăcat la costum şi cravată, cu o geantă pe umărul drept, deschis la pantaloni ieşind din chiloţi o sculă imensă. Cel puţin aşa mi s-a părut de la depărtare.

Ceva din mine m-a făcut să mă opresc întorcând vizibil capul către el. Am vrut să merg mai departe dar nu am putut, vroiam doar să privesc. Nu mă obliga nimeni să stau, bărbatul şi-o freca şi nu spunea nimic. M-am întors cu totul către el. Cu un pic de teamă am făcut câţiva paşi către el. Atunci a înaintat şi el puţin către mine.

Cred că eram la 4 – 5 metrii distanţă unul de altul, iar privirea rămăsese fixată către penis şi la modul cum şi-l freca. Sfârcurile mi se întărise, m-am jucat cu mâna prin păr apoi am coborât-o atingându-mi uşor gâtul. Mă înfierbântasem, mă umezisem… aş fi făcut sex acolo… nu-mi pasa că nu-l cunoşteam. Timid, am făcut încă un pas către el şi m-am oprit.

Ahh… ce sex aş face acum, aş vrea să i-o sug, să o simt în mine… gândeam eu, iar eu stăteam că proasta şi îl priveam în loc să-mi iau inima în dinţi să mă apropii… să pun mâna pe acea sculă… să-i simt tăria în mine, să mă penetreze în forţă pe la spate.

Poate dacă tipul ar fi spus şi el ceva, orice… să-mi zică… vreau să te fut, tu vrei?… aş fi zis da fără să mai reflectez. Îmi muşcam buzele de poftă. Tipul şi-o freca din ce în ce mai tare… gâfâia puternic, picioarele îi tremurau. Din senin mi-a vorbit:

– Îţi place?… îţi place ce vezi?…

Îmi plăcea enorm de mult. În sinea mea mă bucuram că a făcut primul pas, că mi-a vorbit. Vroiam să-i răspund la întrebare în timp ce am făcut un pas către el, apoi… aahhh… gâfâia zgomotos, jeturi de spermă au ţâşnit căzând pe pământ printre frunze. Tipul terminase, spectacolul a luat sfârşit iar eu rămăsesem infirbântată cu o dorinţă imensă de a face sex.

Nici nu am apucat să-mi fac un plan să intru în vorbă cu el, să aflu cum îl cheamă, să facem schimb de numere de telefon, să ne întâlnim, să facă sex cu mine… s-a îmbrăcat atât de repede şi a plecat înapoi prin tufişuri că m-a luat prin surprindere.

Am încercat să fug după el, să-l opresc. Îl văzusem la un moment dat, dar apoi l-am pierdut. O vreme am trecut special prin parc, pe aceeaşi alee, în speranţa că îl voi mai întâlni, dar nu a fost să fie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.