La vânătoare de ginere

Eram angajată la un spital dintr-un oraş din Ardeal ca asistentă medicală. Cu timpul avansasem în funcţie, fiica mea Teodora terminase şi ea o facultate pe la Cluj, iar soţul meu care lucra ca inginer la o firmă din oraş, venea mereu obosit acasă şi pe deasupra şi afumat de la alcool. Aveam 42 de ani, eram încă frumoasă la corp, mai ales că aveam un look nou cu tunsoarea mea scurtă, sâni mari şi un mic semn la buza de sus în partea dreaptă. … 

La spitalul nostru a fost repartizat un tânăr doctor, brunet cu ochii albaştrii, înalt, cu părul negru, tuns frumos. Toate fetele de pe secţie erau moarte după el. Avea cam 30 de ani şi de loc era de prin Bihor. Terminase facultatea la Cluj şi după ce a făcut rezidenţiatul pe acolo nu a găsit loc decât la noi. Eduard era supărat după viaţa de noapte din marele oraş al Ardealului şi nu se putea adapta la viaţa de aici.

– Lasă că-ţi găseşti una şi nu o să te mai simţi singur, i-am spus eu mai în glumă.

Adevărul este că mi doream un asemenea ginere. La o lună după cea venit la noi, într-o noapte de februarie eram de gardă în tot spitalul cu el şi încă o asistentă, Sofia, măritată de curând.

– Dacă ştiam că vine asemenea bărbat la noi în spital nu mă măritam, spuse ea înainte de a se duce să le facă tratamentul bolnavilor.

– Dar poţi şi acum, i-am sugerat eu în timp ce ea şi-a luat trusa cu medicamente.

Târziu în noapte, colega mea Sofia s-a dus să se culce în camera asistentelor aflată la un etaj inferior, iar eu am mai rămas la discuţie cu tânărul doctor. Mi-a povestit despre el, despre familia lui. Tatăl avea o firmă de construcţii, iar mama sa, profesoară, aşteptau să se reîntoarcă înapoi în oraşul de unde plecase. Mi-am dat seama că ar fi o partidă bună pentru Teodora, fiica mea. Aşa că l-am luat direct dacă are pe cineva, să văd ce şanse am să fiu soacră.

Lăsase la Cluj o iubită care îl suna când avea timp, dar aveam impresia că relaţia lor se răceşte. I-am spus şi eu despre soţul meu care mă neglija de ceva ultima vreme, asta pentru a-l consola. Nu m-am gândit că am să trezesc în acest tânăr frumos pasiuni pentru mine. Am ieşit să văd dacă cineva din saloane are nevoie de ceva. Era linişte în saloane. Între timp medicul s-a dus să vadă ce face Sofia.

– Doarme dusă a spus el zâmbind, lăsând să se vadă o dantură perfectă.

Mi-a spus că a auzit ceva zgomot în ultima încăpere de pe partea dreaptă. Acolo era un depozit unde se ţinea lenjeria de pat. Am luat cheia să mergem să vedem ce este acolo. Am intrat şi am aprins lumina, am dat o privire prin încăpere, dar nu era nimeni. Brusc Eduard a stins lumina şi pe la spate m-a îmbrăţişat. M-am speriat şi am încercat să-i spun să avem grijă să nu vină cineva.

– Nu are cine, m-a asigurat el. Sofia este jos şi nu poate intra întrucât nu are cartela de la intrarea pe palier, iar tanti Maria, femeia de serviciu este la parter cu paznicul şi nici ea nu are cartelă.

M-am întors cu faţa spre el ripostând că am o fiică ce ar fi mai potrivită pentru el. Şi în timp ce e îi spunem că ar fi bine să ieşim, el se descheiase la cureaua pantalonilor şi mă ruga să mă aplec. Ştiam ce urmează. Eduard a împins cu piciorul o găleată întoarsă cu fundul în sus şi cu care tanti Maria spăla pe jos. M-am aşezat pe ea şi i-am tras pantalonii jos. Nu purta chiloţi. Brusc glandul eliberat, aflat în erecţie m-a lovit direct peste buze, lăsând un lichid seminal de care m-am şters repede.

Nu o mai făcusem sex oral până atunci. Soţul meu tot insista să facem asta când era beat. Dar îl refuzam de fiecare dată. Am închis ochii şi după ce i-am decalotat glandul l-am luat în gură. Nu era rău. În timp ce-l sugeam îi spuneam că nu este bine, că nu m-am gândit niciodată să se întâmple între noi si mai ales că mă gândisem că ar fi fost bun să-mi fie ginere. Eduard m-a ridicat de pe găleată, m-a întors şi m-a aplecat peste un maldăr de lenjerii.

M-a impins uşor ca să mă aplec, mi-a ridicat halatul şi fusta, mi-a tras chiloţii într-o parte şi până să mai spun ceva mădularul a pătruns din prima, făcându-mă să scot un ţipăt de plăcere. Am avut orgasm foarte repede, au urmat alte două sau trei. Eram nebună. După vreo 10 – 15 minute am simţit că bărbatul îmi caută intrarea în anus. Am protestat. M-a aplecat să-mi ţin fruntea lipită peste lenjeria de pat şi să nu scot un sunet.

Am încercat să-i spun că nu am mai făcut-o niciodată. Dar el era ferm şi vroia să-şi ducă treaba până la capăt. Am simţit cum capul penisului îmi cauta sfincterul, apoi o presiune mare şi o durere ascuţită. Doctorul, a mai adăugat ceva salivă şi destul de hotărât a început să împingă. Am încercat să mă ridic şi să-i explic că mă doare. M-a aplecat din nou şi apoi cu toată forţa a pătruns până la capăt. Mi-am afundat faţa în cearceafurile spălate care miroseau frumos şi mi-am înăbuşit ţipătul pentru a nu fi auzită de bolnavii din salonul ce era alături noi.

În acea seară făcusem ceea ce nu făcusem până la vârsta de 42 de ani şi după 20 de ani de căsnicie. Au urmat şi alte partide de sex cu acel doctor superb. De fiecare dată aranjam sa fi cu el de gardă. Noi doi şi femeia de serviciu, întrucât Sofia plecase în Anglia să muncească pe lire sterline, iar spitalul ducea lipsă de personal. Ajunsesem să facem toate nebuniile. De la oral, normal şi anal, până la a stropi cu spermă pe faţă insistând mai ales asupra aluniţei de deasupra buzei de sus, de sub nas.

Venise vara şi trebuia să mergem în concediu în Grecia. Teodora, fiica mea mi-a spus că ea nu vine cu noi întrucât trebuie să meargă cu prietenul ei.

– Dar nu mi l-ai prezentat am certat-o eu.

– Mama e secret. Mi-a tăiat-o ea.

– Lasă mai femeie fata în pace, mi-a spus soţul meu în timp ce stătea la televizor şi-şi savura o bere la cutie.

Am dat ochii peste cap fără sa-i mai spun ceva. Teodora nu se întorsese din vacanţă din Turcia. Iar soţul meu care mai avea câteva zile de concediu s-a pus pe băut. Seară după tentative de a face dragoste m-a bătut la cap pentru sex oral sau anal. L-am refuzat categoric. A doua zi, Directorul spitalului mă chemase la muncă întrucât nu avea personal. În timp ce eu eram plecată în vacanţă, mai plecaseră două asistente medicale în străinătate. Una prietenă cu Sofia în Anglia, iar cealaltă în Germania.

La spital am remarcat lipsa lui Eduard. Aşa că am întrebat-o pe Maria dacă nu cumva ne-a părăsit şi el pentru salarii mai bune.

– Nu, a spus femeia în timp ce spala holul de la etajul II, a plecat în concediu în Turcia.

– Ca fiica mea, Teodora…

– Poate că au mers împreună, a spus ea în glumă.

Partidele de sex nebune au continuat cu o şi mai mare intensitate la revenirea lui în ţară. Pe la începutul lunii septembrie, într-o seară, când soţul meu era bine afumat, ca de obicei, Teodora ne-a anunţat brusc că se mărită.

– Cum? Am sărit eu. Nici măcar nu ni l-ai prezentat. Cine este, unde lucrează?

La care soţul meu după ce a tras o gură din nelipsita cutie de bere a spus:

– Lasă fata în pace!

Teodora ne-a anunţat că mâine seară la ora 8 aveam să primim vizita viitorului ginere şi a familiei lui. A doua zi mi-am luat liber de la serviciu ca să mă pregătesc de oaspeţi. Am făcut mâncare, curăţenie … şi i-am repetat soţului meu să nu se îmbete.

– Poţi să bei până cazi jos, numai mâine te rog abţine-te.

Pe la ora 7 seara ne-am îmbrăcat frumos, soţul s-a bărbierit, am mai retuşat unele mici detalii la masa festivă. Mama mea venise să vadă cine era viitorul soţ al Teodorei. La ora 8 fără câteva minute a sunat interfonul de la bloc şi am deschis uşa. Teodora a ieşit pe holul blocului pentru a-şi întâmpina iubitul, în timp ce eu şi mama am rămas înăuntru, iar soţul meu se uita la televizor. Când musafirii au intrat am crezut că leşin. Viitorul ginere era Eduard, colegul meu de la spital. Am albit toată. Am mers puţin la baie şi am tras aer în piept. Din fire sunt vorbăreaţă, dar în seara aceea eram tăcută. Păţisem ceea ce am citit într-o carte BelAmi de Guy de Maupassant.

Teodora era în a şasea săptămână de sarcină, iar prostul meu de soţ care habar nu avea, era fericit că o să fie bunic. Teodora a observat schimbarea mea şi m-a întrebat dacă mă simt bine.

– Da, i-am răspuns eu.

Toată seara Eduard a încercat să evite să mă privească. Când am mers la bucătărie să aduc prăjiturile, iar el venea de la baie, ne-am întâlnit inevitabil în hol. Atât l-am întrebat:

– De ce?

Nu mi-a răspuns. A doua zi dimineaţă am cerut directorului o detaşare la un alt spital din oraş. Nu înţelegea de ce. Eram o bună profesionistă şi nu vroia să mai piardă un om după plecările angajaţilor la muncă în străinătate. Am plecat pentru o perioadă la alt spital pentru a se mai linişti lucrurile. Vreau să vă spun că între mine şi Eduard nu s-a mai întâmplat absolut nimic după aceea.

Poveste scrisa de Mona.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.