M-am iubit cu doi bărbaţi

O dată cu trecerea timpului relațiile dintre mine și soțul meu au început să se răcească. După naşterea celor două fete am început să pun câteva kg. Natura serviciului mă determina să am un punct fix, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Soţul meu lucrează în port 24/72, iar eu mă ocup mai mult de cele două fete ale mele. Cea mare pe la liceu, iar cea mică la primar. Cu soacra mea mă înțelegeam destul de nasol, locuiește singură într-un apartament aflat la 2 minute de mers pe jos…  față de noi și de multe ori ne pomenim cu ea acasă. La muncă mă înțelegeam bine cu colegii. Majoritatea erau mai tineri decât mine, deci sub 35 de ani. Fetele erau în mare parte necăsătorite. Ce să spun, era o atmosferă plăcută plină de glume picante. Nu simțeam cum trece timpul, deși lucram pe schimburi inclusiv sâmbăta și duminica. Acasă, soțul meu venea, dormea prima zi după cele 2 de ore lucrate, iar a doua zi mergea pe la mama soacră, sau pe la colegi.

La supermarketul unde lucrez am văzut că unul din băieții care manipula marfa din spate îmi făcea cu ochiul, mici glumițe. Într-o zi băiatul mi-a spus cu tupeu că are ceva pentru mine, dar trebuie să mă duc în spate. Lucian avea 30 de ani, terminase o facultate de inginerie și era din Negru Vodă. Numai că, nu găsise de lucru în domeniul său și să nu rămână acasă a venit împreună cu Rareș, un bun prieten din copilărie la oraș. Stăteau împreună cu un prieten de-al său cu chirie la o doamnă în vârstă de care se tot distrau.

Lucram câte 40-50 de minute, apoi faceam pauze pentru o țigară în spate să mai ne dezmorțim picioarele. După ce am încasat banii de la ultimul client, am închis casa și am anunțat colega de lângă mine că plec în spate. Am deschis ușa din spate și am pătruns în depozitul slab luminat. Apoi am intrat şi l-am strigat pe Lucian. Tipul mi-a răspuns de la capătul încăperii unde era o ușă ce dădea afară spre aprovizionarea de la TIR-uri. Întrucât nu prea vedeam pe unde calc, pășeam încet printre cutiile de cartoane de la ambalajele produselor.

– Luci, l-am strigat eu. Unde ești?

– Aici doamnă, mai în față și apoi la dreapta.

Am mai făcut câțiva pași și am încercat să deslușesc pe unde era colegul meu. La un moment, dat din partea dreaptă, de după o stivă cu niște saci de zahăr, Lucian m-a apucat de mană și m-a tras spre el. Am țipat speriată, dar băiatul mi-a acoperit gura cu o sărutare.

– Lucian, stai cuminte! Sunt măritată. Dacă ne vede cineva. Găsește-ți una mai tânără.

– Lorena îmi place mult de tine. Pe tine te vreau.

– Am 37 de ani, du-te și găsește o altă colegă mai tânără. Plus că sunt și măritată.

– Nu mă interesează. Și eu am 30 de ani. Îmi spuse el în timp ce îmi trase rochia cu halat cu tot și-și băgase măna sub chiloți atingându-mi fesele mari. La un moment dat s-a auzit o voce groasă de bărbat strigând.

– E cineva acolo?

L-am recunoscut. Era nea Ion, un bătrân pensionar ce lucra la pază. Am amuțit. Nu puteam să spun nimic. Dacă moșul observa ceva eram vinovată, chiar dacă nu făcusem nimic. Ce căutam eu acolo? Am tăcut în timp ce Lucian a continuat să-mi frământe fesele și apoi să-mi strecoare degetele prin față la vagin.

– Stai cuminte că sunt mai multe ieșiri. Nu ne găsește nimeni. Condiția este să nu facem zgomot.

Apoi s-a făcut liniște. Lucian s-a uitat de după stiva de saci de zahăr. M-a asigurat ca bătrânul nu mai este. S-a apropiat din nou și m-a lipit cu spatele de sacii de zahăr, apoi m-a sărutat lung și mi-a ridicat piciorul stâng, având genunchiul arcuit, iar cu mâna dreaptă mi-a tras chiloții într-o parte, făcând loc penisului gros să intre în mine. Era pentru prima dată când îmi înșelam bărbatul.

Se vedea că este foarte excitat, m-a penetrat energic pâna a avut orgasm, apoi am luat-o pe căi diferite, să nu trezim suspiciuni. Am continuat partidele noastre de amor de prin depozit mai ales când eram schimbul II. De multe ori l-am chemat la mine acasă inainte sa intru in schimbul II. Fetele mele fiind la scoală, iar soțul cu serviciul.

Când eram schimbul I aveam un loc trăsnet. Printr-un gemuleț pe unde se făcea aprovizionarea cu produse electronice dintr-o încăpere a depozitului, separat de hala unde veneau clienții. Îmi vâram capul și umerii, lăsând să se ocupe de fundul meu Lucian. Mă distra când le vedeam pe colegele mele trebăluind prin sală în timp ce eu eram lucrată pe la spate. Aveam codul nostru… sex la ghișeu.

Într-una din zile am intrat în mica încăpere, Lucian a pus o cutie în ușă. Nu o închideam niciodată cu cheia pentru a nu trezi suspiciuni, eu îmi băgam capul pe gemuleț, iar el se ocupa de restul în timp ce eu urmăream să nu vină cineva la noi.

Am văzut că Lucian zăbovește puțin mai mult, apoi timid a început să-mi maseze pe labile vaginului, apoi să-mi caute anusul. Am vrut să ies de la ghișeu, dar repede am fost împinsă să stau cuminte acolo. A început un dute – vino lent cu tendințe de a-mi băga degetul în anus… apoi, mai rapid… penisul culisa energic în vagin lovindu-se cu putere de fesele mele. Brusc glandul a părăsit vaginul stropindu-mă cu spermă între fese.

Mi-am scos capul de la ghișeu și mi-am ținut fusta și halatul să nu mi le pătez cu spermă. Și-n timp ce-mi căutam șervețel prin buzunarul drept al halatului ca să mă șterg, am rămas mută. Cel care mă penetrase nu era Lucian, era Rareș. Fără să știu mi-o trăsese Rareș. Câteva zile nu le-am vorbit celor doi, până l-am abordat pe Lucian si mi-a raspuns sec… să se simtă și el bine. La câteva zile Lucian mi-a spus:

– Lorena, nu vii să mă ajuți la electronice la gemuleț. Tu trebuie numai să stai că îți dau eu.

– Poți să-l iei pe Rareș și să-i dai lui, i-am răspuns eu.

Într-una din zile pe când eram schimbul I, după niște remarci proaste ale lui Rareș de astă dată am mers în spate să discut cu Lucian. Eram nervoasă. Tipul mă aștepta după sacii de zahăr unde o făcusem prima dată.

– Auzi mă, tu ce crezi că-s eu? Curvă? Te rog să-ți vezi de treburi… și tu și prietenul tău.

– Vrem să facem sex cu tine în continuare. Nu am spus nimănui ce s-a întâmplat. Nu a spus nici Rareș, dar dacă trebuie ne putem lăuda.

Apoi brusc s-au auzit niște voci. Am intrat mai adânc între sacii de zahăr și am așteptat să vedem ce se întâmplă. Era paznicul Ion și Mădălina. O tipă ce era studentă, micuță, șatenă cu ochelari, ceva mai mare ca fiica mea. Ne-am ascuns după sacii care erau așezați în stivă și am ascultat să vedem ce se întâmplă. Printre crăpăturile dintre stivele de saci cu zahăr ce erau așezați pe paleți, am văzut cum ochelarista i-o sugea bătrânului, ce se rezemase cu spatele de niște saci.

– Hai draga tati, că imediat îmi vine. Dar să nu o scuipi jos că-i bună.

– Nu o să pot. Când vă vine să-mi spuneți.

Le auzeam perfect cuvintele și pleoscăitul fetei care stând pe vine se străduia să-l satisfacă pe bătrânul pervers ce-i putea fi aproape bunic. Cred că fata nu putea face fața penisului imens, așa că nea Ion a luat-o pe fată și a pus-o să stea cu fundul pe un sac, cu spatele lipit de o stivă de saci.

– Acum stai mai bine? O întrebă bătrânul.

Am căutat alt loc să vedem continuarea. Lucian m-a tras după el să mergem în spatele sacilor de făină. De acolo se vedea foarte bine ceea ce făcea nea Ion cu Mădălina. Bătrânul o lovea peste față cu penisul imens astfel încât ochelarii fetei săreau de pe nas. A pus-o să scoată limba şi să deschidă larg gura pentru a primi penisul imens.

Lucian abia se putea abține când vedea cum dispare penisul bătrânului în gura fetei. Nu m-am mai uitat. L-am lăsat pe Lucian să savureze momentul. După încă câteva minute de gemete și de pleoscăit, l-am auzit pe nea Ion că scoate un grohăit. Semn că terminase. Lucian mi-a făcut semn cu ambele mâini că terminase pe fața fetei. Din curiozitate m-am aplecat să văd dacă era chiar așa.

Bătrânul s-a închis la șliț, în timp ce Mădălina și-a șters cu un șervețel ochelarii de stropii de spermă. Apoi Lucian m-a lămurit că așa sunt fetele din ziua de azi.

– Eu și Rareș suntem serioși. Am dori să continuăm relația de data asta în trei.

După câteva minute de discuții am ieșit fiecare pe altă ușă. La raionul de vase am văzut-o pe Mădălina care pleoscăia gumă de mestecat și făcea baloane. Probabil pentru a-i trece gustul lăsat de nea Ion.

Marți dimineața, o zi normală, cu programul obișnuit… cafea, pregătirea fetelor pentru școală. Pe la ora 8 fără ceva am ramas singură acasă. Soțul meu le luase pe fete să le lase la școală, după care urma să meargă la muncă. Eu eram schimbul II.

Savuram cafeaua și mă uitam la televizor când am auzit soneria de la ușa apartamentului. M-am uitat pe vizor… era Lucian. I-am deschis să nu facă gălăgie pe hol.

– Ești nebun? Vii neanunțat?

– Știam că ești acasă… m-a sărutat pe gură, apoi a continuat. Mai e cineva afară. Lasă-l și pe el.

Am mers la ușă și i-am deschis lui Rareș. M-am uitat la ceasul de pe hol și arăta ora 9. Cred că soțul meu era deja la port. Pentru siguranță i-am dat un telefon. Apoi Lucian m-a împins spre dormitor, în timp ce Rareș ne urma. Am închis geamul să nu se audă afară, întrucât locuiam la parterul blocului. Lucian era dezbrăcat complet, iar Rareș mai avea doar chiloții pe el. Am rămas mută. N-o mai făcusem în trei. Bărbații s-a năpustit asupra mea și mi-au tras capotul jos, sărind câțiva nasturi, apoi sutienul și chiloții.

Lucian s-a întins rapid pe spate și m-a tras lânga penisul lui. În timp ce-l călăream Rareș a venit în picioare să-mi dea să sug. Mă ținea de cap în timp ce îndesa penisul în gura mea. Îmi plăcea ideea să fiu penetrată în timp ce sugeam un penis. Ritmul era bun și vroiam să-l sug mai mult… când s-a dus la fundul meu și l-a rugat pe amicul său să mă tragă spre pieptul lui și să-mi desfacă fesele. Știam ce v-a urma. Am fost penetrată concomitent de cei doi.

Era ceva nou pentru mine. Ambele orificii ocupate, îmi muscam buzele de plăcere. Cei doi au avut grijă să nu fie brutali în mișcări. Lucian a fost primul care a avut orgasm. A scos penisul din anus, a venit langa mine, mi-a spus să mă ridic în șezut și a ejaculat pe fața mea, iar Rareș a terminat în vaginul meu. Apoi am căzut lați toți trei.

Cum stăteam întinși pe pat am auzit o lovitură la geam. M-am speriat. M-am dus să văd cine este. Era soacra mea care bătea cu cârja în geam să-i deschid. Am deschis geamul să văd.

– Lorena, deschide. Bat de o jumătate de oră.

– Taci mamaie că scoli tot cartierul.

Cei doi își luaseră hainele în brațe și repede în camera fetelor să nu fie văzuti. Apoi am mers să-i deschid ușa bătrânei. La intrare a remarcat cele două perechi de pantofi bărbătești… despre care am spus că sunt ale soțului. De atunci… în viața mea nu am mai adus pe nimeni acasă.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.