Prea stresată ca să aibă orgasm (2)

… Mi-a prins penisul cu o mână, s-a apropiat de el l-a prins cu buzele şi a început să-l sugă uşor. Pot să spun că m-a luat prin surprindere atunci când s-a împins cu capul către mine făcând să ajungă cu nasul aproape de abdomen. Nu credeam că va încerca să introducă tot penisul… adânc în gura ei. Am exclamat uşor făcându-mă să rămân cu gura uşor deschisă. Reacţia în mintea mea a fost un… wow… entuziasmat. Mai doream încă o dată. …

Nu i-am spus, dar aveam de gând, însă mi-a mai oferit încă o dată plăcerea să trăiesc acel moment, să văd cum penisul a intrat tot în gura ei. A încercat şi a treia oară, apoi mi-a lăsat penisul şi s-a aşezat pe pat de-a latul lui, cu faţa în sus, picioarele desfăcute uşor arcuite… pregătită să fie penetrată.

Nu m-a întrebat dacă am prezervativ, semn că avea încredere în mine. Chiar dacă ar fi vrut să folosim, eu nu aveam, pentru că nu folosesc din obişnuinţă. Am urcat în pat şi m-am pus deasupra între picioarele ei.

Îmi place cum sărută, îmi place cum îşi foloseşte limba. Mâinile ei mă mângâiau pe spate… mi-am făcut loc printre labiile ei intrând cu totul în vaginul excitat. Am început să o sărut pe gât, pe umăr… ea rămăsese cu gura deschisă oftând sacadat.

După ce s-a obişnuit cu dimensiunea penisului am început să mă mişc uşor înainte şi înapoi. Se zbătea sub mine, trăgea de cearceaf, pe alocuri m-a zgâriat pe spate. M-am oprit… adânc… şi am început să-mi mişc bazinul înainte şi înapoi, frecându-ne pelvisurile unul de altul. Nu a durat mult şi mi-am dat seama că nu este pe placul ei.

Mişcarea dute vino era cea care o făcea să se simtă bine. Întâi am început cu mişcări mai scurte apoi mărind viteza cu mişcări mai ample. Sub mine era un adevărat spectacol. Gemea zgomotos, la o intensitate cu care nu eram obişnuit, se zbătea… cu mâinile trăgea de cearceaf.

Se vedea pe frunte cât de încordată este. Cu o mână i-am prins un sân, o sărutam pe gât, pe umăr… mirosea foarte frumos. Credeam că va avea orgasm la cât de intens trăia momentul, dar nu a fost să fie. M-am oprit să schimbăm poziţia la cererea ei, că o dureau picioarele.

S-a aşezat cu spatele la mine sprijinită în genunchi şi braţe. Cu o mână am prins-o de mijloc iar cu cealaltă mi-am fixat penisul la intrarea în vagin. Am exersat câteva mişcări mai lente înainte şi înapoi ca să-mi dau seama de reacţia ei, să se acomodeze cu poziţia. Nu a durat mult şi şi-a aşezat capul pe pat cu spatele arcuit.

Am trecut repede peste “încălzire” în noua poziţie. Mişcările au devenit alerte fără băgare de seamă. O ţineam cu ambele mâini de mijloc în timp ce penisul culisa rapid pe toată lungimea. Din când în când mă aplecam să-i prind sânii cu o mână. Coco aproape că ţipa lângă mine, se exprima destul de zgomotos, trăgea de cearceaf. Aveam dubii dacă este pe cale să aibă orgasm sau este tot felul ei natural de a se exprima.

După un timp s-a oprit, aşezându-se cu totul pe pat. Am urmat-o fără să ies din vaginul ei. Am sperat că această poziţie să-i ofere senzaţii mai intense, mai aproape de orgasm. După cum se exprima nu avea cum să se întâmple asta.

M-am dat la o parte de pe ea şi am invitat-o să urce deasupra mea. Cu o mână o ţineam de fese iar cu cealaltă mă jucam cu sânii ei. O perioadă am crezut că poziţia o avantajează, însă nici aceea nu a fost să fie. Începusem să mă gândesc dacă nu cumva este vina mea, poate că m-am grăbit şi nu am insistat mai mult cu preludiul.

S-a dat o parte. I-am spus să se aşeze din nou în poziţia misionarului, însă ea a zis că nu reuşeşte să se concentreze şi că simte că este destul de stresată şi că este de acord să aleg o poziţie care îmi convine ca să am eu orgasm. Faptul că ea nu a avut orgasm, parcă mă inhibase şi pe mine încât nici eu nu reuşeam să mă concentrez, ca niciodată.

Renunţasem la continuare. Mă pregăteam să merg la baie să mă spăl, eram transpirat. A coborât din pat, m-a luat în braţe şi a început să mă sărute pe buze… a urmat pe gât, pe piept. Vroiam să mai trăiesc momentele de la început. Am împins-o uşor să se aşeze pe pat. Îmi freca penisul cu o mână în timp ce mă săruta pe abdomen.

Vroiam mai mult. I-am dat mâna la o parte şi am direcţionat penisul către gura ei. L-a prins cu o mână apoi l-a prins între buze. S-a jucat de câteva ori cu limba la vârf apoi… a făcut să dispară tot penisul în gura ei, făcând mişcări de la vârf până la bază. Aş fi vrut să o las să continue, să finalizez oral, însă i-am zis că nu mă pot concentra şi nu pot avea nici eu orgasm.

Ne-am îmbrăţişat şi ne-am sărutat de câteva ori, apoi am fost să fac duş. Între noi a rămas că vom aranja o altă întâlnire, să mergem până la capăt de data asta. Încă mai aştept întâlnirea.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.