De profesie… fustangiu

Dacă n-ai profil pe o rețea de socializare nu exiști. Și mai ales pe una anume care are conturul albastru unde sunt iconițele de schimbare a paginii. Așa că mi-am făcut și eu unul apoi mi-am pus poze făcute prin clădiri părăsite, cu ochii închiși, la care mai adăugam și citate din diferiți autori. Mina, sora mea care avea 22 de ani, mi-a spus.

– Amalia, trebuie să mergi la un profesionist ca să-ți facă niște fotografii reușite. Ascultă-mă că sunt mai mare ca tine și am trecut prin de astea. …

Surioara mea cea dragă, terminase o facultate, în timp ce eu de abia o începeam… avea dreptate. Apoi a continuat:

– Dacă faci niște poze ca lumea și le pui ai să vezi că ți se vor dubla numărul celor care te urmăresc într-o singură zi.

Mina mi-a dat un număr de telefon de la Nuți, care avea un atelier la parterul unei clădiri din centrul orașului. Am sunat-o luni și am făcut o programare pentru ziua de marți la ora 18. Sora mea mi-a spus că este o bună profesionistă și foarte important, că pot fi mai dezinhibată în prezența unei femei decât al unui bărbat, plus că mă poate sfatui mult mai bine.

Marți, am ajuns la ora stabilită la ea având grijă să nu întârzii. Tipa o femeie la 35 de ani, brunetă cu păr lung, m-a întrebat ce doresc:

– Niște poze pentru F…, am răspuns eu ca o gâsculiță de 18 ani.

– Domnișoară, ce fel de poze? M-a întrebat ea din nou. Pot să fac de la poze simple, până la cele care se vând în industria erotică.

– Doresc poze pentru F. Asta pentru a-mi spori numărul de vizualizări.

– Am înțeles. A concluzionat ea. Apoi a continuat. Azi facem niște poze în sala, iar mâine pe la ora 12 ieșim în natură.

Apoi am studiat un catalog cu diferite poze. Mi-a ales o rochiță neagră, elegantă, cu care am făcut câteva poze. A doua care era mai scurtă, roșie, iar în picioare niște pantofi cu toc tot de aceeaşi culoare. Ca orice femeie îmi străluceau ochii la hăinuțele și la pantofii aceia. Nuți m-a sfătuit să fac una mai sexy.

– Știi… pozele mai dezbrăcate fac mai mult decât cele îmbrăcate.

Am fost de acord cu condiția să nu mergem prea departe. A urmat una întinsă în pat într-un costum de baie alb cu dantelă. M-a pus să stau în patru labe în pat cu fața întoarsă spre dreapta cum aș fi așteptat un bărbat să mi-o tragă pe la spate, dar am refuzat.

A doua zi a urmat a doua ședință în natură. Pozele au fost făcute printr-o pădure sau la o unitate militară dezafectată printre ruine. Am pus pozele făcute de Nuți pe pagina mea. În prima zi aveam deja peste 200 de cereri de prietenie, 300 de urmăritori și încă 80 de mesaje de la diferiți tipi. Unii erau vulgari în exprimare, așa că le-am dat block. Într-o zi pe când eram în pauza de la ora 10 m-am uitat pe telefon. Atenția mi-a fost atrasă de un mesaj.

“Domnișoară, eu vă pot oferi ceea ce alți bărbați nu pot”… la care era trecut și un numar de telefon. Am sunat să-l întreb despre ce este vorba. Mi-a răspuns Marcel P, cum era trecut pe rețeaua de socializare. Tipul avea 30 de ani și s-a prezentat că este director de companie și daca doresc, putem să ne întâlnim pentru a-mi propune o colaborare. I-am propus ora 7 seara la restaurantul Casa Fără Gânduri.

La ora amintită eram acolo. La o masă mai retrasă mă aștepta un bărbat elegant, care, atunci când m-a văzut s-a ridicat în picioare și m-a invitat să iau loc la masă. În timp ce-l analizam a venit un chelner și ne-a întrebat ce dorim. Amândoi am comandat o pizza și apoi un vin dulce pentru mine, iar pentru el unul sec.

În timp ce serveam masa și sorbeam vinul, Marcel a prezentat proiectul său pentru mine. Eram fascinată. Trebuia să promovez produsele de la firma lui pentru clienții străini. Stăteam bine cu engleza așa că acest lucru a constituit un atu.

Vinul mi se urcase la cap și am început să-mi fac planuri de viitor cu Marcel. Știam că doar el mă poate face fericită, mai ales că avea și afacerea. Pentru a brava, bărbatul a spus că în vacanțe putem merge la partenerii noștri din străinătate. M-a prins de mâna cu care mototoleam un șervețel. S-a uitat lung la mine și m-a întrebat;

– Domnișoară, doriți să urcăm în cameră?

– Așa de repede?

Marcel s-a dus la bar să plătească. Apoi a venit să mă cheme sus.

În timp ce urcam treptele de la etaj, l-am întrebat pe Marcel:

– Nu ne grăbim?

Bărbatul nu mi-a răspuns. Am ajuns în fața camerei și am putut să-l admir mai bine. Avea cam 1,90, brunet, tuns scurt, corp atletic și cu toate că purtam tocuri era mai înalt ca mine cu un cap. Am intrat în cameră. M-a sărutat și m-a întrebat dacă stau cu părinții. I-am spus că doar cu sora mea. Mama și tata fiind plecați la țară. Mi-a sugerat să o sun și să-i spun că nu vin în noaptea aceea acasă. Surioara mea m-a înțeles și mi-a spus scurt:

– Ami, ai grijă ce faci!

Marcel a început să mă sărute și să mă dezbrace. Împreună ne-am dus la baie să facem un duș. A reglat apa de la duș să fie potrivit de caldă, în timp ce eu îl analizam. La ceafă era tuns scurt, umerii lați, pe omoplatul drept avea un tatuaj în formă de scorpion, fesele destul de proeminente, iar picioarele destul de mari. Cred că avea 44 la pantof. Marcel s-a întors cu fața spre mine și după ce i-am analizat fața și pieptul, mi-am coborât privirea spre gland. Am tresărit. Nu vroiam. M-am speriat. Era gros, belit și se bălăngănea încet. Marcel a citit pe fața mea stupefacţia.

– Nu ai mai văzut așa mare?

Alin, fostul meu prieten nu era chiar așa de mare. M-a tras sub duș și am văzut diferența mare dintre mine și el. Mai ales că nu mai purtăm tocuri. Bărbatul a închis cabina de duș să nu stropim prin baie apoi a început cu îmbrățișări și sărutări.

– Încet, ești gros, i-am spus eu.

M-a lipit apoi cu spatele de peretele din faianță și mi-a spus să-mi încolăcesc picioarele în jurul lui. Mi-a fixat capul glandului la intrarea în vagin. Apoi mi-a prins fesele cu ambele mâini. După câteva încercări, văzând că nu reușește, m-a luat în brațe și m-a dus în cameră așezându-mă pe pat. A început să mă lingă, apoi s-a ridicat în picioare și m-a îndemnat să o iau în gură.

Era atât  de groasă încât abia reușeam să-i cuprind căpătâna în gura mea mică cu buze delicate. Nu era prima dată când faceam sex oral, dar la Marcel începuse să mă doară maxilarul la cât de mult mă forțasem. În timp ce-i făceam oralul, am analizat situația și am concluzionat:

– Nu cred că am să pot, am spus cu voce tare.

– Te asigur că până dimineață o să intre. Apoi și-a pus salivă pe sculă.

M-a întins din nou pe spate în pat și mi-a desfăcut larg picioarele, căutându-mi cu glandul intrarea în vagin.

Cu mâna dreaptă am încercat să pun mâna jos și să controlez intrările lui. Mircea m-a rugat să-l las că se ocupă el de tot. Apoi mi-a pus mâinile pe lângă corp și picioarele pe umerii lui. Cred că țipam de plăcere dar și de durerea oferită de bărbat.

M-a ridicat apoi și m-a luat în brațe lipindu-mă cu spatele de peretele camerei, poziție ce o încercasem să o facem și sub duș. Mă penetra gâfâind, începusem să mă obisnuiesc cu dimensiunea lui, mi-aș fi dotit să mă mângâie și să mă sărute în acest timp… refuzam să cred că uitase de plăcerea mea. La scurt timp m-a întrebat:

– Unde vrei să iei sperma? O înghiţi sau o dau în tine?

– Nu în mine, i-am sugerat eu cu o voce tremurândă.

A ieșit rapid din mine, s-a ridicat în picioare… bucuroasă că am scăpat de penetrările mădularului gros. Sămânţa a ţâșnit pe faţă și în gura mea… am înghițit pentru prima dată. Am mers la baie să mă spăl. Bărbatul a rămas prin cameră să se uite pe net, la cine a mai postat pe grupul de socializare. A urmat o altă tură de sex pe la spate cu capul aplecat spre caloriferul de la geam. Pentru că eram mică, bărbatul mi-a dat pantofii cu toc în picioare să mă ridic la înălțimea lui. Mă ţinea de mijloc penetrându-mă energic.

Pe telefon se auzeau sunetul de la mesajele primite. Au urmat alte partide de sex în toate pozițiile. Ultima pe la ora 4. Bărbatul m-a întins cu fața în jos de-a latul patului, mi-a băgat o pernă sub burtă și mi-a căutat intrarea în anus. Am încercat să rezist. Am simțit cum sfincterul este forțat. Am țipat să se oprească.

– A intrat capul, m-a anunțat el.

Apoi încă puțin, dar s-a oprit că nu mai puteam și el nu dorea să trezească pe toată lumea. Am căzut lată și am adormit fără să mă mai spăl de sperma din vagin pe care bărbatul și-o lăsase de la eșecul intrări anale.

M-am trezit dimineață iar Marcel nu mai era. Plecase fără să-mi lase vreun bilet. M-am îmbrăcat repejor și am luat-o spre căsă.

L-am sunat pe Marcel în timp ce eram în tramvai, dar nu mi-a răspuns. Căutând pe pagină lui de pe rețeaua de socializare, am vazut ca avea multe postari. Despre ultima seară… că “se simte bine cu Amalia la Casa Fără Gânduri”, urmată de felicitări și de comentarii răutăcioase ale prietenilor.

Am citit câteva dintre ele: Bravo Marcelino (Mihai P.); Porumbeilor pe când nunta (Mihaela W.); Să vă simțiți bine până mâine dimineață (Claudiu S.); Ai nevoie de ajutor, vin și eu? (Ionică R.); Te-am crezut băiat serios, Marceluș (Zâna A.). Ultimul comentariu m-a înfuriat. Bravo Marcel, două surori. Care-i mai bună? Amalia sau Mina? (Liviu T.)

Tremuram toată de furie. Am căutat în lista de prieteni și apărea sora mea. Imediat mi-am șters pagina mea de socializare. Când am ajuns acasă sora mea aflase tot deja.

SFAT

Nu vă faceți profile pe rețele de socializare. Prietenii tăi sunt prietenii prietenilor tăi sau, poate, chiar al unora dintre rudele tale.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „De profesie… fustangiu”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.