Dorinţă… anală

Ne potriveam de minune, găsisem femeia care mă zăpăcise. Când pasională, când arţăgoasă… nu te puteai plictisi cu ea în pat. Avea mereu idei. Îi plăcea să folosească ţinute provocatoare şi mai mereu cu pantofi cu toc. Nu se dădea în lături de la poziţii greu de realizat, voia să le încerce pe toate și de fiecare dată pierdea şirul orgasmelor. Eu mă mulţumeam doar cu unul, unul şi bun. După un timp mi s-a părut că este un pic timorată. …

Iniţial nu a vrut să-mi spună care este problema. Mă gândisem că poate o deranjează că finalizez oral de fiecare dată şi că nu mai doreşte asta. Dar nu asta era problema. Până la urmă mi-a spus. În sinea ei simțea că nu-mi poate oferi mai mult decât o făcea deja. Se simţea stresată că primeşte mult mai mult decât îmi oferea ea. Teama ei era că mă poate pierde căutând altă femeie care să-mi ofere ceea ce credea ea că-mi doresc.

Pentru mine era perfect. Făceam sex în multe poziţii, îmi plăcea stilul ei pervers de femeie care ştie ce-și doreşte de la un bărbat. Nu se sfia niciodată să-mi ceară o poziţie anume sau să insist mai mult într-o poziţie anume, nici când mă îndruma să-i muşc sânii sau să-i fac cunnilingus şi cel mai important era că mă bucuram de sex oral… tot timpul. Ştia ce-mi place în materie de sex oral şi voia cu tot dinadinsul să-mi facă pe plac. De fiecare dată voia să pătrund tot mai mult, să intre tot… uneori îi reuşea acest lucru.

Apreciam enorm gestul ei, dăruirea. În semn de apreciere, mă aplecam, îi prindeam obrajii în palme şi o sărutam apăsat, apoi îi spuneam un “te iubesc” din toată inima. Mă simţeam un răsfăţat că am o femeie care ştie ce vrea în pat, iar pentru ea eram… mogâldeaţa ei.

Abia făcusem sex când am purtat acesta discuţie. Deşi i-am spus că sunt foarte fericit de ceea ce îmi oferă, s-a gândit că ar fi potrivit să-mi ofere singurul orificiu care rămăsese intact… anusul. Până la acestă discuţie nu fusesem tentați să încercăm. În primul rând pentru că nu credeam că orificiul este atât de elastic şi doi, pregătirea şi igiena de dinainte mă dezarmau.

Văzând că este hotărâtă să încerce sex anal, am acceptat să punem în practică la următoarea întâlnire. Aveam ceva cunoştinţe despre implicaţiile sexului anal, însă nu experimentasem prea mult. Ziua “X” a venit foarte repede. Ce-i drept aveam ceva emoţii, nu pentru mine ci pentru ea. Nu aveam vreo idee de cât de elastic este muşchiul. Mă gândeam să nu o rănesc.

Cu o seară înainte am rugat-o să facă testul cu degetul. Când îşi va face baie să introducă un deget în interior, să vadă rezistența la penetrare. Părea foarte entuziasmată când ne-am întâlnit, spunându-mi că totul va fi bine şi mai ales că are încredere în mine că nu-i voi face rău. Ca lubrifiant a adus un fel de ulei de cocos, despre care citise pe internet că poate fi folosit cu încredere şi că nu va trebui să cumpărăm produse speciale de la magazinele de specialitate.

Aveam în minte un singur lucru. Să o excit atât de tare pentru a facilita intrarea cât mai uşor. La partea asta mi-a fost uşor… preludiul a durat mai mult ca de obicei, penetrarea vaginală la fel, iar după două orgasme am considerat că este pregătită.

Chiar aveam emoţii, iar ea a zis că se lăsă pe mâna mea… că aşteaptă indicaţiile mele. Am luat două perne mari şi le-am pus pe pat apoi i-am spus să se aşeze în aşa fel încât posteriorul să-i fie cât mai ridicat. În timp ce s-a făcut comodă, am rulat prezervativul pe care am pus ulei de cocos din abundenţă. De obicei nu folosim, însă pentru sexul anal ne-am pus de acord să fie prezent. După ce şi-a pus ulei de cocos la exterior cât şi înăuntru, mi-am potrivit penisul la intrare. Repetam în minte… intru doar un pic şi apoi aştept reacţia ei.

Aşa am şi făcut. Am intrat puţin şi m-am oprit… o mână a pus-o pe fesa stângă şi m-a rugat să rămân aşa. Aşteptam semnalul ei. Se împingea în el puţin câte puţin… până a intrat tot. La început au fost câteva gemete discrete, dar când am intrat până la capăt… părea că răsuflă uşurată. Tot timpul am fost atent la ceea ce îmi spunea, la modul cum gemea şi suspina.

Ritmul tot ea la stabilit. Stăteam în genunchi în spatele ei în timp ce ea îşi mişca trupul uşor înainte şi înapoi. După un timp s-a văzut utilitatea uleiului de cocos, mişcările erau mai rapide, penisul aluneca mai uşor. Am aşteptat momentul în care era pregătită să preiau comanda. S-a lăsat cu toată greutatea pe cele două perne şi mi-a spus să mă mişc eu.

La început în ritmul pe care ea l-a impus, apoi m-am mirat când mi-a spus să mă mişc mai repede. O ţineam de mijloc cu ambele mâini, îmi găsisem ritmul dorit de ea. Cu capul lipit de pat, gemea uşor… apoi puţin mai tare o dată cu ritmul meu. Prezervativul mă deranja groaznic, nefiind obişnuit cu el nu simţeam plăcerea la care mă aşteptam.

Spre surprinderea mea, mi-a spus să mă mişc mai repede şi mai repede. Ajunsesem într-o poziţie nouă… mă sprijineam în mâini şi mă mişcam în ritmul pe care mi-l ceruse. Ritmul devenise atât de alert încât atingerea trupurilor făcea un zgomot hilar. La fiecare solicitare de a mări ritmul mă asiguram că totul este bine şi că nu o doare.

Mă gândisem să schimbăm poziţia. Voiam să mă aşez pe spate iar ea să se urce pe mine pentru o penetrare… anală. Când am scos penisul am constatat că prezervativul se rupsese destul de rău de la ritmul impus. Nici o clipă nu m-am gândit că prezervativul avea să cedeze, deşi era unul care promitea că rezistă… la intemperii.

Preventiv m-am dus la baie şi m-am spălat bine de tot. Ştiam că urmează să-mi facă sex oral cu finalizare şi nu voiam să-i displacă gustul. Au urmat şi alte dăţi în care am folosit prezervativul pentru sexul anal şi au avut acelaşi rezultat. Prezervativul “extra safe” a avut aceeaşi soartă, s-a rupt destul de mult. Până la urmă ne-am pus de acord să nu mai folosim dacă tot se rupe.

Nici acum nu sunt un fan al sexului anal, dar ei începuse să-i placă. Din dorinţa de a se dărui trup şi suflet partenerului a descoperit misterele sexului anal.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.