Bărbat fatal cu penis corigent

Mă mutasem într-un bloc nou, dar în acelaşi cartier. Fiindcă eram nouă, nu a fost greu să trec neobservată de către vecini, mai ales că m-au văzut mai mereu singură. Începusem să-mi cunosc vecinii, aşa l-am cunoscut şi pe vecinul meu de la parter, dar de la scara cealaltă. Îl remarcasem şi eu, dar aflasem că este însurat şi are un copil. Cristi este un bărbat arătos, bine făcut, destul de înalt. …

arată precum bărbaţii ce pozează pentru reviste, m-a atras instant. Ca femeie, e imposibil să nu-ţi doreşti să-l ai măcar o noapte. După un timp ne-am împrietenit. Aflând că sunt cadru medical m-a rugat să-l ajut cu tratamentul pentru fetiţa lui. La început soţia era cea cu care interacţionam, eu îmi făceam treaba contra cost, bineînţeles. Cele 7 zile, cât a durat tratamentul, nu mi-a trecut prin minte că s-ar putea întâmpla ceva între mine şi el.

După ce mi-am terminat treaba, mi-am luat banii şi nu am avut vreo tangenţă, doar că ne mai întâlneam întâmplător prin cartier. Între timp a venit iarna, micuţa s-a îmbolnăvit din nou şi m-a rugat să mă ocup de tratamentul ei, contra cost. Când i-am făcut prima injecţie am aflat că mama plecase să muncească în străinătate, iar el a rămas singur acasă cu fetiţa.

Într-o dimineaţă m-a invitat să rămân să beau cafeaua cu el, am acceptat şi totul părea a fi în regulă. La cum arată, nu credeam că un bărbat ca el ar putea fi fascinat de mine. Mi-am văzut de treaba pentru care am fost solicitată, fără să-mi fac alte gânduri… perverse.

Zilele au trecut repede una după alta, iar tratamentul fetei era pe sfârşite, o injecţie la 12 ore. În ultima seară şi-a făcut curaj, ajutat şi de aburii alcoolului, în timp ce fetiţa se băgase la somn, m-a luat în braţe şi m-a sărutat. Imediat mi-a mărturisit că el ar face dragoste cu mine… şi nu sex. I-am răspuns la sărut. Nu i-am zis nici da, nici nu… însă am lăsat loc unui… poate.

După o perioadă începuse să mă încânte ideea că cel mai râvnit bărbat al cartierului mă preferă pe mine. Mi-am luat inima în dinţi, l-am sunat şi l-am invitat să vină la mine. Fără să mai stea pe gânduri a venit la mine. Iniţial, am crezut că vom avea o noapte fantastică. Pregătisem o sticlă de vin, din care am consumat amândoi câte un pahar.

Ne încălzisem. Focul pasiunii era aprins. Ne-am sărutat de câteva ori, apoi m-a luat în braţe şi m-a dus în dormitor. Vinul îşi făcuse efectul, ne-am sărutat nebuneşte, îmbrăţişările şi mângâierile nu se mai terminau. Dorinţa era mult prea mare… hainele au dispărut treptat. Complet dezbrăcaţi ne sărutam îmbrăţişaţi şi ne răsuceam în pat. La ultima răsucire am rămas deasupra lui.

ÎÎmi propusesem doar un singur lucru… să ajung la penis. L-am sărutat pe toată faţa, apoi am coborât pe gât până în dreptul pieptului ieşit în relief pe care l-am sărutat şi mângâiat. I-am prins sfârcurile între buze jucându-mă cu limba în jurul lor. Uşor, am alunecat pe trupul lui sărutându-l la abdomen, mai jos… aproape de penis.

Am vrut să-i sug penisul cum, poate, nu o mai făcusem niciodată, să mă ţină minte, vroiam să-l înnebunesc de-a binelea. Doar am apucat să-l ating puţin şi mă pregăteam să-l prind între buze, dar nu m-a lăsat, s-a ridicat, m-a tras spre el şi m-a sărutat. Un pic surprinsă de gestul său am încercat să trec peste, deşi am avut un moment de mirare că penisul nu suferise nici o modificare, fără reacţie, în ciuda faptului că mă devora cu sărutări şi mângâieri.

S-a urcat peste mine… îşi făcuse loc între picioarele mele… aproape că îi venea să mă mănânce din atâta sărutat. Aşteptam cuminte să intre în mine, deja uitasem de episodul anterior. Cu o mână încerca să dirijeze penisul printre labii, a intrat puţin vârful, dar nu era ferm. Încerca să intre mai mult, se împingea în mine, dar penisul nu înainta. Mai mult de atât, parcă se făcea mai mic.

Seara a fost un fiasco. A plecat dezamăgit de la mine, dar şi eu am fost dezamăgită. Bărbatul îmi plăcea, se putea mândri cu chipul cât şi cu fizicul său, mai puţin cu penisul. Ştiam că este foarte fidel soţiei şi m-am gândit că poate acest aspect a creat un stres suplimentar pentru el. În timp au mai fost câteva încercări eşuate de atunci.

Ultima dată a fost vara trecută, când m-a chemat la el. Soţia şi fetiţa nu erau acasă. M-am îmbrăcat cu cea mai sexy rochiţă pe care o aveam. Ne-am sărutat şi îmbrăţişat până la ora 3 dimineaţa. Ne-am spus unul altuia cuvinte frumoase. Ca şi în celelalte dăţi mi-a spus că sunt femeia vieţii lui. Eram pregătită să mergem în dormitor, nerăbdătoare să-şi ia revanşa pentru nopţile ratate.

Eram dezbrăcaţi, ne sărutam şi ne îmbrăţişam în lumina difuză, renunţasem la ideea de a-i face sex oral. Părea flămând, să mă devoreze sexual… şi-a potrivit penisul între labii, a intrat puţin… a încercat să se mişte înainte şi înapoi, dar degeaba, m-a dezamăgit ca de fiecare dată. Cu cât se mişca mai mult penisul parcă intra la apă.

De atunci ne-am mai întâlnit ocazional, însă îl simt că mă evită după toate nopţile în care a dezamăgit din punct de vedere sexual. Îmi place foarte mult ca bărbat. Poate într-o zi reuşeşte să treacă peste, să aibă erecţie şi să mă satisfacă.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Bărbat fatal cu penis corigent”

  1. Frumoasa poveste, insă nu de fiecare dată finalul este unul fericit. De vreo 4 zile sunt racit.. si sunt simptome de gripa cred..ce antibiotic imi recomandati? Povestea poate continua.

    1. Multumesc pentru aprecieri. In viata nu totul este cu final fericit. 😉 . Povestea este adevarata, relatata chiar de dna … cu regretele. Eu doar am scris-o intr-un mod artistic. Insanatosire grabnica 😉

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.