Mă iubesc în secret cu prietena mea (2)

… Cu palmele a întins şampania rece pe trupul meu fierbinte. În timp ce îmi arcuiam corpul, Magda pornise în căutarea gustului cu limba şi buzele, zăbovind destul de mult în zona sânilor. Pe lângă plăcerea pe care mi-o provocase şi senzaţiile noi ce le-am avut, nu crezusem vreodată că voi putea trăi ceea ce a urmat. Se chinuia să facă ceva, nu-mi dădeam seama ce anume. S-a apropiat de mine, a urcat mai sus de capul meu, mi-a spus să deschid gura…  apoi a pus sfârcul îmbibat în şampanie pe buzele mele. S-a lăsat pe mine mai mult. Instinctiv am început să-l sug. Nimic din tot ce se întâmplase nu părea a avea o logică. În mod normal nu aş fi acceptat să fac aşa ceva, era ceva de neconceput dacă m-ar fi întrebat cineva, însă eu primeam cu bucurie acel sân şi-l sugeam mai puternic, în funcţie de gemetele prietenei mele.

L-a scos şi mi l-a oferit pe celălalt ce nu era umed de la şampanie, însă surpriza nu s-a terminat aici… valuri de şampanie se scurgea pe sânul ei către gura mea, încercând să sorb fiecare picătură. S-a ridicat, apoi s-a lăsat pe mine, cât să mă atingă cu sânii pe corp, în timp ce se îndepărta uşor de mine. Şi-a făcut loc între picioarele mele ce au stat mai tot timpul întinse.

A tras de ele să le depărtez, aşezându-le într-o poziţie arcuită. Cu mâinile pe lângă corp aşteptam emoţionată şi super excitată ce credeam că va urma. Am simţit-o cum se făcea comodă între picioarele mele. Şi-a pus o mână pe coapsa dreaptă, a urmat un sărut… încă unul, înaintând către mine.

Soţul meu nu-mi făcuse… ceea ce în termen academic se numeşte cunilingus. Auzisem, citisem tot felul de materiale şi poveşti de pe internet. Curioasă am fost să aflu cum este, să simt plăcerea descrisă, dar nu am avut curaj să-i spun soţului. Eram sătulă de poziţia misionarului, vroiam şi altceva.

Întâi şi-a pus două degete pe labiile mele, masându-le uşor, urcând uşor către clitoris. Mă jucasem de câteva ori cu el în momentele mele de singurătate dar nu atât de mult încât să am orgasm. Degetele ei fine îl masau făcând cercuri în jurul lui. Nu credeam că pot să fiu mai excitată de atât. Simţeam că explodez, o nevoie firească mă făcea să-mi doresc un penis adânc în interior. Nici nu mai conta al cui era. În acele momente eram hotărâtă să-mi înşel soţul, doar să simt că trăiesc, să mă simt împlinită.

Mă foiam într-o parte şi în alta… Magda şi-a apropiat capul de mine sărutându-mă pe labii. Cu vârful limbii desena uşor de-a lungul lor, în sus şi în jos… de câteva ori, apoi s-a oprit la clitoris. Credeam că o să înnebunesc. Gemetele mai intense ca niciodată. Când şi-a pus buzele în jurul clitorisului, am pus mâinile pe capul ei şi o apăsam. Limba ca de şarpe se mişca rapid pe clitoris… îmi venea să urlu.

Din când în când îmi apropiam involuntar picioarele, prinzându-i capul între ele. Mă zbăteam şi mă zvârcoleam sub asediul buzelor flămânde şi a limbii ei jucăuşe. Când nu credeam că mai poate fi ceva care să mă surprindă plăcut, Magda a introdus un deget în vagin. Fiind foarte excitată, a intrat foarte repede.

Corpul îmi tremura, cel mai mult mi tremurau picioarele, nu le puteam controla. A urmat câteva mişcări dute vino în vagin, poate de încălzire… a urmat şi al doilea. Atunci am ţipat de cred că m-au auzit şi vecinii. Îmi sugea clitorisul, degetele începuse să se mişte din ce în ce mai repede. La un moment dat, am simţit cum şi-a răsucit degetele încercând să-mi maseze partea superioară a interiorului meu, atingând o zonă parcă mai sensibilă. Clitorisul foarte întărit mai avea puţin şi plesnea de excitarea… buzele şi limba nu-l slăbea o clipă. Mişcările degetelor în interior au devenit mai energice.

Am apucat cu mâinile de cearceaf trăgând cu putere, muşchii faciali, gâtul, abdomenul erau foarte încordaţi… coapsele tremurau şi mai tare… aahhh… un ţipăt ascuţit urmat de o puternică zguduire a corpului m-au făcut să tremur toată.

Magda s-a ridicat, a venit lângă mine, mi-a pus capul în braţele ei şi mă mângâia şi mă săruta pe frunte. Un timp nu am reuşit să spun un cuvânt până nu m-am liniştit. După ce mi-am revenit am spus:

– Ce a fost asta?!

– Asta a fost primul tău orgasm, parcă cu un pic de mândrie în glas.

În noaptea aceea am rămas la ea. Am dormit îmbrăţişate cu promisiunea prietenei mele că acest lucru se va mai repeta între noi, după care mi-a spus ca “iubitul” ei vrea să facă sex cu două femei şi că acesta este momentul în care trebuie să simt cum face dragoste un bărbat adevărat.

… citeste partea intai …

Citeste si:

Iubita mea menajera

Spectacol lesby

Cum am devenit bisexuala

Ingerul cu aripi negre

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.