Mă iubesc în secret cu prietena mea (1)

Prietena mea Marga este sora pe care nu am avut niciodată. Fiind singură la părinţi, mi-aş fi dorit să am o soră cu care să pot discuta liber tot ce-mi trece prin cap, fără să fiu criticată sau arătată cu degetul pentru felul meu de a fi şi poate aşa mai scăpam şi eu de inhibiţii. Marga este o persoană dezinvoltă, nu are prejudecăţi şi pune punctul pe “i”, ştie când să asculte şi când să ofere un sfat bun. Deşi sunt o femeie frumoasă şi sociabilă, am anumite reţineri când este vorba de anumite intimităţi. … Nici soţului meu nu reuşesc să i le împărtăşesc. Pe lângă faptul că îmi este ruşine să deschid un anumit subiect, mă macină gândul despre ce părere îşi va face despre mine… că şi-a luat o soţie depravată?

Profitasem de zilele libere de după anul nou şi m-am gândit să-i fac o vizită prietenei mele, pe care nu o mai vizitasem de ceva timp, din cauza programului, însă, vorbeam destul de des la telefon. Ştiam că este acasă, deoarece “iubitul” ei actual îşi petrecea timpul cu soţia şi copiii la munte.

A fost o plăcere să stăm împreună să depănăm amintiri, să vorbim despre ale noastre cu bune şi cu rele şi bineînţeles, noutăţile. Băusem împreună vreo două pahare de şampanie, ne ameţisem şi inevitabil s-a deschis şi subiectul despre sex. Eu mai mult am ascultat din aventurile ei, eu nu prea aveam ce relata. Deşi căsătorită de multă vreme nu mă pot lăuda cu o viaţă amoroasă furtunoasă.

La un moment dat Magda a insistat să povestesc despre relaţia sexuală cu soţul meu. Şampania mi-a dat curaj să vorbesc liber despre lucruri în care în mod normal nu le-aş fi spus. Până la urmă m-am destăinuit şi i-am spus din secretele mele. Cu soţul meu ne înţelegem destul de mine, însă la pat nu ne potrivim. Nu mă simt satisfăcută, este ceva ce lipseşte, simt asta.

Parcă este o mâncare fără sare şi piper, iar eu nu am curajul deschid o discuţie în acest sens, de teama unei reacţii negative. A fost un şoc pentru ea când i-am spus că eu nu am avut orgasm, era de neconceput pentru ea. Mă împăcasem cu ideea că poate este biologic greşit la mine. O vreme am ascultat argumentele ei şi tot nu credeam că-i posibil să pot avea plăcerea supremă. Într-un moment de nebunie, parcă hotărâtă ca niciodată să mă convingă contrariul mi-a spus:

– Pot să-ţi produc eu orgasm… aici, acum… apoi a luat o gură de şampanie.

Rămăsesem fără replică, nu ştiam dacă este o glumă sau vorbeşte serios. Mi-a luat paharul din mână şi la aşezat pe o măsuţă. M-a apucat de mână şi m-a tras după ea în dormitor. Imense emoţii m-au cuprins instant, mai ales că nu ştiam ce va urma.

Mi-a spus să mă întind pe pat, în timp ce pregătea atmosfera, stingând luminile puternice în favoarea unui mic bec colorat. Paharul ei l-a aşezat pe noptiera de lângă pat. Mi-a spus să închid ochii, să am încredere în ea şi la final o să primesc o surpriză.

Stăteam ţeapăn întinsă pe pat cu mâinile pe lângă corp. La îndrumările ei am început să mă relaxez, ţineam ochii închişi şi mă imaginam pe o plajă cu ape limpezi. S-a apropiat de mine şi m-a sărutat uşor pe buze, cât să mă atingă. A urmat încă unul… şi altul. Am vrut să răspund la sărut, dar mi-a spus să nu fac asta momentan, ci doar să stau cuminte şi să mă relaxez. Buzele moi mi-au atins obrajii, au coborât uşor pe gât… îmi treceau fiori prin tot corpul. Emoţia se diminua treptat, o căldură se instala încet şi punea stăpânire pe mine.

Buzele alunecau uşor… nasturii de la cămaşa păreau să se deschidă singuri, până în dreptul abdomenului. A tras uşor de marginea cămăşii şi mi-a dezgolit pieptul, scoţând la iveală bustul meu. Am tresărit la fiecare atingere a buzelor de pielea mea ce se îndreptau către sâni. Palmele şi-au intrat în rol. Cu mişcări fine palmele parcă dansau pe trupul meu.

Începuse să-mi placă, aşteptam cu nerăbdare ce urmează. Magda a decis că este timpul să mă dezbrace. Am vrut să deschid ochii în timp ce o ajutăm, dar mi-a spus să ţin ochii închişi tot timpul, fără să argumenteze de ce. Având încredere totală în ea, m-am lăsat convinsă fără un pic de reacţie, fără întrebări retorice, fără nimic.

O vreme am stat dezbrăcată întinsă în pat, eram destul de relaxată. Din zgomotele din cameră, mi-am dat seama că Magda se dezbrăca şi ea. S-a urcat în pat, a venit deasupra mea. Mi-a mângâiat obrazul stâng, coborând uşor pe gât… pe piept… atingându-mi sânii. S-a aplecat şi m-a sărutat pe buze, de data asta mai apăsat. Limba căuta să-şi facă loc în gura mea. Am deschis uşor gura, dar s-a retras… sărutul a coborât pe bărbie, pe gât în jos… mi-a apucat sânii cu palmele, buzele le-au ajuns din urmă.

Respiram greoi, abdomenul îl încordam aproape inconştient. Magda se pregătea să prindă sfârcul între buze… am deschis ochii să văd asta, dar mi-a spus să ţin ochii închişi. Pentru mai multă siguranţă că nu trişez mi-a aşezat pe ochi marginea fustei.

Când mi-a prins sfârcul cu buzele am tresărit şi am oftat puternic, mi-am lăsat capul puternic pe spate, băgându-l adânc în pernă. Trăiam senzaţii noi ce cu greu reuşeam să mi le explic, însă nu era momentul pentru o analiză, ceva îmi spunea că este momentul să mă las cuprinsă de multitudinea de senzaţii ce îmi pătrunse în corp.

Mi-a lins sfârcurile… cu buzele mi-a prins fiecare sfârc şi a tras uşor către ea. S-a dat jos din pat apoi a revenit după câteva minute, urcându-se din nou pe mine. S-a aplecat spre sâni, mi-a prins sânul stâng între buze… ceva rece, umed… cu un miros cunoscut se scurgea pe mine. Atunci am realizat că nebuna mi-a pus şampanie pe sâni. A urmat acelaşi ritual şi la sânul drept.

În liniştea încăperii am auzit cum a luat o gură zdravănă de şampanie. S-a apropiat de gura mea, lăsat puţin să se scurgă pe buzele mele. În timp ce se depărta de mine, lăsa să curgă un pic de şampanie pe gât… pe sâni… ajunsese la abdomen. Lichidul rece, eu destul de înfierbântată. Pentru prima dată, am simţit vaginul umed…

… citeste partea a doua …

Citeste si:

Iubita mea menajera

Spectacol lesby

Cum am devenit bisexuala

Ingerul cu aripi negre

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.