Împreunare… adormită

Discuţia aprinsă dintr-o sâmbătă seara dintre mine şi soţul meu s-a terminat cu îmbufnarea amândurora dar mai ales că am decis să nu dormim în acelaşi pat, el urmând să încălzească canapeaua din sufragerie. Mai târziu, a încercat el să mă îmbuneze ca să ne împăcăm… a încercat să mă sărute, să mă ţină în braţe, dar eu m-am ţinut tare şi l-am respins. Vroiam să mă răzbun într-un fel, să nu cedez uşor. …  În sinea mea vroiam să-i dau o lecţie… chiar dacă nu era o greşeală fatală, m-a deranjat faptul că nu a ţinut cont şi de părerea mea. A tot încercat să-mi spună… “iubita mea; te rog să mă ierţi că am greşit; hai să ne împăcăm… cum ne place nouă”. Uşor, uşor începusem să mă înmoi dar mi-am revenit brusc şi am rămas pe poziţie. Fusese ultimul meu cuvânt.

Mai târziu în noapte am auzit uşa dormitorului ce scârţia uşor. O dată cu scârţâitul a pătruns şi lumina de pe hol. Era soţul meu Doru. Încă nu adormisem iar mintea îmi era ocupată cu diverse gânduri. S-a aşezat pe marginea patului, unde mă aflam şi eu aşezată pe o parte cu mâinile sub cap. Mă prefăceam că dorm. Aşteptam să văd ce are de gând să facă.

Am primit un sărut pe obraz. Cred că a aşteptat reacţia mea, pentru că nu a mai făcut nimic câteva momente. L-am ignorat total. M-a dezvelit de pilotă şi a început să mă mângâie uşor pe coapsa strângă, apoi pe fese. La un moment dat am simţit că patul se mişca uşor cu mine. Cutremur nu părea să fie… lumina ce venea de pe hol m-a ajutat să înţeleg ce se întâmplă, după ce am deschis ochiul stâng foarte discret, să nu fiu văzută.

Doru era complet dezbrăcat şi se masturba lângă mine în timp ce mă pipăia pe trup. Îmi era milă de el dar nu vroiam să cedez. O mândrie dusă la extrem îmi controla deciziile. Totuşi am decis să mă fac că dorm şi să-l las pe el să profite de trupul meu fără să schiţez vreun gest sau reacţie de plăcere. Instinctul îmi spunea că asta va face, mai ales că era complet dezbrăcat şi excitat lângă mine.

Mâna lui mi-a prins un sân, masându-l uşor. M-a sărutat din nou, iar eu nimic. Poziţia în care mă aflam nu era potrivită pentru el, aşa că a decis să mă împingă uşor aşezându-mă cu faţa în sus. Era hotărât, nu a rezistat tentaţiei şi m-a dezbrăcat de chiloţei. Cu un mic efort a reuşit să mă dezbrace de maieul cu care dorm.

Eram complet dezbrăcată în faţa lui, braţele depărtate de corp, la fel şi picioarele. Mi-a sărutat sânii, a început să-i lingă pe rând. Se urcase în pat lângă mine, stând în genunchi pe marginea patului. Cu coada ochiului îl vedeam cum mă privea şi îşi freca penisul de zor. După un timp s-a oprit. Cu vârful penisului m-a atins pe sânul drept… frecându-l uşor. Atunci am simţit seva bărbătească ce s-a scurs uşor pe sfârc.

Cu mâna liberă îmi pipăia corpul… pe sâni, pe coapse, între picioare… atingeri superficiale mai mult… în loc de atingeri şi mângâieri pasionale. Totuşi, cumva începusem să mă umezesc. Cum stătea el aşa în genunchi, mi-a întors capul către el şi mi-a atins buzele cu penisul. La început uşor, apoi îşi freca penisul energic de buzele mele. La un moment dat chiar a vrut să mă pătrundă. Mă ţinea de cap şi încercă să-şi facă loc în gura mea, fără succes.

Degeaba a încercat el să mă forţeze să deschid gura, însă nu a reuşit. Penisul nu reuşea să treacă mai mult de buze. Cei drept, aş fi vrut să sug acel penis în acel moment, dar nu în condiţiile date. Mândria era mai mare decât dorinţa mea.

Mă trăgea uşor de sân… îşi freca penisul deasupra feţei mele… s-a întins cât să ajungă cu mâna dreaptă între picioarele mele, înfigându-mi un deget în interior. Eram udă, sigur şi-a dat seama, dar nu am schiţat vreun gest. Fără tresărire când a intrat, fără gemetele de rigoare când făcea cursa dute vino, stăteam nemişcată, inertă la acţiunile lui.

Sătul să mă tot pipăie, a trecut la nivelul următor. S-a dus între picioarele mele, mi le-a flexat şi a început să-mi lingă labiile. Se aşezase pe burtă. Limba scormonea în interior culegând sucul feminităţii mele. De obicei, nu rezist dacă nu-mi face cunilingus înainte să mă pătrundă. Îi ordon să o facă dacă cumva uită. Acum, nici o reacţie din partea mea.

Eram sigură că până la urmă o să vină deasupra mea şi o să încerce să mă penetreze. Nu a durat mult şi aşa s-a întâmplat. S-a urcat pe mine, mi-a desfăcut larg picioarele. Penisul a intrat ghidat de mâna lui. Mă chinuiam să nu mă dau de gol, nu vroiam să ştie că-mi place. După câteva mişcări de încălzire a început să se mişte în mine foarte rapid.

Mi-a prins un sân, trăgea de el, mă săruta pe gât. De câteva ori m-a sărutat pe buze. Adormită fără reacţie. Gâfâia în urechea mea… se lovea în mine cu putere, tot trupul se mişca o dată cu el… mi-a ridicat un picior şi l-a pus pe umărul lui, mă penetra mai viguros, mai adânc. Nu ştiu ce era în mintea lui, dacă se gândea că mă prefac sau credea că în felul acesta mă va trezi din somn, însă eu mă ţineam tare.

S-a oprit după un timp, s-a aşezat în dreapta mea, m-a întors cu spatele la el, mi-a ridicat un picior… penisul a găsit uşor intrarea în vagin şi începuse cu o mişcare rapidă… m-a apucat de sâni, mă trăgea de ei… gâfâia cu putere.

Nu ştiam cât mai puteam să rezist aşa. Cu spatele la el, am profitat de ocazie să-mi pot exprima plăcerea, muşcându-mă uşor de buze. Era tot mai încordat, gemea tot mai intens, mă trăgea tot mai tare de sâni. S-a mai mişcat de câteva ori şi apoi a rămas adânc în mine… aahhh… urmat de un mic ţipăt de eliberare.

A stat aşa o vreme, înlănţuiţi. Penisul se făcea tot mai mic, sămânţa lui se scurgea uşor din mine pe coapse. S-a ridicat, a adus un prosop cu care m-a şters între picioare, apoi l-a lăsat acolo între picioarele mele, în caz că mai curge ceva. A tras uşa după el şi s-a dus să doarmă în camera unde l-am exilat.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.