Fetiş bizar

Lucrez la o mare firma de curăţenie ce are contracte exclusiviste într-o zonă rezidenţială importantă. Se câştigă bani frumoşi, uneori primesc mici cadouri din partea clienţilor pentru serviciile prestate. Totul se bazează pe discreţie, acest lucru este specificat în contractul semnat la angajare. Pentru că sunt persoane importante, cu mulţi bani, se pune accent pe încredere, iar personalul este ales cu mare atenţie. … Colega mea Sandra intrase în postnatal şi am fost recomandată pentru a prelua sarcinile ei. Clientul a înţeles situaţia şi a fost de acord să o înlocuiesc cât timp lipseşte. Înainte să încep lucrul am fost sfătuită să-mi văd de treaba mea, la fel cum am făcut şi la alte locuinţe, iar la sfârşit mi s-a spus că acest client este un pic mai ciudat, dar este inofensiv, aşa că nu trebuie să-mi fac griji, doar că… la fel la şi la alţi clienţi, ceea ce văd sau aud nu trebuie dezvălui.

Clientul, un domn la vreo 45 de ani, cu o statură medie, aspect fizic plăcut. Aveam emoţii, nu ştiam la ce să mă aştept, nu primisem informaţii suficiente şi nu ştiam în ce constă ciudăţenia lui. Prima săptămână, nu prea l-am prins pe acasă, când era, a fost mai tot timpul pe picior de plecare. Destul de amabil, de fiecare dată când ne-am văzut mi-a vorbit frumos. Pe parcurs m-am pus la punct cu cerinţele lui.

Începusem să mă obişnuiesc cu el, iniţial crezusem că este un tip îngâmfat, arogant, cu un aer superior. Clientul îmi părea a fi cu bun simţ. De trei ori pe săptămână mă duceam la el acasă. Credeam că poate e o exagerare a fostei mele colege, însă, ciudăţenia s-a întâmplat într-o vineri.

Îmi făceam treaba obişnuită, şters praful, udat florile, de dat cu aspiratorul, spălat pe jos… etc. Eram în plin proces de dat cu aspiratorul, clientul era acasă. I-am simţit că se plimba prin încăperi însă nu mi-am dat seama ce face. La un moment dat am ridicat capul şi l-am văzut cum se plimba prin casă… dezbrăcat complet în timp ce îşi freca penisul semi erect.

Am rămas blocată câteva clipe, am întors capul să mă prefac că nu-l văd. Abia acum înţelegeam care era ciudăţenia lui. Se excită în timp ce menajera îi face curăţenie în casă. Terminasem de dat cu aspiratorul, el se plimba prin casă… s-a apropiat de mine fără să spună un cuvânt. Inima îmi bătea cu putere, mă gândeam că poate o să vrea să fac sex cu el.

Nu-mi mai găseam locul, începusem să mă plimb şi eu prin încăpere şi parcă nu mai ştiam ce vreau să fac. Clientul a ieşit din cameră, dar s-a întors după câteva momente, frecându-şi penisul ce era la fel de moale ca şi mai înainte.

Încercam să fiu stăpână pe situaţie, să nu-i ofer nici un motiv prin care să se simtă ofensat, deşi eu eram cea care mă aflam într-o situaţie delicată. Până la urmă, şeful m-a asigurase că totul va fi bine şi că este inofensiv. Plus că, ar fi putut cere înlocuirea mea, iar mie îmi convenea mult să lucrez aici, pentru primeam mai mult la salariu.

Se tot plimba prin cameră. Luasem găleata şi mopul să şterg parchetul, la un moment dat am spălat de două ori pe un loc din pricina emoţiilor. Se poziţionase în faţa mea la 2-3 metrii distanţă, mă privea atent, am ridicat privirea fără să mă uit la ce făcea, m-am uitat în ochii lui şi i-am zâmbit politicos, apoi am lăsat capul, însă, abia atunci am văzut penisul cu capul roşu de la atâta frecat. Părea un pic mai tare în comparaţie cum era la început. Mă gândeam… dacă ejaculează, unde va fi?… nu are nici un prosop… sigur va ejacula pe jos… şi abia am spălat.

Şi-o freca intens, gâfâia fără să spună nimic, avea o privire încordată, rece… prinsesem curaj şi am început să mă uit mai mult la figura lui, zâmbindu-i de fiecare dată. Credeam că urma să finalizeze, dar nu putea. Începusem să-mi fie milă de el, stătea acolo în picioare frecându-şi scula cu încăpăţânare şi nimic.

Privindu-l mai mult timp, începusem să privesc şi cum şi-o freacă. Mă oprisem din spălat şi mă uitam la el. Fără să realizez… mi-am muşcat buzele de câteva ori, îmi părea foarte cald acum… mă înfierbântasem. Mişcările bărbatului erau mai lente, obosise ori îl durea scula de atâta frecat. S-a aşezat pe un fotoliu din imediata apropiere.

A continuat să mă privească, masându-I penisul la vârf. Îmi muşcam buzele… timid am făcut câţiva paşi către el. Eram la doi paşi de el. M-am aplecat puţin, am întins mâna uşor şi i-am atins penisul… retrăgându-şi mana şi lăsându-mă pe mine.

Mâna culisa uşor de sus până jos… m-am aşezat în genunchi uitându-mă la penis… se întărea vizibil în mâna mea. De câteva ori m-am uitat în ochii lui să-i văd reacţia. Am început să-l frec un pic mai tare. Vroiam să termine mai repede, nu ştiam cât va dura. M-am gândit că poate îl va ajuta… dacă îl las să mă atingă. I-am luat o mână şi am pus-o pe sâni.

Era destul de entuziasmat. Mă strângea uşor din lateral… toată întâmplarea mă excitase… îl doream… vroiam să-l simt. Bărbatul gâfâia intens… era foarte încordat… semn că urma să finalizeze. Într-un moment de nebunie din partea mea, m-am aplecat şi i-am prins penisul în gură şi am început să-l sug energic… a urmat un ţipăt din partea lui… ddaahh… primul jet a ţâşnit puternic de m-am speriat… i-am eliberat penisul şi am lăsat să curgă restul pe abdomen.

I-am frecat penisul până nu a mai ieşit nimic. Cred că nu s-a aşteptat la asta, rămăsese epuizat în fotoliu. L-am lăsat şi mi-am continuat treaba. Înainte să plec a venit la mine, mi-a mulţumit şi mi-a oferit 20 de euro.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Fetiş bizar”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.