Unguroaica nimfomană

De mică am realizat că voi fi înnebunită după sex, prietenele mele îmi spuneau mereu că sunt o unguroaică nimfomană, pentru că mai tot timpul vorbeam despre sex şi ce aş face în pat cu un bărbat, însă eram doar la stadiul de vorbă, până să pun în practică a mai durat ceva. Locuiesc împreună cu familia mea într-o comună din judeţul Mureş. Acum sunt măritată, o mămică cu doi copii ce are grijă de casă şi de soţ, când vine de la muncă. …

Ziua mi-o încep cu treburile zilnice, curăţenie, gătit, spălat… şi altele. Nu reuşesc să-mi duc treaba până la capăt, de cele mai multe ori fac câte o pauză… pentru mica mea relaxare. În timp ce fetele sunt la joacă, mă duc în dormitor şi scot de la locul meu secret pe “amantul” meu. Încui uşa, preventiv. O poftă nebună mă împinge să mă joc cu acel vibrator. Nu trebuie să mă dezbrac de tot, doar puţin, în caz că vine cineva să-mi pot aranja repede hainele.

Sunt o tinerică durdulie, cum îmi place mie să spun. Am sânii atât de mari încât pot să-mi cuprind sfârcurile cu buzele. Şi nu numai că pot, dar îmi place atât de mult încât o fac destul de des, când nu este soţul meu acasă. Atunci îl las pe el.

Mă întind în pat, ţin vibratorul de capăt… închid ochii şi-mi imaginez că este un penis… cel mai mare penis care l-aş putea întâlni vreodată. Îmi imaginez că posesorul acestui penis imens este un bărbat înalt cu muşchi bine antrenaţi. Îi văd scula… o prind cu mâna de la bază, pofticioasa mă arunc deodată spre el, deschid gura şi încep să-l sug. Îl sug că o nesătulă.

Scot sânii din sutien… mă mângâi, mă trag de sfârcuri… gem uşor, gura îmi este ocupată… bărbatul îşi îndeasă scula în gura mea… mă trezesc din vis cu vibratorul umezit de la propria-mi salivă. E timpul să-l introduc în mine. Este pregătit, iar eu sunt dornică să-l simt în mine… să zbârnăie, să se mişte nehotărât în mine… când să intre, când să iasă.

Cu picioarele larg desfăcute, trag chiloţeii într-o parte… vârful mă atinge uşor pe labii pe toată lungimea… suspin a nerăbdare, însă jocul incitant îl fac eu… ajung la clitoris, insist puţin mai mult… îmi apuc sânii, mă trag de ei… mă înfierbânt instant, iau foc… uneori nici eu nu mă recunosc… de cât de uşor mă las pradă trăirilor sexuale, dar îmi spun că sunt eu şi că trebuie să mă accept aşa cum sunt.

Îmi prind sânul stâng, îl trag către gura mea… sfârcul întărit aşteaptă să fie alintat… de către mine, aşa cum îmi place… îl ling puţin… îl apuc cu buzele… trag de el, îl sug că nebună. Introduc jucăria încet printre labii, sunt atât de excitată… sunt udă toată… intră până la capăt.

Uneori nu mai am răbdare… dorinţă este prea mare… vreau să fiu penetrată, vreau să simt orgasmul cum mă învăluie, cum mă epuizează. Îmi vine să urlu în timp ce îl mişc energic în mine… faptul că am gura ocupată îmi înăbuşă strigătele… trupul se agită, tremura… aahh… orgasmul nu întârzie să apară… şi încă unul.

Satisfăcută pe moment, frustrată mai târziu… îmi iau din nou pauză de relaxare, însă… eu vreau să simt braţele unui bărbat, să simt un penis real… să mă pătrundă în multe feluri. Rezist cu greu până vine soţul seara acasă. Iar când vine… e timpul să avem o discuţie între patru ochi. Pe copii îi trimit în camera lor… tati a fost la muncă şi este foarte murdar, iar mami îl ajută să se spele.

Casa noastră are baie separată, încui uşa. Nu-l las să se dezbrace. Mă aşez în genunchi, îi scot penisul afară… 16 cm de carne freamătă în gura mea… se lipeşte de zid, îl sug la fel cum mi-am imaginat azi cu acel penis virtual… ştie că sunt dornică, nesătulă, dar sunt numai a lui. Îmi place să fac sex cu el atunci când vine de la muncă… obosit şi transpirat, murdar pe alocuri… îl  doresc în aceste condiţii.

Cu greu mă abţin să nu merg până la final… să ejaculeze oral. Mă ridic, îmi dau chiloţii jos… mă întorc cu spatele la el. Braţele se sprijină de chiuvetă… mă apucă de mijloc, penisul intra în mine… dddaa… îmi vine să ţip de fericire… am aşteptat toată ziua acest penis şi în sfârşit este al meu… intră în mine, se loveşte în mine cu toată puterea, iar eu vreau mai mult şi mai mult… ca o nimfomană în călduri, nesătulă, ce vrea mai mult şi mai mult.

Îl rog să mă tragă de păr, să mă fută dur, să facă ce vrea cu mine… numai să mă ducă pe tărâmul orgasmelor, ce nu întârzie să apară. Pulpele îmi tremură… aahhh… el nu se opreşte, nu slăbeşte ritmul… pun mâna între, abia mi-am atins clitorisul şi… aahhh… mă simt epuizată, abia stau în picioare.

Mă aşez la podea, îi prind penisul cu ambele mâini, mă ridic către el… gustul fluidelor noastre îmi desfătă pupilele gustative. Ştiu că şi el este aproape, buzele alunecă rapid pe gland… îl simt, îi tremura picioarele… gâfâie neîncetat, mai repede de atât nu pot să-mi mişc capul… se pregăteşte, se încordează… aştept cu nerăbdare… aahhh… mă prinde de cap şi mă ţine fix. Primesc cu bucurie rodul muncii mele.

Obosiţi, facem baie împreună. Seara nu s-a încheiat, după ce se dă stingerea, copiii în camera lor, urmează o serie de “călărie”. Obosit după o zi de muncă, hrănit bine şi ca urmare acestui tratament adoarme instant… până a doua zi când o luăm de la capăt.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.