Dezbracă-te şi taci!

Lucrez în industria uşoară la o societate unde avem doar 3 bărbaţi… şeful şi doi şoferi. Restul angajaţilor … foarte multe femei. Şefului îi place să spună că suntem o familie, ca mai toţi şefii, ce ne spun cuvinte frumoase ca să ne impulsioneze să dăm totul pentru firmă, însă la salariu… cam uită de familie. Şeful meu este divorţat, dar nu duce lipsa afecţiune şi raporturi sexuale. I s-a dus vestea de mare fustangiu. ….

Gurile rele spun că i-au trecut prin pat aproape toate angajatele ce i-au trecut prin mâna. Poate de aceea este divorţat. Deşi ar putea să-şi refacă viaţa, poate că îi convine acest statut de bărbat singur, mai ales că are femei de unde să aleagă.

Este un bărbat între două vârste, cu un aspect atrăgător, dar nu ieşit din tiparele bărbatului obişnuit. Are asemenea succes la femei, poate datorită felului în care se exprimă, plin de tupeu şi şarmant în acelaşi timp.

Într-o perioadă financiară mai dificilă a vieţii mele, aveam nevoie să câştig mai mulţi bani. Oricât de mult aş fi tras, cât de repede aş fi lucrat sau cât de mult rămâneam peste program, tot nu reuşeam să câştig mai mulţi bani, aşa că mi-am luat inima în dinţi şi m-am dus la el în birou să-mi mărească salariul. Nu auzisem că ar fi şi generos pe cât de mult îi plac femeile, dar merita să încerc.

Când s-a făcut pauza de masă, am mâncat rapid ce aveam la pachet de acasă şi m-am dus către biroul lui. Cu mari emoţii am bătut la uşă. M-a auzit cu greu pentru că vorbea la telefon. Mi-a spus să intru. Când m-a văzut, mi-a făcut semn că nu durează mult şi apoi putem vorbi.

Convorbirea nu a durat mult. M-a luat direct, fără să-mi spună să iau loc pe scaun:

– Nu ar trebui să fi în pauză de masă?

– Ba da… am răspuns eu timidă.

– Bun, cu ce te ajut?

– Şefu’… am venit să discut cu d-voastră o problemă…

– Ce problemă?

– Sigur aţi văzut că îmi dau silinţa la muncă… să fac mai multe operaţii într-un timp mai scurt, am multe ore suplimentare… dar la salariu nu creşte mare lucru şi chiar am o nevoie mare de bani. Vă rog să mă credeţi, chiar doresc să câştig mai mulţi bani… am nevoie de bani pentru a plăti avansul la un credit pentru o casă… am nevoie de ajutorul d-voastră.

S-a ridicat de pe scaun, a venit lângă mine. Inima îmi bătea destul de tare. Se plimba în jurul meu şi mă analiza de sus până jos. A durat ceva până a spus ceva.

– Cred că pot face ceva pentru tine… rămânând pe gânduri cu mâna ţinându-se de bărbie şi plimbându-se prin încăpere.

– … cred că aş putea să te ajut… dacă şi tu mă ajuţi pe mine…

– Cum să vă ajut? Fac tot ce-mi spuneţi… îmi dau silinţa să lucrez la fel de repede, fac ore suplimentare, vin sâmbăta şi duminică dacă trebuie.

– Sâmbătă şi duminică sunt pentru familie… oricât de greu ne-a fost, am respectat zilele voastre libere…

– Ce trebuie să fac?

– Vezi tu… Luiza… eşti o femeie tânără, frumoasă… eu ca bărbat… am şi eu nevoile mele… vezi tu… tu mă ajuţi pe mine, iar eu te ajut pe tine… aşa funcţionează treaba.

Câteva clipe am rămas mută. Nu-mi venea să cred că mă condiţionează să mă culc cu el. Faptul că vroia să se culce cu mine într-un asemenea moment, mi s-a părut josnic. Poate că în alte condiţii nu aş fi fost atât de revoltată. Mă pregăteam să ies pe uşă şi să plec furioasă către masa unde lucrez.

– Gândeşte-te bine… dacă te hotărăşti, te aştept aici după program să discutăm.

Eram destul de nervoasă de situaţie. Îmi părea rău că am apelat la ajutorul lui. Cu timpul m-am calmat şi mi-am văzut de treabă. Până să se facă ora 6, începusem să analizez problema. Am 37 de ani, sunt atrăgătoare… nu aş fi prima care îi cade la pat, poate aşa le-a convins pe toate celelalte… asta ar însemna să-mi înşel soţul… nu va afla asta niciodată.

Colegele plecau una câte una, eu mi-am făcut de lucru spunându-le că mai am puţin de lucru şi voi pleca şi eu. Rămăsesem singură, m-am asigurat că nu mai este nimeni în sală. Cu inima cât un purice, m-am dus în biroul şefului meu.

Roşie la faţă i-am spus că accept, dar să-mi spună cum mă poate ajuta. Pe lângă faptul că mi-a oferit să fac anumite operaţii, plătite mai bine, mi-a promis şi o mărire la salariul de bază cu 15%. Faptul că ne-am înţeles, era timpul să-mi îndeplinesc partea mea de învoială.

– Ştiţi… ruşinată peste măsură… eu nu am mai fost atinsă de un alt bărbat în afară de soţul meu.

Pe un ton superior mi-a spus:

– Dezbracă-te şi taci!

Şi-a tras scaunul de la birou. S-a aşezat să mă urmărească cum mă dezbrac. Obţinusem ceea ce am vrut, însă parcă nu mai doream să fac sex cu el. Până la urmă mi-am zis… fie ce-o fi, trebuie să fac asta!. Cu mişcări lente mi-am desfăcut nasturii de la halat, rămânând doar în chiloţei. Vara fiind foarte cald, eu şi colegele mele nu prea purtăm sutien.

Cu braţele încercam să acopăr goliciunea… când, mi-a făcut un semn să-mi dau şi chiloţii jos. Cu chiu cu vai am reuşit acest lucru. S-a ridicat de pe scaun şi a venit lângă mine. Încercam din răsputeri să-mi acopăr sânii şi zona dintre picioare.

M-a prins de mână şi m-a invitat să merg după el, într-o altă încape din spatele biroului lui. Acolo am văzut că avea o masă şi un pat mare. Din semne am înţeles că trebuie să mă urc pe masă şi să mă aşez cu faţa în sus.

În tot acest timp s-a dezbrăcat complet. Stăteam aşezată pe spate cu picioarele apropiate. Mi-a desfăcut picioarele… s-a aşezat în genunchi… priveam în tavan… gura s-a lipit de păsărica mea, instant am închis ochii şi m-am lăsat pe mâna lui. Se pricepea, ştia ce-i place unei femei. Din timida ce abia s-a dezbrăcat, mă încălzisem şi începuse să-mi placă, mai ales când buzele se ocupa de năsturelul meu, iar două degete mă penetra în vagin.

S-a ridicat, mi-a pus picioarele pe umăr, a potrivit penisul… a intrat cu o viteză cu care nu eram obişnuită. Mă ţinea cu o mână de picioare, cu o mână îmi masa sânii… trăgea de ei… se lovea în mine cu putere… sentimentele de vină au fost înlocuite de momentele de plăcere… gâfâiam o dată cu el.

După un timp mi-a spus să mă dau jos de pe masă şi să mă aşez cu faţa în jos. I-am simţit limba ce-mi sonda interiorul… la puţin timp, m-a prins de mijloc… penisul a intrat rapid… mişcările erau la fel de rapide ca şi mai înainte. Se lovea în mine cu putere… mă ţineam de masă cu ambele mâini în timp ce gemeam de fiecare dată când se lovea de fesele mele.

Gemetele lui se asemănau ca nişte ţipete de luptă, mă strângea tare de mijloc, speram să nu-mi facă semne. I-am simţit mâinile transpirate… şi-a scos brusc penisul… stropindu-mă pe fese cu sămânţa lui.

Înainte să plec, mi-a spus că m-am descurcat bine şi de acum înainte sunt la dispoziţia lui şi mai ales vom experimenta lucruri noi împreună.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.