Atrasă de bărbații cu părul grizonant

Căsătoria mea cu Dumitru începuse cu mult entuziasm și cu puține resurse materiale. Lucram la o plăcintărie din central orașului unde aveam clienți mai ales din rândul persoanelor care lucrau pe la bănci ori pe la diferite birouri ale marilor firme de la noi. Soțul meu era șofer de tir și făcea curse externe. Lipsea câteva zile de acasă dar eram împreună la fiecare sfârșit de săptămână. … 

Am făcut un credit la o bancă, nu am să-i dau numele, în franci elvețieni cu care ne-am achiziționat un apartament cu 3 camere într-un bloc nou, aproape de centru comercial și de o școală. Timpul trecea și mă apropiam de 30 de ani, dar încă nu aveam copii. Vroiam să ne punem cât de cât pe picioare după care aveam să îndeplinim și această obligație.

Într-o zi a venit să cumpere o plăcintă, un domn cam pe la vreo 50 de ani bine îmbrăcat, cu un ten măsliniu, păr grizonant și corp atletic. Mi-a zâmbit cu subînţeles, iar după ce i-am dat pachetul cu plăcinta fierbinte, mi-a plătit și a plecat. A doua zi același domn a venit pe la ora 11 și a comandat aceeași plăcintă cu brânză. I-am zâmbit și am intrat în vorbă cu el.

Omul s-a prezentat că-l cheamă Valeriu și că lucrează la o firmă ce își avea sediul în apropierea chioșcului meu. Au urmat zile în care discutăm cu el în pauza de masă de la ora 11 când trecea pe la mine după același meniu. Am aflat de la el că era divorțat și avea o fiică la liceu în ultimul an. De o lună de zile fusese detașat de la București la filiala din oraș, pentru a pune la punct unele lucruri legate de sistemul informatic.

Mai sub formă de glumă m-a invitat la o cafea în acea după amiază. Nu am spus nici da nici ba. La ora 17 când îmi terminasem programul am văzut că sunt așteptată. I-am spus că nu doresc să fiu văzută prin oraș în compania unui bărbat.

– Ana-Maria, mi-a spus el, mergem undeva mai retras.

Am urcat în mașină și am pornit. În mașină am fost tăcuți amândoi. După 10 minute ne-am oprit în fața unui bloc din celălalt capăt al orașului. Locuința lui de serviciu era format din două camere frumos amenajate, cu o bucătărie spațioasă și o baie ce avea numai cabină de duș. Valeriu și-a dat paltonul jos și a pregătit cafeaua.

– Poți să stai mai mult? M-a întrebat el în timp ce căuta ceștile într-un dulăpior ce era atârnat deasupra pe perete.

– Nu chiar, i-am răspuns eu în timp ce stăteam pe un scaun la bucătărie.

– Soțul tău pe unde e acum? M-a întrebat el.

– E în cursă, probabil prin Austria. Azi dimineață am vorbit cu el.

– Atunci poți stat toată noaptea la mine.

– Nuuu, nici vorbă, i-am spus eu în timp ce sorbeam cafeaua.

Apoi m-a invitat în cameră să ne facem mai comozi. Am luat loc pe o canapea și ne uitam la televizor în timp ce mai schimbăm câteva vorbe. La un moment dat bărbatul s-a apropiat de mine și a început să mă sărute în timp ce mâna stângă a pus-o pe sâni. I-am răspuns la săruturi prin aceleași gesturi. Limbile noastre s-au întâlnit. Valeriu a coborât cu buzele pe gât, iar sânii mi-au fost eliberați de strânsoarea cămășii.

Hainele noastre zburau de pe noi prin diferite colțuri ale camerei, în timp ce ne sărutam în continuare. Mereu fusesem atrasă de bărbații cu părul grizonant, dar acum era pentru prima dată când fantezia mea era pusă în practică. Mă simțeam mai în siguranță în preajma lor.

M-am întins pe spate cu picioarele larg desfăcute în timp ce bărbatul îmi dezmierda vulva cu limba și degetele. Tremuram toată de plăcere. Nu mai avusem aceste senzații de multă vreme deși eram căsătorită de 5 ani. Degetele lui insistau asupra clitorisului iar după 5 minute a țâșnit din mine un jet puternic. Avusem orgasm pentru prima dată cu adevărat. Un timp am stat întinsă în pat ca sa-mi revin. Plăcerea primită trebuia întoarsă, m-am gândit să-I răsplătesc printr-un oral. Valeriu m-a luat de mână să mergem în altă cameră pentru a continua, întrucât cearceaful era stropit de mine. M-am așezat în genunchi în fața lui și l-am supt cum știam eu mai bine, făcând cât mai adânc, lingându-I testiculele.

Valeriu m-a ridicat și m-a întins în pat pe spate cu picioarele larg desfăcute. Şi-a fixat penisul la intrare și m-a pătruns încet în timp ce cu un deget mă freca la clitoris. Având capul într-o parte cu ochii închisi, mă bucuram de mădularul gros… centimetru cu centimetru în timp ce gemeam cu picioarele larg desfăcute. Răspundeam la contre în timp ce cu palmele îl strângeam pe la spate.

Un prim jet de spermă l-am primit în mine în timp ce țipam de plăcere, apoi si-a scos penisul stropindu-mă cu sământa lui. În seara aceea m-am simțit minunat. Pe la ora 9 seara m-am îmbrăcat să plec acasă. Valeriu mi-a mulțumit și mi-a spus că a doua zi pleacă la București. Așa că nu o să ne mai vedem.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.