Soţia îmi aduce femei în pat

Din punct de vedere sexual, soţia îmi face toate plăcerile. Suntem tineri, puţin peste 30 de ani şi ne place sexul total. Are iniţiativă şi asta mă face să o iubesc şi mai mult. Chiar şi atunci când are delicată problema lunară, nu mă refuză dacă am chef de acţiune, îmi înţelege nevoile şi îşi oferă cu generozitate buzele şi anusul. Nu aş avea ce să-i reproşez, este tot ce şi-ar dorii orice bărbat de la partenera lui. … 

Marina este susţinătoarea expresiei că un bărbat nu poate să mănânce aceeaşi mâncare zi de zi, are nevoie de diversitate, la fel şi în pat. O dată pe lună îmi aduce o femeie cu care să fac sex în timp ce ea ne priveşte, iar uneori participă şi ea. Prima dată am fost reticent, nu ştiam dacă glumeşte, dacă este o capcană şi vrea să-mi testeze fidelitatea, apoi a devenit o obişnuinţă.

Caută femei după criterii numai de ea ştiute, care sunt de acord să facă sex cu mine de faţă cu ea, însă, doar în anumite condiţii. Putem să facem orice dar nu am voie să le fac cunilingus şi întotdeauna, fără excepţie, să folosim prezervativul.

O singură dată a adus aceeaşi femeie de două ori, cred că şi ea a plăcut-o, în rest, doar femei care nu mă cunosc. Printre ele au fost şi femei căsătorite ce aveau chef de o aventură sau erau nemulţumite de prestaţiile soţilor lor. Cel mai mult mi-a plăcut de Diana, o dnă ce abia împlinise 41 de ani, măritată având şi un copil.

Majoritatea femeilor aveau cu ce se mândrii, însă Diana avea ceva aparte, nu aş putea să precizez ce anume, însă ochii îmi sticleau după ea. Atunci când am văzut-o că începe să se dezbrace aproape că îmi curgea salivă din gură. Multe dintre femeile pe care le-a adus soţia, au fost puţin timorate datorită prezenţei soţiei, însă ea părea că este obişnuită.

Eram toţi trei dezbrăcaţi şi vorbeam, încercam să aflu mai multe detalii despreea, să-i ştiu preferinţele şi ea pe ale mele. Atunci ne-a spus că a fost de multe ori solicitată de cupluri de swing. Aşa se explică încrederea pe care o afişa. Până şi zâmbetul părea mai natural în comparaţie cu a altor femei.

Cum eram aşezat pe pat, sprijinit cu spatele de zid, Diana a întins mâna între picioarele mele şi mi-a prins penisul semi erect cu două degete. Ne povestea o întâmplare în timp ce penisul creştea vizibil datorită atingerilor. Abia terminase de spus povestea, şi-a retras mâna de pe penis, s-a întins către el, a deschis gura şi s-a lăsat până la capăt. Buzele ajunsese la bază, mişcând scurt din cap, parcă să intre şi mai mult.

Marina poate şi ea, dar nu aşa din prima. Are nevoie de un mic exerciţiu să se obişnuiască, însă Diana ne-a lăsat mască pe amândoi. Nu ne aşteptam la asemenea abilităţi. A urmat un mic travaliu de sus în jos, înghiţind la propriu tot penisul, în timp ce mă masa la scrot. Cei 18 cm păreau insuficienţi pentru ea.

S-a ridicat în picioare şi a început să se mişte duios în faţa mea, mângâindu-şi sânii şi muşcându-şi buzele. În timp ce se lăsă în jos ochii mei se pierduseră între labiile ei subţiri proaspăt epilate. Îmi venea să muşc din ea. S-a întors cu spatele la mine, executând aceleaşi mişcări. Marina şi-a scos vibratorul frecându-şi labiile cu el.

La un moment dat, Diana s-a lăsat pe vine la nici jumătate de metru de mine, s-a aplecat în faţă iar posteriorul l-a împins către mine, aproape că m-a atins. Tot ce făcea aceasta dnă era un wow continuu. Până şi soţia mea a rămas vizibil impresionată. Majoritatea veneau, se dezbrăcau, vorbeam un pic până scăpau de emoţii, sex rapid şi plecau. Ea nu. Felul cum îşi mişca trupul mă înnebunea. Începuse să-şi frece clitorisul în timpul acestui dans.

Cel mai dificil moment a fost că nu puteam să-i gust feminitatea. Îmi doream enorm să mă înfig cu gura în vaginul ei, să-l gust, să-i ling labiile şi clitorisul, însă nu am avut curaj să-i spun soţiei să renunţăm la regula asta.

Din când în când mă uitam la Marina şi o vedeam energică în mişcări cu vibratorul în interior. Pentru că nu puteam să-i fac cunilingus Dianei, i-am spus ei să se ridice şi să vină lângă mine. S-a poziţionat rapid cu vaginul pe gura mea. O ţineam de fese, în timp ce limba intrase adânc, cu mişcări energice îşi freca clitorisul.

În camera predominau gemetele celor două femei şi pe alocuri plescăiturile mele. Diana s-a aşezat între picioarele mele, mi-a prins penisul în gură şi a început să-l sugă energic, continuând să-şi frece clitorisul. După cum suspina îl frecă energic. Nu a durat mult, s-a oprit din mişcări fără să-mi elibereze penisul, gemând intens. Marina era şi ea aproape, o simţeam după cum tremură. Mi-a pus până în păr şi a început să se mişte în sus şi în jos… aahh… ţipând puternic.

Nu s-a oprit, a continuat, la scurt timp… aahh… încă unul de intensitate mai mică. Diana se lupta cu penisul meu. Gura experimentată reuşea să cuprindă tot penisul cu mişcări rapide, urca până sus la vârf apoi cobora până la baza lui. Marina se prăbuşise epuizată lângă mine şi o privea pe Diana cu admiraţie.

Începusem să tremur… la fel şi Diana… orgasmul i-a zguduit trupul pentru a doua oară. Cu mâna între picioare a continuat să-mi sugă penisul. Rămăsesem hipnotizat la mişcările ei… m-am încordat, Marina m-a prins de mână şi m-a strâns tare… ahhh… primul jet a ţâşnit când se afla la vârf… a coborât imediat şi a rămas cu buzele lipite la baza până a înghiţit tot.

Seara începuse promiţător, după un moment de repaus, mi-am pus prezervativul hotărât să o penetrez în forţă. A urmat o serie de poziţii în care Diana a mai avut încă două orgasme. A fost începutul unei lungi colaborări. Acum ne întâlnim mai des, însă tot nu am voie să-i fac cunilingus. Poate într-o zi soţia mă va lăsa.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Soţia îmi aduce femei în pat”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.