Tipul cu pizza

O sâmbătă seara obişnuită, invitasem la mine pe Beatrice şi Silvia. Pentru noi este ca o petrecere în pijamale, dar mai mult dezbrăcate. Suntem studente, fiecare venind din altă zonă a ţării, însă eu sunt singura dintre toate care nu are o colegă de apartament. Drept urmare, ne strângem toate la mine pentru a sărbătorii seara fetelor. … 

O considerăm mai mult o seară a răzvrătirii împotriva bărbaţilor, deşi suntem abia trecute de 20 de ani, fiecare dintre noi având câteva ceva de comentat şi de reproşat băieţilor cu care ne întâlnim. Aveam multe în comun, iar pe lângă asta ne spunem liber cele mai intime gânduri şi cele mai interesante experienţe pe care le-am avut.

Nu avem nici o jenă între noi, stăm dezbrăcate, uneori facem duş împreună, vorbim cele mai intime subiecte şi de multe ori atmosfera se încinge cu mângâieri şi atingeri delicate până luăm foc şi ne iubim până la epuizare.

Nimic obişnuit în acea sâmbătă, dezbrăcate complet, jucam cărţi pe porunci. Pierdusem şi am primit poruncă de la Silvia să-i sug sânii lui Beatrice. Nu am stat mult pe gânduri. M-am apropiat de sânul ei drept, l-am prins între buze şi am început să-l sug. Beatrice îmi trecea mâna prin păr, jucându-se cu el. I-am pus mâna pe celălalt sân şi am început să-l masez uşor.

Toată scena a durat câteva minute… dar am simţit-o pe Beatrice că vroia să continui. Silvia a împărţit cărţile şi uitându-mă la ceas, mi-am adus aminte că vroiam să comandăm o pizza, mai târziu sigur ne va fi foame. După ce am făcut comandă am reluat jocul nostru de cărţi. Spuneam glume, râdeam în neştire, atmosfera era încinsă, mai ales după ce băusem câte un pahar de vin.

Totuşi nu era seara mea, pierdeam prea des la cărţi şi primisem pedepse de la amândouă. Eram pe punctul să primesc o nouă poruncă, de data asta de la Beatrice, se gândea… eu mă gândeam că trebuie să vină tipul cu pizza şi că trebuie să mă îmbrac. Uitându-mă la ceas am realizat că nu mai durează mult. Beatrice nu era hotărâtă. Atunci i-am spus:

– Hai fată, te mai gândeşti mult?… trebuie să vină tipul cu pizza şi trebuie să mă îmbrac…

– Chiar… uite o idee bună… să-i faci oral tipului cu pizza…

Părea o idee bună şi pentru Silvia, susţinând ideea lui Beatrice.

– Dacă tot îi fac oral, poate am noroc şi nu-i mai plătesc comanda. Asta ar fi tare, nu-i aşa?

În mod normal poate că nu aş fi făcut asta, însă aburii alcoolului şi isteria fetelor în jurul subiectului m-au convins. Am acceptat porunca, ce nu mai părea o poruncă, deja devenise o dorinţă… mi se părea incitant să fac sex oral tipului cu pizza, aşa cum văzusem pe internet în diverse filme pentru adulţi.

Împreună am căutat o soluţie prin care cele două să poată vedea toată întâmplarea, dar fără ca tipul cu pizza să le vadă. Singura soluţie a fost să aşez telefonul la intrare în aşa fel încât să nu fie văzut, iar ele să stea în altă cameră şi să nu facă zgomot.

S-a auzit interfonul, în difuzor s-a auzit… pizza d-voastră… fetele erau în extaz, săreau entuziasmate. S-au ascuns aşa cum am vorbit, eu am pornit telefonul şi l-am pus pe poziţie, camuflat de câteva obiecte. Cu mari emoţii, aşteptam dezbrăcată lângă uşă. Părea că nu mai ajunge. Până a ajuns în faţa uşii a durat ceva.

A sunat la sonerie… imediat i-am deschis, invitându-l să intre. Tipul, nu părea să aibă mai mult de 25 de ani, de înălţime medie, nici gras nici slab, părea un tip obişnuit. Când m-a văzut ochii i s-au mărit instant cu gura semi deschisă. Sigur nu se aştepta la asta. A trebuit să-i spun de două ori să intre. Ori era timid ori a fost atât de surprins încât nu a auzit invitaţia mea.

Am închis uşa şi m-am făcut că mă caut în portofel de bani. Din când în când mă uitam la el şi îi zâmbeam politicos, ca şi când situaţia era una normală. Aveam bani, dar îmi trebuia un motiv. Am început să oftez.

– Offf… cred că am rămas fără bani.

El nu a spus nimic. Am scos cardul şi i-am spus:

– Bănuiesc că nu ai apărat ca să-ţi plătesc, nu-i aşa?

– Nu… nu am.

Cu vocea gâtuită de emoţii abia a scos acele cuvinte.

– Şi cum facem… doar nu o să mă laşi să mor de foame… apropiindu-mă mai mult de el.

-… M-aş duce jos să caut un bancomat, dar nu e nici unul în apropiere şi abia m-am uscat la păr… mi-am făcut un duş mai devreme.

Mă privea atent fără să spună nimic. L-am atins uşor pe braţ, continuând cu atingerile în jos până la şold. Tot nu zicea nimic, însă îmi părea că respiraţia i-a devenit mai alertă. Cu tupeu i-am pus mâna la prohab masându-l uşor. M-am lipit de el. Mă chinuiam să-i desfac cureaua de la pantaloni. Şi eu aveam ceva emoţii, dar el era statuie.

I-am scos penisul din pantaloni. Din cauza emoţiei intrase la apă. Părea un penis mic. L-am frecat uşor în timp ce ne uităm unul la altul. Când s-a întărit, a fost altceva. M-am aşezat în genunchi. I-am tras în jos pantalonii şi chiloţii pentru a nu mă incomodă.

M-am uitat atent la el, jucându-mă cu instrumentul lui. Rămăsese cu gura deschisă. I-am atins cu limba măciulia. M-am jucat cu limba în dreptul orificiului… începuse să respire greu. O perioadă mai mult l-am necăjit. Hotărâtă să scap repede de el, i-am luat penisul în gură. Buzele alunecau rapid pe gland. Părea că se face mai mare şi mai gros.

Era destul de excitat, începuse să tremure. Şi-a pus mâna pe umerii mei. Gemea şi suspina destul de tare… o vreme m-am uitat în ochii lui, apoi am lăsat privirea în jos. Începuse să-mi placă, închisesem ochii. Trăiam clipă. Parcă îmi părea rău că se va termina repede.

Eram destul de excitată şi ideea de încerca acel penis nu era rea, însă nu mă puteam să mă hotărăsc dacă să fac asta sau nu. Putea oricând să ejaculeze şi nu vroiam să termine în interior. Până la urmă m-am hotărât, m-am ridicat în picioare şi vroiam să mă întorc cu spatele la el să mă pătrundă. Tipul tremura intens, a început să-şi frece rapid penisul, iar la câteva secunde sămânţa lui a ţâşnit rapid.

L-am lăsat să termine, toată sămânţa s-a scurs pe gresie. După ce a terminat, şi-a cerut scuze pentru mizerie. I-am dat câteva prosoape de hârtie să se şteargă. S-a şters în grabă, s-a îmbrăcat iute. Mi-a lăsat pizza şi dus a fost fără să-mi mai ceara banii.

Fetele erau nerăbdătoare să vadă ce s-a filmat. În timp ce priveau Silvia mi-a spus:

– Nebună mai eşti… eşti o mică târfuliţă. Poate data viitoare îl futem toate.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.