O ţigăncuşă frumuşică

Ziua a început ca oricare alta. O zi frumoasă de vară, plăcută… cu temperaturi acceptabile. La acea vreme aveam un job part time aşa că îmi permiteam să merg la muncă atunci vroiam. După ce mi-am făcut rutina obişnuită, pe la ora 11 m-am îmbrăcat să plec către servici cu metroul. De multe ori mi s-a întâmplat să ajung în staţie iar metroul de care aveam nevoie tocmai să plece. … 

În acea zi, s-a nimerit să ajungă imediat ce am ajuns pe peron. Am urcat liniştit aşteptând să plece, însă tocmai se anunţate în difuzoare că “metroul staţionează două minute”. Nu mă grăbeam aşa că nu a mai contat acea întârziere.

Privind în jur, am observat o fată foarte tânără cu părul negru ce mă privea insistent de pe peron. După înălţime aş fi apreciat că nu avea mai mult de 1.60, subţirică şi cu un bust generos. Era îmbrăcată în pantaloni de blugi mulaţi, o bluză strânsă pe corp cu năsturei la partea de sus. Primii doi năsturei erau desfăcuţi lăsând să se vadă un mic “V”.

Câteva clipe am menţinut contactul vizual fără să schiţăm vreun gest. I-am făcut un gest să se apropie pentru a schimba câteva vorbe împreună. Aflându-mă lângă uşa era foarte uşor să vorbim. Intenţia mea era să-i cer numărul de telefon înainte să se închidă uşile şi apoi o sunam într-o altă zi să stabilim o întâlnire.

Tânăra a înţeles gestul şi mi-a făcut semn să vin eu la ea. După ce am coborât s-au închis uşile iar metroul a plecat, rămânând doar eu şi fata pe peron. Au urmat prezentările fireşti. S-a prezentat ca fiind Elena. La felul cum vorbea nu mi s-a părut a fi ruşinoasă dar nici prea directă. Între noi se închega un mic flirt. Îmi plăcea de ea. A avut curaj să recunoască că-i place de mine şi de aceia s-a uitat insistent.

Totuşi, un fior de nelinişte mă urmărea. Iniţial am crezut că era emoţia, entuziasmul de vorbi cu o fată. Discuţia în staţia de metrou nu mi s-a părut ideală. Iar dacă tot am coborât şi nici ea nu se grăbea să ajungă undeva, am invitat-o să urcăm la suprafaţă şi să ne plimbăm prin parcul din apropiere.

Fiind mult mai înalt decât ea, aveam impresia că sunt cu o copilă lângă mine. La un moment dat chiar m-am simţit stânjenit. Neliniştea de mai devreme nu dispăruse. În discuţia noastră am omis să ne spunem vârstă. Eu 24 de ani… iar ea… mi-a spus 18 ani. Atunci am înţeles cauza neliniştii mele. Iniţial am crezut că mă minte iar ea este minoră. Până nu mi-a arătat buletinul nu m-am liniştit. Avea dreptate. Împlinise 18 ani cu trei luni înainte.

Plimbându-ne pe alei… discutând diverse, mi-am făcut curaj şi am prins-o de mână. Nu s-a ruşinat, mai mult… a vrut să mă prindă de mână mai bine. Vroiam să o sărut, dar mai întâi de toate vroiam să-i pun mâna pe sâni… fără să mă opresc doar să-i ating. Vroiam să-i gust sfârcurile.

Puţină lume în parc la acea oră. Nu ne-a fost greu să găsim o bancă liberă. Gândurile perverse îmi provocase erecţie în pantaloni. Când m-am aşteptat mai puţin, mi-a spus direct că ea este ţigancă şi spera să nu fie vreo problemă din partea mea.

Personal, eu o văzusem că pe o fată creolă. Nici o clipă nu mă gândisem la acest aspect. Ca reacţie mi-a venit în minte următoarea replică:

– Dacă îmi dai voie să te sărut pe buze… te vei convinge că nu am vreo problemă… ce zici?

S-a uitat puţin la mine şi a început să râdă, fără să-mi răspundă la întrebare, apoi a întors privirea către înainte. Cu două degete puse pe bărbie, i-am întors privirea către mine. M-am aplecat şi am sărutat-o. I-am surprins privirea înainte să o sărut. Se aştepta la asta şi a închis ochii înainte să-i ating buzele. De la câteva săruturi scurte… am trecut la următorul nivel.

Eram îmbrăţişaţi şi ne sărutam pasional. Limbile cutreierau slobode… iar eu vroiam să-i ating sânii. Nu i-am cerut permisiunea… dar am făcut-o. Am simţit ca o uşurare, păream destul de entuziasmat. Atât de entuziasmat încât am vrut să-i scot afară din sutien.

Abia atunci m-a întrerupt. Chiar dacă nu era lume în jurul nostru, mi-a spus că-i este ruşine şi îi este teamă să nu ne prindă cineva.

– Locuiesc în apropiere… vrei să mergem la mine?

Nu mi-a răspuns, însă, atunci când i-am întins mâna… m-a prins apoi s-a ridicat după mine. Tot drumul am avut acea impresie că mă ţin de mâna cu o copilă, deşi îmi dovedise că nu era minoră. Undeva în capul meu se întipărise ideea că e de rău dacă te încurci cu o minoră, din experienţele trăite de cunoscuţi şi prieteni.

Acasă, ne-am descălţat. I-am luat gentuţă şi i-am agăţat-o în cuier. Nu ştiu câte de mari erau emoţiile ei, însă, pe chipul ei nu puteam vedea asta. M-am apropiat de ea, am luat-o în braţe şi am sărutat-o. Apoi am prins-o de mână şi am mers împreună în camera mea.

Din obişnuinţă am aprins lumina. Elena m-a rugat să o sting că nu-i place lumina aprinsă. Ca să prindă mai mult curaj, am luat-o în braţe şi am sărutat-o. Ne-am sărutat un timp… începuse să mă doară gâtul stând aplecat către ea.

Întâi am ajutat-o să se dezbrace, apoi am urmat eu… rapid. S-a întins în pat. Pe timpul zilei camera era slab luminată, iar cu jaluzele era un semi întuneric. În acele condiţii am încercat să-i privesc trupul “bronzat natural”. Picioarele frumoase cu pulpe apetisante… trupul subţire… abdomen plat… sâni imenşi, parcă în contradicţie cu restul trupului.

Am sărit imediat lângă ea. În acel moment am realizat că ar putea fi virgină. Aveam ceva cunoştiinţe despre cum trebuie să procedez. Nu ştiam cum să o întreb. Până la urmă, am prins-o în braţe, am început să ne sărutăm. Din partea ei nici un pic de iniţiativă. În timp ce ne sărutam am întrebat-o:

– Eşti virgină?

A întors privirea la mine şi mi-a spus scurt:

– Nu… dar de ce mă întrebi?

– Ştii… până acum nu am mai întâlnit o fată virgină, însă am citit despre asta. Ştiu, în teorie, ce trebuie să fac… este recomandat ca într-un astfel de caz să se aşeze dedesubt un cearceaf împăturit, pentru a nu murdarii patul. Vroiam să ştiu dacă avem nevoie sau nu de un cearceaf.

Răspunsul meu a părut suficient. Am sărutat-o, apoi m-am urcat deasupra ei. De fiecare dată îmi răspundea la sărut, însă, nu părea implicată, mâinile le ţinea pe lângă corp, fără să le mişte. I-am prins sânii cu ambele mâini. Parcă îi frământam. Nu-mi venea să cred de cât de mari erau sânii ei făcând o comparaţie cu sânii altor fete de vârsta similară.

I-am supt… Elena începuse să suspine. Începuse să-şi muşte buzele. Cu o mână se juca în părul meu. Cred că avea nevoie de doar de un mic imbold pentru a se relaxa. Văzând că începe să prindă curaj… m-am dus direct între picioarele ei. Iniţial s-a speriat, nu ştia ce vreau să fac. Îmi blocase accesul.

– O să-ţi placă… ai încredere în mine…

I-am dat mâna într-o parte. În timp ce mă urmărea cu privirea… i-am atins labiile cu buzele. Le-am sărutat, le-am lins minute în şir. Elena îşi dăduse capul pe spate gemând de fiecare dată când o atingeam cu limba. Aş fi vrut şi eu să-mi facă sex oral, însă nu am avut curaj să-i spun. Mă gândeam la reacţii negative şi apoi ar fi renunţat.

M-am urcat peste ea. Am vrut să o sărut dar a întors capul. După ce m-am aşezat confortabil între picioarele ei… mi-am potrivit penisul cu mâna între labiile ei. Nu mă consider un bărbat foarte dotat, însă, atunci am considerat că trebuie să fiu precaut, să intru încet… să-i văd reacţia.

Deşi vaginul mi-a părut foarte excitat, în momentul când am intrat… s-a încordat puternic, însoţit de suspine pe măsură şi m-a cuprins cu mâinile. Am înaintat încet… până am intrat tot. Mişcările dute vino au început după ce s-a mai obişnuit cu dimensiunea, trecând de la mişcări lente la mişcări mai rapide.

Fiind atât de mică, firavă, îmi era teamă să mă las mai mult peste trupul ei. O vreme m-am sprijinit în mâini, dar începusem să obosesc. Schimbarea poziţiei a fost soluţia firească. Atunci am realizat că nu are experienţă. Cu cine făcuse sex, era posibil să fi fost cineva fără experienţă.

Cu greu a înţeles să stea în poziţia indicată de mine, să o pătrund pe la spate. Cu timpul începuse să-i placă. O ţineam de mijloc cu o mână iar cu cealaltă îi smotoceam sânii. Vroiam să le acord mai multă atenţie, să mă joc cu ei, să-i sug mai mult.

Am ieşit şi m-am aşezat pe spate, apoi am invitat-o pe Elena să se urce pe mine. Sânii cerşeau atenţie. I-am prins cu mâinile şi am început să-i sug. Nu prea ştia ce să facă deasupra, abia se mişca înainte şi înapoi. Fiind fără experienţă, era ceva normal.

Poziţia care îi plăcuse cel mai mult a fost cea de la început… poziţia misionarului. M-am gândit că poate aşa îi place şi ei mai mult şi poate aşa voi avea şi eu orgasm. M-am aşezat deasupra ei sprijinit în coate. De data asta am intrat mult mai energic. Am sărutat-o pe gât… şi pe umăr. Aveam ochii închişi, concentrat la maxim. Îmi găsisem ritmul care să mă stimuleze şi mai mult, ea, mă ţinea în braţe şi gemea intens.

Eram destul de încordat… în minte aveam imaginea sânilor ei şi-mi imaginam cum mă joc, cum îi smotocesc şi îi sug sfârcurile… gâfâiam puternic… eram destul de aproape… m-am dat într-o parte, aşezat cu faţa în sus… după câteva frecări energice… aaahh… am ejaculat stropindu-mă pe abdomen.

După un duş rapid Elena s-a îmbrăcat rapid să plece. M-am oferit să o conduc, dar mi-am spus că nu este nevoie, m-a sărutat pe obraz şi a plecat. Crezusem că ne vom mai întâlni, însă numărul de telefon pe care mi l-a dat s-a dovedit a fi fals.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „O ţigăncuşă frumuşică”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.