Vecina de la scara doi

Îmi place de vecina de la scara alăturată. Nu ştiu exact ce mă atrage, deşi nu este o femeie extraordinar de frumoasă. Aş putea spune că este o femeie obişnuită, însă are acel ceva al ei care mă atrage şi de fiecare dată când o întâlnesc, încerc să-i descopăr cu privirea aspectul fizic, încercând să văd de ce o plac şi mai ales de ce o doresc atât de mult. … 

Ţinuta este mai mereu sport, cu blugi strânşi şi încălţăminte sport cu bluze uşor largi. Mersul pe stradă nu are legătură cu feminitatea. Se deplasează mereu cu paşi mari, mereu grăbită, cu picioarele ei lungi ca un compas. Şi totuşi nu mi-o scot din minte, linia piciorului mă obsedează şi mă pierd de fiecare dată când ajung cu privirea la funduleţul ei micuţ, dar ferm.

Partea interesantă este că nici măcar nu reuşesc să vorbim. De fiecare dată când ne întâlnim o salut politicos, însă ea, nu-mi răspunde la salut. După aspect, pare să fie de aceeaşi vârstă cu mine, în jurul vârstei de 35 de ani, deşi cei şapte ani de acasă pare că-i lipseşte. Cert este că nici eu nu mă învăţ minte, insist de fiecare dată când ne intersectam, iar ea continuă să mă ignore.

Am încercat să mă gândesc de ce nu răspunde la salut, dar nu am găsit răspunsul. Poate, tocmai faptul că mă ignora mă face să o doresc şi mai mult. Analizând-o, îmi pare o femeie singură, fără iubit ce locuieşte împreună cu mama ei.

Parcă ne este scris să ne vedem de câteva ori pe zi, dimineaţa când pleacă la muncă, seara când vine… cu sau fără cumpărături, uneori seara târziu… parcă ne sincronizăm, să mai cumpărăm ceva de la magazin. Când ea vine şi eu mă duc sau invers.

Pentru mine devenise o obişnuinţă să nu primesc răspunsul la salut. Mergeam către casă, în apropiere, am văzut-o pe ea, cu sacoşa plină de cumpărături. Inevitabil… a trebuit să trec pe lângă ea ca să pot intra în bloc. Cu privirea am scanat-o fulger până a ajuns în dreptul meu, acelaşi salut… ea nimic… şi mi-am continuat drumul. S-a întors brusc şi mi-a spus pe un ton impulsiv:

– Nu înţelegi că nu vreau să te salut? De ce tot insişti?

M-a luat pe nepregătite. La o asemenea reacţie nu mă aşteptam. Uşor pierdut în spaţiu, i-am răspuns cu un ton calm şi relaxat:

– Pentru că îmi place mult de tine…

Brusc, faţa ei s-a schimbat. Din femeia cu privirea rece, gata pusă pe ceartă, s-a transformat iar chipul începuse să fie mai uman, mai feminin. Aveam tendinţa să mă retrag, să fac câţiva paşi cu spatele, însă ea a deschis tonul conversaţiei noastre, spunându-mi că o cheamă Gina.

Am apucat să mă prezint apoi mi-a spus că ar vrea să mai vorbim, dar sacoşa era destul de grea. A acceptat cu plăcere şi chiar mi-a oferit un mic zâmbet când m-am oferit să o ajut la bagaj. Avea dreptate, sacoşa era grea, dar şi toarta îţi provoca rană la mână.

Iniţial am crezut că vrea să o ajut până la lift. După ce am urcat amândoi în lift am crezut că o ajut până în dreptul apartamentului. M-am mirat când m-a poftit să intru la o cafea. Când mi-a spus că locuieşte cu mama ei, dar mai durează până vine… m-am bucurat în sinea mea, dar ea părea un alt gen de femeie, pe care nu ştiam cum să o abordez.

Cu 5 minute înainte nu ne vorbeam, iar acum părea mult mai amabilă. În bucătărie am lăsat sacoşa şi mi-a spus să iau loc pe un scaun că vine imediat. După câteva minute şi-a făcut apariţia într-o rochie vaporoasă, puţin sub genunchi.

Subiectul discuţiei a fost firesc. Despre această interacţiunea dintre noi, în multe momente ale zilei iar ea nu răspundea la salut. A rămas mirată când i-am spus că aceasta răceală permanentă m-a făcut să o plac şi mai mult, până la stadiul în care să o doresc intim. Felul cum mă privea nu lăsa loc de interpretări. Nu părea că o deranjează, dar nici că este interesată.

Atunci nu am crezut că a făcut intenţionat. Şi-a adus aminte că o pot ajuta la ceva… acolo unde este nevoie de cineva înalt, să-i dau de pe un raft un anumit castron. Dacă îşi dădea puţin silinţa ar fi ajuns şi ea, dar ea a făcut asta ca să mă ridic de pe scaun.

După ce i-am dat castronul, s-a întors cu faţa spre mine şi mi-a spus:

– Nu mă consider o femeie atrăgătoare şi mă miră faptul că există cineva care mă place…

A ridicat privirea spre mine şi s-a uitat atent în ochii mei. Abia atunci am realizat că mai devreme a fost un scenariu. Semnalele erau clare, dar aveam o reţinere să fac primul pas. A mai făcut un pas către mine apoi mi-a pus mâna între picioare. Am vrut să o sărut, dar nu m-a lăsat. A continuat să-mi maseze zona prohabului.

Mi-am desfăcut cureaua, nasturii de la pantaloni şi mi-am scos penisul afară. L-a prins în mână şi mă privea atent. S-a lăsat în genunchi în faţa mea. M-a împins până m-am lipit cu spatele de frigider. Dorinţa mea nu s-a lăsat aşteptată… a deschis gura şi mi-a prins vârful penisului.

Din instinct am vrut să-i pun mâna pe cap să-i dirijez mişcările, să intre mai mult, dar m-am abţinut. Am lăsat-o pe ea să deţină controlul, mai ales că nu ne cunoaştem. Îmi umezise vârful penisului, s-a ridicat, s-a întors cu spatele la mine. În timp ce şi-a ridicat marginea rochiei s-a aplecat înainte băgându-se cu fundul spre mine.

Gina nu purta chiloţei pe sub rochie. Mi-am potrivit penisul şi am intrat uşor în vaginul ei umed. Eram lipit de frigider şi nu puteam să mă mişc cum aş fi vrut. Toată mişcarea aparţinea ei, vroia să mă domine. După un timp a ieşit, s-a răsucit într-o parte şi-a ridicat un picior în jurul taliei mele şi mi-a indicat să o pătrund. Cu o mână o ţineam de coapsa să nu cadă.

Noua poziţie nu-i permitea să se mişte şi m-a lăsat pe mine. Felul cum gemea şi suspina m-a determinat să mă mişc şi mai repede. Mă mişcăm atât de repede încât aveam senzaţia că sunt un câine în călduri… fără pic de pasiune, doar sex brut.

Am simţit-o că nu mai dorea în acesta poziţie şi i-am eliberat piciorul. S-a întors cu spatele la mine şi s-a aplecat. Am prins-o de talie… în scurt timp ajunsesem să o penetrez foarte tare. Gemetele ei mă aţâţau şi mai mult, îmi lăsa impresia că asta doreşte… mai repede, mult mai repede.

M-a oprit după un timp, s-a întors către mine şi s-a pus în genunchi. Mi-a prins penisul cu o mână de la bază. Cu cealaltă mână mi-a decalotat penisul de câteva ori apoi a deschis gura… penisul intrase doar puţin la vârf. A urmat câteva minute de mişcări ale capului mai energice. Cu cât se mişca mai repede cu atât avansa câte puţin.

Buzele ţuguiate alunecau rapid pe penis. Am oprit-o şi am vrut să o ridic de braţ ca să se ridice. Vroiam să o mai penetrez în altă poziţie. A refuzat să se ridice, părea că nu mai doreşte altă poziţie şi că vrea să finalizez aşa.

Atunci am văzut că ea are o mână băgată între picioare. Gemea într-un mod incitant… penisul aluneca până la jumătate cu mişcări energice. Din când în când îl scotea din gură ca să mă atingă cu limba în zona orificiului, apoi îl baga rapid având mişcări energice.

Mişcările şi gemetele creşteau în intensitate în funcţie de cât de tare se masturba. L-a un moment dat s-a oprit din mişcări fără să-mi elibereze penisul… mmhhh… urmate de nişte strigăte puternice ce a făcut-o să-mi elibereze penisul pentru câteva secunde, apoi mi-a prins penisul şi a început să-şi mişte capul mai repede.

Mai aveam puţin… gemetele mele creşteau în intensitate anunţând punctul culminant… cu câteva momente înainte… Gina mi-a eliberat penisul, a rupt câteva bucăţi din prosopul de hârtie şi mi le-a oferit ca să ejaculez.

Am aruncat totul la coş şi i-am cerut voie să merg la baie să mă spăl. Însă, mi-a mai dat încă o bucată de prosop de hârtie să mă şterg şi mi-a spus că trebuie să plec deoarece trebuie să sosească mama ei şi nu vroia să mă găsească acolo. Înainte să ies mi-a spus că rămâne să ne mai vedem.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.