Musafiri nepoftiţi

Plecasem de la muncă în grabă cu gândul să ajung mai repede acasă. Avusesem câteva reprize de mesaje text destul de incitante cu soţia mea. Pe lângă faptul că pregătise mâncarea mea favorită, îmi trezise interesul cu imaginaţia ei debordantă. Pentru o seară de vis se impunea să cumpăr o sticlă de vin roşu de la un magazin din apropierea locului de muncă. După ce am cumpărat, am vrut să plec rapid, însă, mi-a atras atenţia…  vitrina unui sex shop. De fiecare dată îl vedeam în drumul meu, dar nu m-am oprit niciodată să intru. Acum mi s-a părut potrivit să arunc o privire, mai mult din curiozitate. Gama diversificată a produselor mi-a creat destule dificultăţi la alegere. Nehotărât şi indecis m-am uitat la telefon destul de des. Eram pe punctul de a renunţa până când am intrat în discuţie cu vânzătorul. I-am spus acestuia că am intrat mai mult din curiozitate şi nu aş ştii ce să cumpăr.

După câteva propuneri ale vânzătorului pe care le-am refuzat politicos, acesta mi-a spus că ar dori să-mi arate un vibrator pe care îl voi găsi interesant deoarece face parte din gama Lovense. După o scurtă prezentare am înţeles că acest produs poate fi controlat de la distanţă prin telefon. Văzând că par destul de interesat, mi-a făcut un test pentru a înţelege conceptul. M-a convins pe loc.

Mi s-a părut interesant că eu să pot controla intensitatea vibraţiilor. Ajuns acasă am luat cina împreună cu soţia mea, am băut câte un pahar de vin roşu apoi i-am prezentat surpriza. La început a fost reticentă să-l încerce dar până la urmă a cedat datorită insistenţelor mele. Am aşteptat cu nerăbdare să-şi introducă vibratorul în vagin apoi am transmis câteva vibraţii scurte prin telefon, pentru a se obişnui.

Reacţia ei a fost foarte expresivă, în semn de uimire… gura larg deschisă, cu ochii mari, apoi şi-a strâns picioarele din instinct, într-o poziţie uşor ghemuit, urmat de un mic strigăt de plăcere. Nu m-am putut abţine şi i-am transmis din nou câteva vibraţii scurte, amuzându-mă de fiecare dată la modul cum reacţiona.

M-am dus către ea şi am început să o sărut puternic pe gură. M-am oprit. Având telefonul pregătit, am ridicat mâna pe la spatele ei şi am trimis alte vibraţii, de data asta mai ridicate ca intensitate. Minodora m-a prins în braţe şi m-a strâns cu putere, gemând şi suspinând la urechea mea.

Credeam că vom avea o seară doar pentru noi. Întâi, o mică joacă cu noua achiziţie, apoi seara ar fi continuat cu o partidă intensă de sex, mai ales că era devreme.

Ne-am aşezat pe canapea. Minodora mă ţinea strâns, sărutându-mă pe gât. Atenţia era adresată telefonului trimiţând vibraţii de slabă intensitate dar un pic mai lungi. Începuse să se obişnuiască. De fiecare dată mărind intensitatea vibraţiilor. Tremura foarte tare, picioarele se zbăteau, gemete din ce în ce mai puternice.

Momentul a fost întrerupt de auzul soneriei. Nu aşteptăm pe nimeni. Mă gândeam că oricine ar fi trebuia să ne anunţe, că aşa se face. Puţin iritat că am fost deranjaţi, m-am dus la uşă şi am deschis. Era fratele meu mai mic cu iubita lui. Nu l-am iertat fără să-i adresez câteva înţepături că nu a sunat înainte, dar el nu s-a supărat.

Ne-am făcut comozi în sufragerie, ne-am cinstit cu vinul rămas, apoi mi-am adus aminte că Minodora nu a apucat să-şi scoată vibratorul. Puţin ameţit, pus pe şotii şi destul de excitat, am luat telefonul de pe masă şi am început să transmit vibraţii de mică intensitate. Atunci a realizat că a uitat să-l scoată după privirea cu care s-a uitat la mine.

Cred că se gândea că nu o să poată să-şi cenzureze trăirile şi nu dorea să se facă de ruşine. Asta nu m-a împiedicat să mă joc în continuare cu telefonul, mărind din ce în ce mai mult intensitatea. O priveam discret, cu greu reuşea să-şi ascundă trăirile. O perioadă mi-a făcut semne discrete să încetez, apoi a renunţat. Începuse să-i placă mai mult ori renunţase să mă mai atenţioneze.

La un moment dat s-a ridicat spunând cu voce tare că vrea să mai aducă ceva de la bucătărie. Nu am înţeles ce vroia să mai aducă, însă, am profitat de ocazie să-i trimit mai multe vibraţii cu intensitate mai mare.

Aş fi vrut să fiu în acele momente lângă ea, să-i văd reacţiile. După cum îi văzusem trăirile mai devreme şi la cât de mult ridicasem nivelul vibraţiilor, îmi imaginam că trăieşte totul la intensitate maximă, tremurând, cuprinsă de orgasme multiple. Vroiam să mergem în dormitor şi să facem sex până la epuizare, dar era devreme pentru a avea motiv să ne băgăm la somn, să fim lăsaţi singuri.

Minodora a intrat în sufragerie. De cum am văzut-o, puţin ciufulită, m-am oprit şi am lăsat telefonul de-o parte. Iniţial am crezut că o să mă apostrofeze când mi-a spus că vrea să o ajut cu ceva la bucătărie. Poate că exagerasem puţin cu vibratorul şi trebuia să aştept până rămâneam singuri.

În bucătărie, mi-a spus să închid uşa apoi a sărit în gâtul meu sărutându-mă cu foc. Cu greu am reuşit să înţeleg ce mi-a spus. Îmi spusese că nu mai are răbdare, că mă doreşte în acel moment şi că a avut un orgasm intens.

S-a lăsat în jos, mi-a desfăcut fermoarul, a scos rapid penisul şi a început să-mi facă sex oral. După ce s-a făcut tare ca piatra, s-a ridicat, s-a întors cu spatele la mine, s-a aplecat sprijinindu-se cu mâinile de blat, apoi şi-a scos vibratorul.

Chiar dacă musafirii nu plecase nu am ratat ocazia, eram atât de excitat încât şi eu am fost de acord să facem sex. Am prins-o de talie, mi-am potrivit penisul în păsărica ei super excitată şi am început să mă mişc rapid. Minodora se chinuia să nu geamă tare pentru a nu fi auziţi. Nu era seara pe care mi-o imaginasem, cu multă pasiune şi dăruire, înlănţuiţi într-un pat moale…

Partea bună… am considerat a fi încălzirea până vom rămâne singuri. Excitat şi concentrat peste măsură am ejaculat în interiorul ei. După ce ne-am liniştit puţin, ne-am dus în sufragerie. Lipsisem ceva vreme. Posibil ca fratele meu şi iubita lui s-au prins de ce am lipsit… s-au ridicat şi s-au îndreptat către uşă să plece, spunând că este târziu.

Ne-am prefăcut amândoi că ne pare rău că pleacă, însă, noi abia aşteptam. La plecare, strângeri de mână şi săruturi pe fugă, am închis uşa în urma lor, apoi ne-am dus iute în dormitor să continuăm ceea ce am început.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Musafiri nepoftiţi”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.