În braţele altui bărbat

Se spune că o femeie nefericită, dezamăgită de bărbatul care îi este soţ, are tendinţa să se arunce în braţele primului bărbat care îi iese în cale, ce reuşeşte să-i aducă zâmbetul pe buze, să o facă să se simtă apreciată, respectată şi iubită. Acesta teorie avea să-mi fie dovedită în cadrul unui eveniment special la care am fost prezent, o nuntă la un local din zona parcului Herăstrău. … 

În afară de mire şi mireasă, pe care îi ştiam de multă vreme, nu mai cunoşteam pe nimeni. Fiind singur, am decis să vin neînsoţit şi să nu nu-mi caut o parteneră. În calitate de observator, mi-a atras atenţia o scenă desfăşurată în apropiere. Un bărbat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a contrat verbal cu o femeie. După felul cum îşi vorbeau păreau că sunt împreună, în calitate de soţ şi soţie.

Doamna, vizibil iritată s-a ridicat de la masă şi a plecat. După un timp am văzut-o pe ringul de dans. Trecuse de miezul nopţii şi tocmai începuse un program de muzică uşoară. Până la urmă am decis să merg şi eu la dans. Discret, am încercat să măsor din priviri pe doamna cu pricina, ce nu părea avea mai mult de 40 de ani.

Ritmul de dans m-a prins în apropiere de această doamnă când s-a schimbat melodia cu un ritm mai lent, un blues. De multă vreme nu mai dansăm un blues iar acum era ocazia perfectă. Doamna părea nemulţumită şi a vrut să plece. Am oprit-o din drum şi i-am spus:

– Mă scuzaţi, de multă vreme nu am mai dansat un blues, vreţi să mi-l acordaţi pe acesta?

A părut puţin surprinsă, dar a dat din cap afirmativ. Primul dans am fost tăcuţi amândoi. La al doilea am făcut cunoştinţă. Numele ei… Nadia. Acum că am spart gheaţa, conversaţia a fost mult mai naturală. Am încercat să includ şi câteva glumiţe în conversaţie, nu mi-a reuşit, adică nu am făcut-o să râdă, însă, am reuşit să o detensionez puţin, părea mai relaxată, un pic mai luminoasă.

Ritmul de dans s-a schimbat, deşi aş mai fi vrut măcar un dans. Nadia mi-a mulţumit pentru dans şi mi-a spus că se duce la masa ei. În schimb, eu i-am spus:

– Merg până afară să fumez o ţigară, dacă vrei să iei puţin aer…

– Mulţumesc, dar eu nu fumez, apoi mi-a zâmbit politicos.

– Nici eu, dar era un motiv bun să ieşim împreună, să ne cunoaştem mai bine.

– Eşti drăguţ, însă, am venit cu soţul meu.

– Am văzut, nu o să-ţi simtă lipsa, se întreţine foarte bine cu acei domni… ce zici?

A aruncat o scurtă privire în direcţia masei. Din priviri mi-a dat dreptate. Apoi mi-a spus să merg înainte şi va veni şi ea. Am aşteptat-o aproximativ 10 minute până şi-a făcut apariţia. A motivat întârzierea ca să nu dăm de bănuit.

– Este plăcut afară, vrei să ne plimbăm puţin? În felul acesta nu ne va observa nimeni.

– Ok, pari un tip de treabă, mi-a spus ea puţin reţinută.

Conversaţia a fost pe mai multe teme. Ne plimbam pe aleile pustii ale parcului. Trecând de la un subiect la altul, Nadia m-a întrebat ce sper de la această plimbare, cum adică să ne cunoaştem mai bine.

– Eşti o femeie frumoasă şi mi-ai plăcut de când te-am văzut. Fără să vreau am asistat la discuţia tensionată dintre tine şi soţul tău, iar de atunci te-am urmărit tot timpul.

– Să înţeleg că totul a fost premeditat atunci când m-ai invitat la dans?

– Nu aveam de unde să ştiu ce melodii urmează să vină, însă, mă bucur că au venit, am fost în preajma ta şi aşa am reuşit să intru în conversaţie cu tine.

– Tot nu mi-ai răspuns la întrebare. Ce aşteptări ai? Să nu crezi că o să-mi înşel soţul.

– Nu pot să spun că mi-am făcut un plan anume, totul depinde de cum ne poartă destinul. În acest moment, aş vrea să te sărut, numai dacă îmi permiţi.

A zâmbit puţin, a lăsat privirea în jos pentru câteva momente apoi s-a uitat în jur să vadă dacă mai este cineva. S-a uitat la mine, şi-a muşcat buzele… a închis ochii apoi a spus… nu ştiu ce să spun. Toate semnalele emise erau favorabile. Am prins-o cu o mână de mijloc, ne-am lipit unul de altul. Înainte să o sărut m-am uitat fix în ochii ei, ce mă priveau atent.

Poate că era puţin temătoare pentru că eram un străin pentru ea sau poate că avea o reţinere că nu-şi înşelase soţul şi tocmai se afla strânsă în braţe de un altul. Înainte să-i ating buzele a ridicat uşor bărbia şi a închis ochii.

Abia i-am atins buzele. M-a prins în braţe şi a apăsat şi mai mult pe buzele mele. Ne strângeam în braţe unul pe altul cu putere, ca şi când eram amorezaţi unul de altul. S-a oprit un pic apoi şi-a adus aminte că i s-a luat rujul de pe buze. Tot ea a revenit şi a spus că are rujul în poşetă. Am luat-o de mână, am ieşit de pe alee şi ne-am aşezat în dreptul unui copac cu un trunchi bogat.

M-am împins în ea până când Nadia să lipit de el. Mă incitase şi vroiam mai mult. Am început să o sărut pe buze… pe obraz, apoi pe gât. Braţele cuprinse în jurul meu mă strângeau. I-am căutat sânii prin rochia vaporoasă. Nu s-a împotrivit. Suspina intens la fiecare sărut sau atingere.

Am tras de marginea rochiei în sus şi mi-am făcut loc între picioarele ei… aah… pipăindu-i zona prin dresul de culoarea piciorului şi chiloţei. Cu un deget am încercat să împing prin textile în zona vaginului. Nu ştiam cum să-i cer să-şi de-a dresul jos, apoi totul ar fi fost mai simplu.

Văzându-mă nehotărât a luat iniţiativa. Mi-a spus să stau puţin, mi-a făcut semn să mă dau puţin înapoi, apoi a ridicat rochia, a băgat mâinile sub şi a tras de partea dintre picioare a dresului până s-a rupt. Nu era timp să-i pun întrebări precum… de ce a făcut asta?, dacă o să vadă soţul dresul rupt?

Tot ea m-a liniştit spunându-mi că la cât de băut este nu o să-şi de-a seama că are dresul rupt când se va dezbrăca acasă. Mi-am făcut curaj şi m-am desfăcut la şliţ. Cu greu am reuşit să scot penisul erect afară. I-am ridicat marginea rochiei, m-am lipit de ea. Nadia a ridicat un picior pe care l-am ţinut ridicat cu mâna. I-am tras perechea de bikini într-o parte apoi mi-am potrivit penisul printre labii. M-a privit scurt, apoi a întors capul cu privirea în jos. Într-un final am intrat… aahh… reacţia ei şi greutatea cu care am intrat mi-a dat de înţeles că nu era pe deplin excitată.

O sărutam pe gât în timp ce încercam să-mi găsesc ritmul să o penetrez, însă nu era o poziţie comodă, ea fiind un pic mai scundă decât mine. Am ieşit, apoi i-am spus să se întoarcă cu spatele la mine, s-a aplecat spre copac, sprijinită în mâini. I-am ridicat rochia, mi-am făcut loc între… şi am intrat. Ţinând-o de mijloc aveam un ritm foarte bun acum.

Gemeam şi suspinam amândoi. După un timp gemeam numai eu, ceva s-a întâmplat cu Nadia. M-am lipit de ea şi am sărutat-o pe gât, apoi am întrebat-o dacă este totul în ordine.

– Te rog, opreşte-te!… te rog, opreşte-te!

M-am oprit adânc în ea. S-a dat într-o parte până am ieşit din ea, apoi m-a prins în braţe, m-a sărutat şi mi-a spus:

– Te rog, scuză-mă, nu pot să fac asta acum… nu mă simt bine… este prima dată când fac asta… cu un alt bărbat.

Am luat-o în braţe şi ne-am sărutat. Pasiunea cu care mă săruta îmi arată că mă dorea enorm, însă a trebuit să-i respect decizia. Ne-am aşezat hainele şi ne-am îndreptat uşor către local, lipsisem de ceva vreme.

Pe drum am făcut schimb de numere de telefon, pentru a stabili o dată de întâlnire. Înainte să ajungem la local, ne-am sărutat încă o dată apoi ea s-a dus înainte, direct la baie ca să rujeze. După un timp am intrat şi eu. Ea era la masa ei cu soţul care nu-i simţise lipsa.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.