Toate lesbienele să vină la mine (1)

Aveam o prietenă bună pe care nu o mai văzusem de câţiva ani. Conjunctura a făcut ca să nu ne mai întâlnim în grupul nostru şi inevitabil totul s-a şters cu buretele. Între timp mi-am schimbat locuinţa, îmi desfăşuram activitatea într-un al domeniu, însă nu reuşisem să schimb şi iubita. Eram singur, începuse să-mi placă viaţa de burlac… sex ocazional, fără obligaţii, fără responsabilităţi şi angajamente. … 

S-a creat în mine o dependenţă de tehnologie, verific tot timpul pe telefon adresa de mail şi conturile pe siturile de socializare. Unele informaţii nu sunt importante, însă, nu vreau să-mi scape nimic. Pe adresa de mail am primit un mesaj de la o persoană de sex feminin, ce avea trecut la subiect o întrebare… îţi aminteşti unde ne-am cunoscut?

Numele părea că-l ştiu de undeva, dar nu reuşeam să fac legătura. Magda… cine este Magda? Nu am ignorat ipoteza că ar putea fi doar un mesaj înşelător de tip spam şi de fapt o să aflu că cineva vrea să-mi vândă ceva. Curiozitatea m-a determinat să intru să văd ce scrie… dacă ghiceşti cine sunt fac cinste cu o cafea… şi un mic zâmbareţ ce-mi făcea cu ochiul.

În josul paginii, nu era vreo semnătură sau ataşament. Cineva se ţine de glume… mhhh… dar cine? Cine este acesta duduie? Mai ales, sigur e femeie sau vreun amic vrea să-mi facă o farsă? I-am răspuns la mesaj să-mi ofere mai multe detalii. Am conversat prin mail mai bine de 15 minute şi tot nu ştiam cine este. Până la urmă s-a prezentat şi mi-am amintit cine era Magda. Mi-a oferit numărul de telefon şi am sunat-o.

Fiind zi de weekend, s-a potrivit de minune să punem de o întâlnire, mai ales că aveam multe să ne spunem. Ultima oară auzisem că a divorţat după o perioadă relativ scurtă de la căsătorie. Nu am uitat ce bine arata la trup. În vremurile noastre bune i-am făcut câteva apropouri, însă m-am lovit de un NU categoric. Pe motiv că suntem buni prieteni şi că nu vrea să se strice relaţia noastră pentru câteva momente de plăcere. Degeaba am insistat eu.

Ne-am întâlnit la o cafenea unde am stat în neştire, vorbind despre diverse lucruri, depănând amintiri care mai de care. Într-un moment plin de seriozitate am întrebat-o dacă este cu cineva, după divorţ. Subiectul nu a fost pe placul ei, am văzut asta imediat. Până la urmă a refuzat să ofere un răspuns.

Crezând că dacă fac o glumă voi detensiona situaţia, i-am spus:

– Păi şi nimic… nici un partener cu care să faci sex?… nu ţi-o tragi cu nimeni sau te retragi la mănăstire aşa de tânără?

– Cine a zis că sunt singură?

M-am chinuit mult să nu-mi arăt dezamăgirea. Speram să am şanse la ea… măcar o dată. Arată bine, parcă nu se schimbase deloc.

– Hai că te simt… te-am dezamăgit, nu-i aşa?

– Un pic… cine-i norocosul?… îl cunosc?

– Norocoasa, poate?

Am crezut că nu am înţeles bine. Aşa că am mai întrebat-o o dată. Până la urmă mi-a spus că a schimbat tabăra, acum este lesby, iar cu bărbaţi nu a mai avut relaţii intime de ceva ani. La auzul celor spuse de Magda îmi venea să-mi fresc palmele de fericire. Nu făcusem sex niciodată cu două femei, dar cu două femei lesby ar fi fost de vis.

Imediat am trecut la atac încercând să o conving să facem sex în trei. S-a amuzat copios de parcă aş fi spus cea mai reuşită glumă. Dintr-o singură propoziţie mi-a tăiat elanul instant:

– Femeile lesby nu acceptă un bărbat între ele.

Totuşi nu vroiam să renunţ la idee aşa de repede. Am insistat cu propunerile dar nimic, până la urmă mi-a spus că singurul lucru pe care îl poate face pentru mine este să-mi ofere un filmuleţ cu ele în acţiune, dar nu am scăpat de promisiuni şi jurăminte că nu voi distribui filmuleţul.

Promisiunea-i promisiune şi trebuia să o respect. După vreo trei zile, m-a sunat Magda să-mi spună de filmuleţ şi cum aş putea să intru în posesia lui. Uitasem de el, dar m-am bucurat enorm când am auzit. M-am întâlnit cu ea. Înainte să-mi de-a stickul cu filmuleţul m-a pus să repet ce am promis în urmă cu câteva zile. Resemnat, am promis din nou. Mă mulţumeam că puteam să o văd pe ea dezbrăcată, în acţiune cu o altă femeie.

Am ajuns în grabă acasă. Mi-am luat o bere de la frigider şi m-am dus în sufragerie. Iniţial am vrut să bag stickul la calculator, dar mi-am zis că se vede mai bine la televizorul cu diagonală 104 cm. Nerăbdător am băgat stickul în televizor şi m-am făcut comod pe canapea.

La început se vedea un pat mare în cadru, apoi a apărut Magda, de la gât în sus. Nu ştiam dacă este dezbrăcată sau nu. Apoi mi-a transmis un mesaj:

– Mi-ai fost mai mult decât un prieten în aceşti ani, mi-ai fost ca un frate. Am încredere în tine că nu vei distribui filmuleţul. Am convins-o pe iubita mea Ana-Maria să facem un filmuleţ pentru tine. Am vrut să facem asta mai demult, doar pentru distracţia noastră, însă acum pare un moment excelent, mai ales că ştim că tu vei fi acela care-l va viziona, vom avea un spectator.

La scurt timp a apărut şi Ana-Maria în acelaşi cadru, filmate de aproape de la gât în sus. Mă luase toate căldurile de emoţie. S-au sărutat scurt pe buze, au mimat atingerea lor… amândouă îşi muşcau buzele privindu-mă provocator. Cu atingeri fine îşi căutau buzele lăsând să se audă plescăitul buzelor… oftând din ce în ce mai tare.

S-au jucat cu vârful limbilor în timp ce priveau la cameră… parcă să-mi facă în ciudă, să mă necăjească. Aş fi dat orice să fiu acolo între ele să le gust pe rând buzele senzuale… ahh… mă excitasem imediat. Nu era prima dată când vedeam un film având protagoniste două femei, dar era prima dată când vedeam un film cu o femeie pe care o cunoşteam şi am dorit-o nespus de mult, însă nu a fost să fie.

Acum, în această ipostază, o vroiam şi mai mult. Fără să stau mult pe gânduri mi-am desfăcut pantalonii şi m-am dezbrăcat de ei, apoi de chiloţi, ramând cât mai lejer pe canapea. Mi-a prins penisul cu mâna dreaptă, masându-l uşor. Nu mă grăbeam să termin, aveam tot timpul să o fac.

Cele două femei s-au depărtat puţin lăsând să se vadă trupurile golaşe, cu formele apetisante, ce m-a lăsat masca privindu-le când se ţineau în braţe, faţă în faţă. Sfârcurile obraznice se atingeau, se împungeau unele în altele. Magda a luat camera ce părea a sta pe un suport şi a adus-o mai aproape de pat, aproape de margine.

Ana-Maria s-a întins de-a lungul patului, cu picioarele uşor desfăcute lăsând să se vadă pubisul frumos tuns, sub care se puteau vedea labiile rozalii. Lângă ea s-a întins şi Magda, cu sânii mari, picioarele zvelte şi lungi. Privindu-le pe amândouă, Magda în stânga, nu ştiam la care să mă uit mai întâi. Erau nemaipomenite, zici că erau făcute de aceeaşi mamă.

Zâmbind spre cameră au început să se sărute, se mângâiau uşor pe linia trupului… plescăitul săruturilor se auzeau perfect. Ana-Maria i-a făcut un semn lui Magda să se întindă pe spate. Aceasta s-a conformat. Ana-Maria a pus mâna pe sânul stâng. L-a masat puţin, apoi cu degetele s-a jucat cu sfârcul ei. Începusem să cred că totul era un spectacol pentru ele. Poate că în mod obişnuit, acţiunea se desfăşura mult mai rapid, însă acum era altceva, altă situaţie.

S-a aplecat peste Magda, cu limba a făcut cercuri în jurul sfârcului… s-a mutat la celălalt, făcând la fel. La fiecare mişcare, întorcea capul către cameră lăsându-mă să văd tot ce face. Avea grijă ca părul să nu intre în cadru, cu delicateţe îl muta dintr-o parte în alta. Buzele i-au prins sfârcul sugându-l hulpav… l-a prins uşor între dinţi… a tras un pic spre ea, făcând-o pe Magda să suspine.

Ana-Maria s-a întors cu spatele la mine, cu fundul ridicat, picioarele uşor desfăcute… printre care se vedea vaginul în toată splendoarea sa. Trupul ca de clepsidră se mişca graţios, sărutând-o pe Magda pe sâni şi o pe abdomen. Aluneca uşor către buric, a vrut să-i depărteze picioarele, însă nu a reuşit.

Magda s-a răsucit s-a ridicat în genunchi, a prins-o pe Ana-Maria de umeri şi i-a indicat să se aşeze pe spate. Era rândul ei să facă acelaşi lucru, aproape acelaşi mişcări… cercuri cu limba în jurul sfârcurilor, i-a supt pe rând, apoi a venit rândul Anei să fie muşcată…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Toate lesbienele să vină la mine (1)”

  1. Este superba povestea excitanta imi place enorm lesbi si gay le ador si le traiesc din plin abia astept sa cites continuarea

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura