Ea m-a vrut, iar eu nu am ştiut

Pe Laura o plăceam doar ca amică. Ne înţelegeam de minune. Pe unde mă duceam o luam cu mine. Era suficient să o sun să o întreb dacă vrea să meargă şi imediat spunea DA, nu trebuia să insist prea mult. Este genul de fată care nu prea are prieteni, cel mult o persoană sau două cu care vorbeşte la telefon şi rudele, în rest… singurătatea. De ce nu avea un iubit, nu am întrebat-o. Nu m-a interesat foarte tare să aflu. … 

Ce-i drept, amândurora ne era benefică compania celuilalt. La vremea respectivă mă consideram neînţeles de fete, poate că nu reuşeam să mă fac plăcut sau mă obişnuisem să fiu respins încât renunţasem la ideea să-mi caut o iubită. Poate că şi Laura avea motivele ei de nu avea un iubit. Cert este că unul lângă altul mai acopeream din rănile sufletului şi ne consideram prieteni.

Obişnuia să-mi spună din ceea ce are pe suflet iar eu am ascultat-o fără să încerc să-i ofer sfaturi. Nu eram convins că sunt în măsură să ofer sfaturi, însă, poate că ea dorea doar pe cineva căruia să i se destăinuie. După un timp am observat că se apropie mai mult de mine, era mai veselă şi mai relaxată comparativ cu perioada când am început să ne vedem mai des.

Uneori se prindea de braţul meu şi se lipea de mine, atât în încăperi cât şi când mergeam pe stradă. Devenise obicei să ne sărutăm pe obraz când ne întâlneam, cât şi la despărţire. Au fost momente în care am îmbrăţişat-o, fără vreun scop ascuns. Consideram că prin gestul meu îi ofer mai multă încredere în sine, mai multă siguranţă şi mă bucuram în sinea mea când o vedeam fericită, mai ales că ştiam o parte din încercările vieţii prin care a trecut.

Îi cunoşteam părinţii, mă duceam la ea acasă, ea venea la mine în timpul zilei, însă, pentru mine relaţia noastră o considerăm de amiciţie. Poate că ea mi-a oferit anumite semnale în tot acest timp din care să trag anumite concluzii serioase, dar eu am fost prea orb ca să le văd. Pur şi simplu am trecut cu vederea peste tot, fiind convins că nimic nu va fi între noi.

Venise la mine acasă să mergem să vedem un film. Nu aveam în plan unul anume, ne orientam la faţa locului. Până m-am hotărât cu ce mă îmbrac, s-a răzgândit, nu a mai vrut să mergem. Am insistat, dar a zis că mai bine stăm acasă la televizor şi vedem noi la ce ne uităm.

Amândoi aşezaţi pe canapea, se lipise de mine, mă ţinea de braţ, cu capul pe umărul meu, priveam către televizor butonând de zor, încercând să găsim ceva potrivit pentru amândoi. Am observat că uneori îşi ridica capul şi se uita la mine, apoi îl punea capul la loc. Deşi eram îngrămădiţi unul în altul, tot nu observasem ceva nepotrivit între noi.

Şi-a ridicat capul, m-a privit ca şi mai înainte apoi m-a sărutat pe obraz. Pentru că nu am avut nici o reacţie şi-a aşezat capul la loc. Nici acum nu pricep de ce nu am interpretat corect gestul ei. Pesemne că şi ea a avut aceeaşi dilemă din moment ce a încercat să facă ceea ce a făcut mai devreme, să mă sărute pe obraz… poate, poate mă prind şi eu.

Şi-a ridicat capul, s-a întins spre mine, iar când să mă sărute, mi-am întors capul către ea… nici eu nu ştiu de ce am făcut asta… iar sărutul ei a ajuns pe bărbie şi un pic din buza de jos. Abia atunci mi s-a aprins beculeţul. S-a uitat la mine câteva momente apoi a lăsat privirea în jos şi a revenit privindu-mă în ochi.

Dacă aş fi fost ea, aş fi spus cu siguranţă… dacă nici acum nu mă sărută, nu mai are nici o scuză. Nici eu nu mi-aş fi iertat dacă nu o sărutam. Şi am făcut-o. În timp ce buzele lipite preseau unele peste celelalte, Laura se urca tot mai mult pe mine, mă îngrămădise în spătarul de la canapea.

Mi-am schimbat poziţia. Picioarele le-am urcat pe canapea şi i-am făcut loc să vină mai mult spre mine… sărutându-ne cu foc. Se urcase cu totul deasupra mea. Penisul se întărise instant. De când nu mai făcusem sex uitasem senzaţia alături de o femeie. Singurele momente fiind cele solitare în compania unor filme pentru adulţi.

La un moment dat, datorită şi a greutăţii Laurei, mă deranja destul de tare penisul. Parcă îmi era ruşine să bag mâna în pantaloni ca să o aranjez. Am încercat să mă mişc către stânga, către dreapta… nici un rezultat. Până la urmă am încercat că mi-o aranjez prin pantaloni, dar nici aşa nu am avut succes. Văzând că mă tot foiesc m-a întrebat:

– Ce s-a întâmplat?

– Mă deranjează destul de tare… şi nu reuşesc să o aranjez.

Nici nu am terminat bine de vorbit ca Laura a început să-mi desfacă cureaua. O priveam cum îşi mişcă mâinile ei subţiri la pantalonii mei. Din când în când am încercat să-i surprind privirea, dar ea nu se uita la mine. Tăcută cu privirea serioasă aţintită către ceea ce făcea, am observat o mică roşeaţa în obraji.

Îmi desfăcuse pantalonii eliberând umflătura din strânsoarea lor. Am întins mâna către chiloţi, la fel şi ea… un pic mai timid. Dintr-o mişcare am tras de marginea chiloţilor eliberând penisul ce-mi ajungea aproape de buric. Laura s-a uitat puţin la el, parcă ar fi vrut să-l atingă dar nu avea curaj. În schimb m-a atins pe mine pe mână.

Am tras-o către mine şi am continuat să ne sărutăm, se aşezase confortabil pe mine. Pulsaţiile penisului le-a simţit de fiecare dată în abdomen. O mână aluneca uşor pe mine… puţin câte puţin, cobora mai mult. Laura avea o poziţie mai mult pe o parte. Ajunsese cu mâna până în dreptul penisului. Era destul de aproape de el. Întâi l-a atins puţin la vârf, alunecând uşor de-a lungul lui.

A tras de marginea chiloţilor până sub testicule, apoi mi-a prins penisul în mână. Un timp la ţinut aşa, apoi a început să-l frece uşor. Mi-a dat un sărut şi s-a oprit. Ştiam că nu mai este virgină, însă, nu aveam cunoştinţă de experienţa ei sexuală. S-a dat un pic mai înapoi şi s-a aşezat cu capul pe pieptul meu, având privirea în jos.

Cu degetele îmi atingea delicat pielea… urca şi cobora uşor de-a lungul lui. L-a prins în mână, părea că este prima dată când face asta. L-a ţinut în palma ei, a încercat să-l strângă puţin. Părea curioasă de obiect, mai ales când rula uşor prepuţul.

S-a mişcat uşor în jos. A continuat ce a făcut şi mai devreme… apoi… încă un pic, tot mai aproape de el. Se poziţionase între picioarele mele cu capul pe abdomen jucându-se cu el. A ridicat capul către mine, m-a privit fără să spună nimic. Aş fi vrut să-i spun ce vreau, dar nu aveam curaj. Obrajii îi erau roşii ca racul.

Îl privea de aproape mişcându-l în toate direcţiile. L-a tras puţin către ea atingându-i buzele. Momentul m-a făcut să oftez. Roşie toată, m-a privit din nou şi-a muşcat uşor buzele apoi l-a sărutat la vârf. Buzele se lipise de el. Uşor s-au deschis că două petale făcându-i loc între ele. În următoarea clipă mi-a prins măciulia cu buzele.

Îl ţinea aşa… întâi l-a atins cu vârful limbii la vârf, apoi cu limba a făcut rotocoale în jurul lui. Mi-ar fi plăcut să o privesc în timp ce penisul se mişca destul de încet în gura ei. La cât de roşie era în obraji cred că s-ar fi jenat şi poate nu ar mai fi continuat, aşa că m-am mulţumit cu ce primesc.

Senzaţiile nu le mai trăisem de multă vreme, îmi simţeam penisul foarte excitat eliberând seva bărbătească. Nu se descurca rău, era novice în ale sexului oral. Faptul că eram statut de multă vreme m-a făcut să finalizez repede. Începusem să oftez şi să respir foarte greu, îmi ridicasem capul puţin, abia am reuşit să o atenţionez că voi ejacula.

Mi-a eliberat penisul, l-a frecat energic de câteva ori… aahh… jetul puternic a ţâşnit pe abdomen. L-a frecat până s-a mai scurs puţin, apoi mi-a prins penisul între buze… să-mi simtă gustul. L-a eliberat repede.

Începuse să-mi pară rău că am avut orgasm. Laura nici măcar nu se dezbrăcase, vroiam să simtă şi ea plăcere. M-am scuzat de faptul că am terminat repede… dar m-a oprit spunându-mi că trebuie să-i treacă problema lunară şi apoi vom avea destul timp.

– Nu am vrut să fac… dar… am fost curioasă să văd cum e.

Pe buzele mele stăteau cuvintele de mulţumire, gata să iasă. M-am oprit la timp, să nu fac vreo gafă. Aşa că am tras-o spre mine şi ne-am sărutat. Tot ce puteam face era să aştept să putem explora tainele amorului.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.