Tânărul dotat şi asistenta medicală

Intrasem la ora 7 în tura de noapte şi părea o seară liniştită, ca oricare alta, la spitalul judeţean unde lucrez de mulţi ani ca asistentă medicală. De obicei, nu sunt probleme cu pacienţii internaţi pe timpul nopţii şi pot spune că prefer turele de noapte. În toţi aceşti ani, am întâlnit tot felul de oameni cu diverse comportamente şi personalităţi. … 

În jurul orelor 10 un bărbat tânăr m-a căutat în camera asistentelor cu o rugăminte. Dorea să părăsească spitalul fără să spună un motiv întemeiat, urmând ca dimineaţă să vină înapoi. Încercând să mă convingă, a început să facă tot felul de glumiţe. Tânărul, cu vârsta în jurul vârstei de 35 de ani, avea un vocabular bogat, cu o atitudine uşor golănească.

– De ce vrei să pleci?… l-am întrebat eu curioasă.

Iniţial nu a vrut să-mi spună, dar până la urmă nu a mai avut încotro.

– Amanta este singură acasă şi este un moment potrivit…

– Îmi pare rău, dar nu-mi pot da acordul ca să pleci… se poate întreba orice… dacă se întâmplă un accident, iar tu figurezi ca fiind internat în spital… eu răspund pentru asta, iar eu am familie, nu vreau probleme.

Până la urmă a înţeles. Cum nu vroia să doarmă devreme a rămas să mai vorbim. Noaptea fiind lungă, discuţia dintre noi începuse să devină tot mai interesantă. Ştia să se facă plăcut, avea glumele la el. În timpul conversaţiei noastre, l-am observat de multe ori scărpinându-se prin pantaloni. Până la urma l-am întrebat despre asta. Nu s-a jenat deloc şi mi-a spus:

– Dacă mă lasă-i să plec, acum făceam sex… aveam chef de un sex nebun.

M-a uimit dezinvoltura cu care mi-a răspuns. Uşor, uşor glumele au prins o anumită conotaţie sexuală. Până să mă dumiresc mai bine, tipul, începuse să-mi facă avansuri. M-am amuzat teribil, refuzându-l politicos, deşi îmi surâdea ideea. Nu era prima dată când aveam o aventură, însă, pe tip nu-l cunoşteam şi mai ales… eram de locul de muncă.

De-a lungul timpului am primit propuneri de la diferiţi doctori, dar i-am refuzat. Alte colege au acceptat acele propuneri, dar eu am preferat siguranţa, să nu amestec plăcerea la locul de muncă.

În timp ce tipul îmi spunea din aventurile lui, am observat că ceva creşte… şi tot creştea în pantalonii lui. Iniţial m-am ruşinat un pic ducându-mi mâna la ochi. Hlizită de situaţie l-am întrebat:

– Ai o lanternă în buzunar sau te bucuri că mă vezi?

Atunci am înţeles că tipul nu purta chiloţi. L-am crezut pe cuvânt, însă el a ţinut morţiş să-mi arate. A tras de marginea pantalonului şi şi-a scos afară penisul, l-a fluturat de câteva ori apoi l-a băgat la loc. Am întors privirea, câteva minute am rămas fără cuvinte. În primul rând pentru gestul în sine, iar în al doilea rând pentru că tipul chiar avea un penis mare.

Mi se întipărise în minte imaginea acelui penis. Tipul îmi povestea vrute şi nevrute, nu înţelegeam nimic, mă umezisem, parcă nu aveam aer, mi se părea prea cald în încăpere, mi-am muşcat buzele de dorinţă.

Am încercat să schimb subiectul, să aflu de ce este internat ca să aflu de ce boli suferă. Atunci mi-a spus că internarea este pentru un control de rutină, dar s-a internat pentru o zi, vroia să lipsească câteva zile de la muncă, aşa aranjase cu medicul de familie.

Vroiam să încerc acel penis, însă aşteptam insistenţele lui, să pară că e meritul lui. Având penisul erect, se juca cu el prin pantaloni. În tot acest timp am stat faţă în faţă, eu aşezată pe o canapea iar el pe un scaun. S-a ridicat şi a venit lângă mine aşezându-şi mâna pe mărgea canapelei.

Din instinct, am vrut să mă întorc cu spatele la el. În mine se ducea o luptă, dacă să accept avansurile lui. Dacă situaţia era în altă parte era mai simplu, însă, aflându-ne în spital, nu vroiam să se se afle. M-a prins de umeri, m-a întors către el şi mi-a spus pe un ton calm şi relaxat:

– Nu te ruşina… nu-ţi fac nimic rău…

– Eşti tânăr, ce să faci cu o femeie ca mine, sunt trecută de 40, am familie acasă… nu-mi mai arde de aventuri, ţie îţi trebuie una mai tânără.

Nu terminasem bine de spus că a pus o mână pe sâni. Am vrut să-i dau mâna la o parte, dar era un simplu gest, nicidecum cu o atitudine hotărâtă. Nu s-a lăsat până nu a băgat mâna pe sub halat, prin sutien, trăgându-mi sânul afară.

– Stai măi… dacă vine cineva… eşti nebun, am încercat eu să argumentez.

– Stăm aici de multă vreme, este aproape miezul nopţii, dorm toţi… nu mai vine nimeni.

Avea dreptate, dar eu nu vroiam să cedez uşor. S-a aplecat şi mi-a prins sfârcul între buze. Eram deja umezită la imaginea cu acel penis. Tipul îmi sugea sfârcul cu blândeţe, fapt ce m-a determinat să pun mâna pe capul lui şi să-l apăs uşor.

Şi-a scos penisul din pantaloni, dar eu nu văzusem asta. Mi-a eliberat sânul, s-a lăsat cu spatele de marginea canapelei. Atunci i-am văzut penisul erect scos afară. Mi-a luat o mână şi a pus-o pe el. La prima atingere mi-am retras mâna. Încurajat de el l-am atins din nou. L-am cuprins cu toată mâna şi am început să-l frec uşor în timp ce-l priveam atentă, la cât de mare era.

Cu mâna dreaptă m-a prins de umeri şi m-a tras către el sărutându-mă pe buze. Nu i-am răspuns la sărut. A insistat să mă tragă mai mult către el. De fapt, intenţia lui era să mă direcţioneze către penis, dar eu nu am înţeles din prima. Când am realizat ce vrea de fapt, l-am refuzat. Nici eu nu ştiu de ce am făcut asta în acel moment.

S-a ridicat de pe canapea, m-a apucat de braţ să mă ridic şi eu şi m-a îndrumat să mă aşez în genunchi pe canapea, sprijinită cu braţele de spătarul ei. Mi-a ridicat marginea halatului. Degetele lui căutau intrarea trăgând de chiloţei într-o parte.

Pe lângă faptul că eram excitată, simţeam că iau foc în obraji. Deranjat de prezenţa lor, m-a ajutat să-mi dau chiloţii jos. S-a aşezat pe canapea. Şi-a pus palmele pe fesele mele, trăgând cu putere… limba lui şi făcut repede simţită prezenţa printre labiile mele… oftând din greu.

Cred că a vrut doar să-mi simtă gustul, repriza a durat foarte puţin. S-a aşezat în picioare lângă canapea, m-a prins de mijloc şi m-a tras către el. Aveam emoţii mari. Urmam să fiu penetrată şi nu aveam idee dacă o să fac faţă dimensiunii lui. A intrat puţin… aahh… împingea câte puţin… până a intrat toată. Niciodată nu mă simţisem mai plină că atunci. M-a durut puţin, dar după un timp m-am obişnuit.

Tipul chiar avea un penis pe cinste, iar eu aveam şansa să-l întâlnesc. A urmat câteva mişcări de încălzire, apoi, din ce în ce mai energice. De parcă vroia să-şi verse toată “furia” în mine. Cu greu m-am abţinut să nu ţip. Strângeam din dinţi acoperind gura cu mâna. Fiind noapte, linişte, erau şanse mari se ne audă careva.

Începuse să geamă tot mai tare, nu slăbea ritmul nici măcar pentru o clipă. Aveam impresia că măreşte ritmul tot mai mult… mă făcuse să-mi pierd minţile. Se lovea de mine cu putere… s-a oprit brusc, m-a tras de pe canapea şi mi-a făcut semn să mă aşez în şezut. Eram năucită. A pus mâna pe capul meu şi m-a tras către penisul pe care îl freca din scurt.

Nu am pus nici un pic de rezistenţă. Am deschis gura şi l-am primit cu bucurie. Închisesem ochii şi-l sugeam, încercând să cuprind mai mult, însă, fără succes. Nu eram o expertă în arta sexului oral, aşa că abia am reuşit să ajung la jumătate.

Tipul gemea puternic, din când în când îşi flexa genunchii, se încordă din ce în ce mai tare. Eram convinsă că urmează să ejaculeze. Sunt obişnuită cu gustul, aşa că nu mai conta. A pus mâinile pe umerii mei, a scos nişte sunete, diferite ca până atunci… aaahhh… a ţâşnit cu putere.

S-a aşezat pe canapea lângă mine, era rupt de oboseală, la fel eram şi eu. O perioadă niciunul nu a scos vreun cuvânt. Se făcuse târziu şi s-a hotărât să meargă în salon. Seara următoare nu mai aveam cum să-l mai întâlnesc, dimineaţa urma să se externeze. Înainte de a pleca mi-a dat numărul lui de telefon ca să-l mai sun.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.