Fără relaţii intime timp de 5 ani

Făcusem în fel de pasiune pentru colega de la muncă. Mulţi ani la rând am poftit în secret la trupul ei imaginându-ne în diverse scene şi ipostaze mai mult decât colegiale. Îi place să se îmbrace elegant. Deşi vârsta depăşeşte uşor de 45 de ani, nu ai cum să nu apreciezi picioarele ei frumoase, mai ales în zilele când este îmbrăcată cu fustă, un pic peste genunchi, şi pantofi cu toc înalt. … 

Zi de zi în preajma ei discutând diverse lucruri, unele mai personale, inevitabil, m-am ataşat de ea… de felul ei pisicesc de a se exprima uneori. Nu ştiu dacă motivul pentru care mă intriga şi mai tare este faptul că ea nu a mai avusese relaţii intime cu un bărbat de mai bine de 5 ani sau pur şi simplu aşa a fost să fie.

Ştiam că mă place şi că mă doreşte. Nu-mi spusese, dar în anumite contexte mi-a lăsat de înţeles. Partea complicată era că mă vroia numai pentru ea… iar eu nu eram singur, deşi eram mult mai tânăr decât ea. Modul ei complicat de a privi lucrurile nu lăsa loc unei “scăpări”. Atunci când m-a chemat la ea să-i repar aerul condiţionat m-am bucurat nespus. Era şansa mea să încerc, să am iniţiativă, pe terenul ei… unde ea fi trebuit să se simtă în largul ei.

Reparaţia a fost simplă şi nu a durat mult. Fiind singură şi nevorbită, oricine este binevenit la discuţie pentru ea, nu contează tema, doar să aibă posibilitatea să se exprime liber, să-şi ia porţia de stimuli. Stăteam amândoi pe canapea ascultând-o cuminte, aprobând unele păreri, completând pe alocuri. De la discuţii serioase am trecut uşor la ceva haios. Nu spuneam bancuri, însă era vorba de nişte întâmplări amuzante.

Nu suportă să fie gâdilată. Nu m-am putut abţine şi mi-am strecurat degetul pe sub braţ căutând un punct mai sensibil. De aici totul părea în favoarea mea, deşi insista să nu mai fac, în timp ce râdea zgomotos.

– Dacă nu pot să te gâdil, pot să te sărut?

– Doar pe obraz… uite aici.

– Eu vreau pe buze… şi cred că vrei şi tu

– Dorule… eşti însurat… nu vreau să-mi aud vorbe…, a spus ea în timp ce-şi aranja picioarele pe canapea.

– Dacă tu nu spui nimănui, eu nici atât… cine să afle?

M-am apropiat de ea lipindu-mi umărul de al ei. Încercam să-i surprind privirea, însă ea privea în jos. Eu vroiam să o sărut… şi de acolo mai vedeam noi. În câteva mişcări am ajuns cu capul în poala ei, întins pe spate cu picioarele suspendate dincolo de canapea. Nu a deranjat-o, doar s-a amuzat puţin. În timp ce ea bolborosea pe limba ei, eu încercam să găsesc care ar fi următorul pas care să mă aducă mai aproape de scopul meu.

– Ai buze senzuale şi vreau să te sărut, îmi permiţi?

– Pleacă de aici… mi-a spus în timp ce m-a împins să cad jos de pe canapea.

Nu m-am lăsat. Am pus capul pe genunchii ei, acoperiţi parţial de marginea fustei.

– Îmi place de tine şi… te doresc… de multă vreme, însă nu am avut curaj să spun nimic la muncă. Acum nu suntem la muncă… şi putem să facem ce vrem…

– Eşti însurat… lasă-mă în pace…

Nu credeam că voi avea curajul să-i rostesc aşa ceva, dar am făcut-o, cât mai sincer posibil.

– Vreau să te sărut… între picioare, vreau să-ţi gust feminitatea…

S-a uitat lung la mine şi mi-a spus:

– Eşti nebun… du-te de aici…

Eram convins că femeia din ea va dori să simtă pasiunea de mult pierdută şi mizam pe acest lucru. Văzând că nu se lasă uşor trebuia să insist mai mult. Având bărbia sprijinită pe genunchii ei… mi-a venit ideea să-i sărut… o dată, de două ori… a vrut să mă oprească, iar eu am înaintat atingându-i coapsa interioară.

Deşi încerca să mă ţină la distanţă, picioarele ei se deschideau uşor facilitându-mi înaintarea. Prin tunelul fustei i-am zărit perechea de chiloţei de culoare albă… ce abia aşteptam să descopăr ce se află în spatele lor. Pulpele fine m-au invitat să continui… suspinele ei mi-au dat curaj. Aş fi vrut să o sărut acum pe buze, dar îmi era teamă să nu se răzgândească. Dacă mi-a facilitat drumul către “paradis”, într-acolo este direcţia.

Trăgând puţin de fustă, cu un pic de ajutor din partea ei am ajuns cu uşurinţă acolo unde nu credeam că voi mai ajunge. În semn de bun venit i-am sărutat păsărica prin chiloţei, apoi i-am prins de margine pentru a-i îndepărta. Din intimităţile spuse de ea de-a lungul timpului ştiam că îi place să fie pusă în valoare, să fie în centrul atenţiei.

Am fost un pic dezamăgit când am văzut smocul de păr… dar, am ajuns până aici… nu e timp să ne plângem. Cu mâinile am prins-o de fese şi am tras-o către mine, în timp ce gura s-a lipit de clitoris. În tot acest timp nu m-a privit. Suspina uşor având capul într-o altă direcţie.

Se umezise destul de tare. Gustul dulce acrişor se simţea din plin. Canapeaua nu era un loc potrivit pentru “prima dată”. Era nevoie de mai mult. M-am ridicat, am prins-o de mână şi ne-am îndreptat către dormitor. Nu prea a fost încântată. Ori i-a displăcut că m-am oprit, ori făcea parte din jocul ei… de-a negocierea. Lucrurile bune nu se obţin uşor.

S-a aşezat pe pat şi comenta… m-am aşezat în genunchi, i-am prins obrajii în palme şi am sărutat-o scurt pe buze. La următorul ne-am lipit gurile unul de altul. Dezbrăcarea a fost rapidă. S-a urcat în mijlocul patului… un pat imens, lat, potrivit pentru astfel de momente… în urma ei mă apropiam încet. Urcat deasupra ei, mi-am făcut loc cu uşurinţă între picioarele ei.

Sânii obraznici pe care încercam să-i ghicesc printre haine erau acum la dispoziţia mea. Până nu i-am supt pe amândoi nu m-am lăsat. M-am oprit mai mult de nerăbdarea ei… se încinsese, dornică după atât timp… şi asta doar datorită listei lungi de nemulţumiri la bărbaţii care încercau să se apropie de ea.

Ştiam că trebuie să intru încet… oricât de nerăbdătoare ar fi fost. Vârful a trecut de labiile ei, m-am oprit… şi-a pus mâinile pe fesele mele şi a tras cu putere până am intrat tot. În scurt timp ritmul a devenit de la încet la rapid. Mă încuraja să mă mişc mai repede prin gesturile pe care le făcea.

Am împins cu putere, mişcările din scurt… frecându-ne pubisurile. Orgasmul a venit rapid… şi-a băgat unghiile în carnea mea, cu gâtul încordat de la venele umflate… în gemete ce nu se mai terminau. Şi-a adus aminte cum era, ce a pierdut în acest timp. Poziţiile ei favorite au fost “probate” pe rând. Între timp, a mai avut un orgasm.

Ultima poziţie, înainte să termin, a fost poziţia clasică. Îmi propusesem să finalizez în interior. Ştiam de la ea că se instalase menopauza aşa că nu era vreun risc. Un ultim asalt asupra vaginului… am împins din nou… mişcări din scurt… de data asta a durat mai mult până când a avut orgasm. Încerca să-şi revină din ameţeală… câteva mişcări mai rapide, apoi am intrat adânc şi… am finalizat, fără ca ea să realizeze.

Şi-a dat seama abia după ce m-am dat la o parte, când sămânţa a început să se scurgă uşor printre labii.

Ne-am spălat şi ne-am aranjat. Nici un cuvânt despre ce a fost între noi. Speram să mai aveam momentele noastre. La plecare am sărutat-o urmând să ne vedem la luni. La muncă, privirea mai mult în jos, parcă ruşinată de ce s-a petrecut între noi. Era prea devreme să deschid subiectul. Toate la timpul lor.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Fără relaţii intime timp de 5 ani”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.