Pisicuţa blândă… zgârie rău

Din grupul nostru de prieteni pusesem ochii pe Amalia. Îmi plăcea de ea, spirit de învingătoare, mereu zâmbitoare… chiar şi în momente mai puţin bune, dar pe mine mă interesa mai mult trupul ei. Ştiam că este singură, după despărţirea de Vlad… un prieten bun. Deşi eram buni prieteni, trecuse multe luni de când s-au despărţit şi nimic nu anunţa vreo împăcare între cei doi, aşa că, fiecare având toată viaţa înainte, mi-am zis că acum este momentul meu. … 

Dilema în care mă aflam era că nu ştiam cum să o abordez, mai tot timpul fiind în preajma altor persoane. Şansa mi-a surâs într-o seară când ne aflam într-un club de biliard. Tocmai ieşisem de la masă când m-a rugat să merg cu ea afară să fumeze o ţigară. Rămăsesem singurul disponibil. În afară de cei ce intrase la masa de joc, restul abia au venit.

Fiind o seară rece, m-a rugat să o ţin în braţe până termină, că îi este frig. Aveam emoţii mari, inima îmi bătea cu putere, iar eu nu ştiam cum să-i spun. Aproape că tremuram o dată cu ea. Până la urmă mi-am făcut curaj şi i-am spus că îmi place de ea, mai mult decât o amică.

S-a întors cu faţa spre mine, părea nedumerită… de parcă nu a înţeles ce am spus şi era necesar să mai repet. De altfel, mi-a spus să mai spun încă o dată ce am zis, în timp ce-şi ducea ţigara la gură, trăgând cu putere apoi aruncând fumul într-o parte.

Seria de întrebări la care am fost supus m-a neliniştit puţin, mai aveam puţin şi îmi venea să retrag ceea ce am spus. Am răsuflat uşurat când mi-a spus că îi este frig şi că nu mai putem rămâne afară. Înăuntru ne-am comportat normal, fără să mai revenim asupra subiectul.

Se făcuse aproape miezul nopţii şi ne pregăteam să plecăm. Amalia m-a rugat să o duc cu maşina acasă. Ajunşi în faţa blocului, unde locuia cu chirie, m-am aşteptat să ne luăm la revedere şi apoi să plec la mine acasă. Aşteptam să coboare din maşină, s-a întors către mine şi mi-a spus:

– Vrei să urci?… zâmbind uşor la mine, apoi mi-a făcut cu ochiul.

– Cu drag, am răspuns eu uimit de propunere.

Pentru că era târziu, mi-am imaginat că vrea să rămân peste noapte. Mi-am făcut un duş, apoi a urmat ea. Mă făcusem comod pe canapeaua din sufragerie, având doar chiloţii pe mine şi un prosop în jurul taliei, butonând la televizor până va ieşi ea din baie… a durat ceva până a terminat.

A apărut în cameră îmbrăcată cu o lenjerie foarte sexy… chiloţei aproape inexistenţi şi un sutien ce-i scotea sânii în faţă de culoare crem. Pupilele mi-a s-au mărit instant de când am văzut-o. S-a apropiat de mine cu paşi lascivi privindu-mă provocator. Ceea ce îmi doream era pe cale să se întâmple, parcă prea repede. Până să mă dumiresc se aşezase pe genunchii mei, mi-a prins obrajii în palmele ei şi m-a sărutat pe buze.

Am vrut să-i răspund la sărut, s-a retras, lăsându-mă cu ochii în soare. M-a prins de mână şi mi-a spus să mergem în dormitor. A închis uşa în urma noastră. Îmi părea un pic schimbată, parcă nu mai era cea pe care o cunoşteam eu, acea fată drăguţă cu zâmbetul mereu în buzunar. Aflat mai aproape de pat, a venit spre mine, mergând împreună uşor către pat, apoi m-a împins de am căzut pe spate.

A sărit în pat deasupra mea. Mi-a prins mâinile şi mi le-a ridicat deasupra capului, ţinându-le într-un punct fix. Cu ochii mari privind spre mine, zâmbind discret… s-a apropiat de faţa mea. Am crezut că vrea să mă sărute, însă s-a dus către ureche, a suflat uşor în interior apoi mi-a spus că seara asta va fi una specială în care ea va controla totul. La final, mi-a prins lobul urechii între buze, l-a supt uşor… apoi, la muşcat puţin.

De la marginea patului a luat o cureluşă cu care mi-a legat mâinile zicându-mi că nu am voie să le mişc. S-a urcat pe mine, aşezată pe pieptul meu cu picioarele depărtate. Prin transparenta chiloţeilor puteam să observ micul tufiş în formă de triunghi alungit aflat deasupra feminităţii ei.

În timp ce şi-a scos sânii afară din sutien, s-a urcat pe faţa mea. Am vrut să mă folosesc de mâini ca să trag de chiloţei în lateral. Cu o voce autoritară mi-a spus că nu am voie să mă folosesc de mâini şi că ea decide când se dezbracă. Au urmat câteva minute în care şi-a mişcat bazinul înainte şi înapoi. Priveam cum şi-a prins sfârcurile între degete, jucându-se cu ele, oftând.

Mă durea penisul de strânsoarea chiloţilor. S-a ridicat în picioare şi s-a dezbrăcat de chiloţi. Am profitat de ocazie şi i-am spus:

– Dacă nu am voie să-mi folosesc mâinile, ajută-mă te rog… mă strâng rău chiloţii.

Nu mi-a răspuns, s-a întors şi s-a aşezat peste mine cu păsărica ei peste gura mea. Până la urmă, mi-a desfăcut prosopul şi a eliberat penisul. Credeam că voi avea parte de un 69. Amalia s-a ridicat în şezut jucându-se cu sânii, în timp ce îşi mişca bazinul înainte şi înapoi.

Simţeam o presiune la nivelul buzelor de la mişcările ce devenise tot mai rapide… aveam furnicături la limbă… penisul cred că era roşu de excitare, gata pregătit de penetrare. Ideea de a mă domina nu mi se părea rea. Trebuia să fiu ascultător dacă vreau mai mult.

Îmi luasem gândul de la poziţia 69. S-a aplecat peste mine, mi-a prins penisul cu o mână şi a început să-l frece oftând intens. La puţin timp i-am simţit buzele sărutându-mi penisul la vârf. Buzele mi-a acaparat căpăţâna de-mi venea să explodez de plăcere. M-a înnebunit de binelea când penisul a intrat aproape tot.

Nu-mi mai doream altceva în acele momente. Mă mulţumeam să finalizez aşa. Amalia avea alte planuri. S-a ridicat de pe mine mergând către penisul meu. Aş fi vrut să se întoarcă cu faţa spre mine, să-i sug sânii, să-i văd cum se balansează în ritmul mişcărilor, dar ea ales să stea cu spatele la mine. S-a înfipt în el mişcându-şi bazinul aleatoriu… înainte şi înapoi, cercuri şi opturi.

Îşi găsise ritmul… se mişca din ce în ce mai repede… gemetele ei aveau o tonalitate înaltă, patul scârţia în ritm cu noi… mişcările feselor mă hipnotizase… priveam atent cum tremurau în timp ce penisul culisa în vaginul ei. Şi-a mişcat poziţia mai spre mine, cu o mână îşi freca clitorisul… aş fi vrut să mă joc cu sânii ei, să trag… să mă joc cu pielea fină dintre coapse… ahh.

Stăteam întins în timp ce ea controla totul… la scurt timp… aahhh… s-a oprit din mişcări, trăgându-şi sufletul prăbuşindu-se peste mine. Obosită, respirând greoi, s-a întors cu faţa către mine şi-a potrivit penisul şi a început să se mişte din nou. Sânii dansau în faţa ochilor mei. Am întins gura să-i prind sfârcurile, dar nu reuşeam.

A băgat o mână sub cap şi m-a ridicat până la nivelul ei. Sugeam cu poftă la sânul ei şi nu vroiam să mă opresc, fapt ce m-a incitat şi mai tare. De obicei îmi place să diversific poziţiile, să deţin eu controlul, însă acum nu mai puteam să rezist… i-am eliberat sânul. Cu o voce gâtuită i-am spus… îmi vine…

Amalia s-a ridicat brusc, s-a dus rapid între picioarele mele mi-a prins penisul, l-a frecat de câteva ori, apoi a început să-l sugă energic… aahhh… ejaculând abundent. Tremuram din tot corpul, mi-a luat ceva timp până să-mi revin din spasmele orgasmului.

A venit lângă mine, mi-a desfăcut cureluşa cu care mă legase, mai mult simbolic, m-a strâns în braţe, m-a sărutat pe obraz apoi mi-a spus:

– Acum mai vrei să fim împreună?

– Eşti nebunatică şi îmi place asta…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.