Bruneta focoasă

Sunt convins că mulţi dintre băieţii care au cel puţin o soră au sperat începând din adolescenţă că se vor combina cu vreuna din prietenele lor sau pentru cei mai norocoşi, să tragă lozul cel mare… să întreţină relaţii intime cu toate. În cazul meu, deşi imaginaţia se plimba liber prin cele mai intime locuri ale lor, cred că m-aş fi mulţumit doar cu una dintre ele. Dintre fetele care veneau mai des pe la noi, aveam o atracţie mai puternică pentru o blondă şi o brunetă. … 

Amândouă păreau cam de aceeaşi înălţime, însă blonda mult mai subţirică, parcă mai neajutorată, mai timidă, mai serioasă în preajma băieţilor. Uneori îmi părea că roşeşte din aproape orice… la orice cuvânt sau expresie mai delicată. Bruneta, mai închisă la ten, avea un aer mai degajat, parcă mai stăpână pe sine, cu un corp mai bine definit, mai armonios. Până şi mersul ei inspira a eleganţă şi rafinament.

Cu timpul îmi dezvoltasem o adevărată pasiune pentru brunetă, mă gândesc şi acum la nopţile solitare, imaginându-mi scene cât mai fierbinţi alături de ea. Tot timpul avea zâmbetul la purtător, rar o vedeam serioasă, încruntată. Deşi i-am spus surorii mele că o plac, mi-a spus să-mi iau gândul că nu este de nasul meu. Poate avea dreptate.

De câte ori a venit pe la noi în vizită, nu aveam cum să nu aud din ceea ce îşi povesteau. Avea mereu povesti interesante despre băieţii cu care se întâlnea. Ştiam care îi erau preferinţele pe care le-ar dori la un băiat şi nu mă încadram… la multe dintre aspecte. Să fie blond, cu ochi albaştri, înalt, să aibă bani, casă şi maşină, să nu o înşele, să fie romantic… şi câte şi mai câte. O întreagă listă. Din cele enumerate, stăteam bine doar la înălţime.

Au existat numeroase momente în care am fost singuri, însă nu am avut sclipirea de geniu să-i spun că o plac. Poate că nu eram de nasul ei. Dar nu aveai cum să nu o placi. Ştia să se facă plăcută. Nu ştiu cum proceda cu alţi băieţi, dar cu mine părea că exersează arta flirtului sau poate îi plăcea să deţină controlul discuţiei, să acapareze toată atenţia.

Nu o dată, de mai multe ori m-am simţit un pic nesigur pe mine datorită stilului ei. De fiecare dată când dorea să mă întrebe ceva sau să vorbească cu mine… se apropria de mine la mai puţin de jumătate de metru, mă simţeam ca şi când mi-ar fi invadat spaţiul personal… zona de confort. Mă privea atent în ochi zâmbind de fiecare dată. Fiind mai înalt decât ea, inevitabil priveam în jos… uneori mai jos decât zona feţei, mai discret, direct în decolteu.

Înainte de somn mă gândeam la ea şi la ce nebunii am putea face împreună. O văzusem îmbrăcată doar în costum de baie, moment ce mi-a alimentat şi mai mult fanteziile nocturne. Bucăţile de material textil ce-i acopereau părţile intime păreau şi mai inexistente în mintea mea.

Eram acasă şi-mi făceam de lucru la calculator. A venit la noi, sora mea era plecată şi nu erau şanse să se întoarcă repede. Ca de fiecare dată, avea privirea senină, zâmbetul prezent. Am invitat-o să intre, nu-i frumos să ţii pe cineva la uşă. Se pregătea să plece când a aflat că sora mea nu este acasă, când, a dorit să mă întrebe ceva.

S-a apropiat de mine… îmi invadase zona de confort, mă privea în ochi şi vorbea cu mine. Era atât de aproape de mine că aproape că mă lipisem de perete la cât am încercat să păstrez distanţa. Mintea mea o luase razna, ochii mei se plimbau de la ochii ei căprui, la buzele cărnoase şi mai jos, la decolteul ei discret.

La un moment dat am pierdut firul poveştii, anumite detalii din ceea ce îmi relata au trecut pe lângă mine. Instinctul sexual a fost mai puternic decât atenţia la ce-mi spune. Avea mâinile în şolduri şi nu părea că va termina de vorbit. Mâinile le-am băgat în buzunarele de la pantalonii scurţi, mi-am ridicat un picior şi l-am lipit de peretele din spatele meu, să-mi dau un aer mai important.

Mă uitam spre ea nu foarte serios, încercam să păstrez un aer relaxat, dar nu cred că îşi imagina bruneta ce-mi trecea mie prin cap. Următorul pas făcut de mine nu a fost unul premeditat, a fost unul… ce-o fi o fi… brusc, m-am aplecat şi am sărutat-o pe buze. A părut foarte surprinsă, dar nu s-a speriat. Nu ştiu ce a simţit ea, dar mie îmi bătea inima cu putere.

Am scos mâna din buzunar şi am pus-o pe mâna ei ce o avea în şold. Dintr-o dată s-a făcut linişte în casă. Nu m-a întrebat nimic, doar se uita fix la mine zâmbind ca şi mai înainte. Văzând că nu a fost indignată de sărutul furat, m-am apropiat eu de ea acum. Cu mâinile am prins-o de şolduri. Distanţa dintre noi era cam de-o palmă. Gâtul parcă i se lungise uitându-se în sus la mine.

Am sărutat-o din nou, nu s-a opus. M-a atins şi ea, şi-a pus mâinile în talia mea. Dintr-o dată, ne-am încleştat unul cu altul, cu braţele ne-am cuprins unul pe altul. Buzele mele i le căutau pe ale ei. Am ridicat-o braţe să fie cât mai sus la înălţimea mea şi am înaintat pe hol până am lipit-o de zid. Gurile flămânde apăsau unele pe altele, ne devoram reciproc.

Totul s-a întâmplat atât de repede şi de neaşteptat că nici mie nu-mi venea să cred. Nu vroiam să-i dau drumul din braţe, mâinile ei se înşurubase în gâtul meu şi mă ţinea strâns. Părea că ne doream unul pe altul. Cu ea în braţe am pornit către camera mea şi am aşezat-o pe pat, iar eu deasupra. Acum puteam să mă folosesc de mâini să-i ating trupul.

Instinctul m-a condus către sânii ei. La început i-am pipăit prin haine, apoi am băgat mâna pe sub bluză, am tras de sutien până am reuşit să-i cuprind sânii cu mâna. I-am prins sfârcul între degete. Jucându-mă cu el am realizat cât de mult îi place asta, după felul cum ofta.

Într-o clipă mi-am dat tricoul jos şi l-am aruncat departe. Am scos mâna de sub bluză, am prins cu ambele mâini şi am ajutat-o să se dezbrace. Sutienul l-a desfăcut ea, avea închizătoarea în faţă. De parcă nu mai văzusem vreodată sâni, m-am năpustit pe ei. Mă jucam cu ei, îi strângeam uşor, câteodată am strâns un pic mai tare.

Vroiam să-i gust. M-am lăsat un pic mai jos, să pot ajunge fără să am o poziţie incomodă. Aveam capul în centru, între ei. I-am prins sânii din lateral, trăgând de ei către centru. Păreau ca două baloane umflate cu un mic moţ la vârf. Când pe unul când pe altul, i-am prins sfârcurile între buze şi îi sugeam hotărât. Din când în când mâinile ei se jucau în părul meu, în timp ce ofta uşor.

Penisul mi se sculase, părea de piatră. Ca să ajung între picioarele ei trebuia să scap rapid de perechea de blugi. Iniţial, am gândit că pot să fac două lucruri în acelaşi timp. În timp ce-i smotoceam sânii, cu o mână să încerc să-i desfac nasturii de la pantaloni.

Văzând că nu reuşesc cu o mână, am încercat cu două, dar tot nu am reuşit. Până la urmă m-a ajutat ea să se deschidă la pantaloni şi apoi să se dezbrace de tot. Întâi m-am dezbrăcat eu de restul hainelor apoi am ajutat-o să-şi de-a jos chiloţeii tanga.

Văzusem multe filmuleţe şi aveam idee despre cunilingus, dar nu mai făcusem până atunci. Deşi păsărica ei nu era epilată am zis să încerc. M-am poziţionat cu capul între picioarele ei. Cred că ştia ce vroiam să fac, dar nu s-a uitat la mine. Avea capul într-o parte cu privirea înainte. Prin părul des i-am atins labiile cu limba. Auzisem de cuvântul ăla… clitoris… ştiam că era acolo pe undeva, trebuia cumva să-l găsesc până la urmă.

Limba urca şi cobora uşor printre labii. După gemete părea ca o pisicuţă iar asta îmi dădea un oarecare curaj să explorez mai mult. În filmele văzute erau multe femei care erau complet epilate sau aveau doar un mic  tufiş, deasupra, în diferite forme. În cazul brunetei mă incomoda puţin smocul de păr.

M-am poziţionat deasupra ei, făcându-mi loc între picioarele ei larg desfăcute. Buzele ei le căuta pe ale mele. Când am intrat a gemut adânc. Momentul s-a pierdut imediat când m-a întrebat dacă am prezervativ. Eu nu aveam şi nici ea. Vizibil iritată mi-a spus să mă opresc şi să mă dau la o parte. M-am conformat imediat.

S-a ridicat şi-a strâns hainele să se îmbrace. În timp ce se îmbrăca mi-a spus că acest moment a fost o greşeală şi că ar trebui să-l uităm şi să nu mai vorbim niciodată despre asta şi că mă roagă să nu povestesc nimănui despre această întâmplare.

Fanteziile nocturne s-au diversificat din acel moment, amestecând cele întâmplate cu ceea ce ar fi trebuit să se întâmple, să existe un final la povestea noastră.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.