Iubita prietenului meu

Mi-a plăcut să călătoresc, să văd locuri noi, iar cum nu îmi permiteam să trăiesc în acele ţări am muncit ca să mă întreţin. Neavând o femeie care să mă ţină acasă mi-a fost simplu să plec ştiind că nu are cine să-mi ducă dorul. Am considerat că este bine să-mi fac plăcerile acum cât sunt tânăr, apoi ar fi fost mai greu aşezat la casa mea, cu un loc de muncă stabil, o femeie, copii… cu greutăţile vieţii. … 

Fusesem plecat mai bine de cinci ani prin Europa şi era timpul să vin acasă. Începusem să-mi fie dor de ţară, de părinţi şi de fratele meu, de prieteni, de locurile cunoscute. În tot acest timp am ţinut legătura cu cei dragi prin reţelele de socializare. Nici nu am ajuns bine în ţară şi deja apăruse nemulţumiri. Nu ştiam cum să mă împart, nu ne mai văzusem de mult şi toţi vroiau să dorm la ei, aşa că i-am programat… prin rotaţie.

Una, două seri pe la fiecare. Prioritate au avut părinţii mei şi fratele meu, apoi alte rude şi continuând cu prietenii apropiaţi. Venise rândul să dorm la Filip, un prieten bun. Prima seară a fost ok, am avut o primire extraordinară, precum şi la ceilalţi.

Mă simţeam ca într-o vacanţă după atâta timp. A doua zi nu trebuia să mă trezesc devreme, nu trebuia să merg la muncă. Trebuia să profit la maxim de aceste momente. Filip şi Sorina, iubita lui, nu aveau copii, dar aveau fiecare joburile lor, aşa că trebuiau să doarmă. Mai târziu, cum nu aveam somn, m-am gândit să fac un duş.

Credeam că cei doi dorm deja aşa că mi-am permis să ţin uşa deschisă la baie. Tocmai ieşisem din duş, mă ştergeam pe cap, când Sorina a venit uşor pe hol şi a vrut să intre în baie, era înfăşurată într-un prosop. Atunci mi-am dat seama că ei nu dormeam şi tocmai au făcut sex. Cum m-a văzut a tresărit imediat. Nu se aştepta să mă vadă dezbrăcat în baie, deşi era vina mea pentru că nu am închis uşa.

Ochii s-au făcut mari, cu privirea aţintită pentru câteva momente către zona de mijloc. Amuţise pe loc, apoi a realizat că trebuie să-şi acopere ochii cu mâna. A dat să se întoarcă, s-a răzgândit. Părea un titirez ce se învârtea pe loc. Mama natură m-a înzestrat cu un penis mare şi mă mândresc cu asta. Doamnelor le place să simtă un astfel de penis. Pentru moment, m-am amuzat de situaţie, apoi am plecat în camera unde trebuia să dorm.

A doua zi, forfotă mare prin casă. Cei doi trebuia să plece la servici, iar eu rămâneam singur acasă. Grăbit peste măsură, Filip a plecat primul. Sorina, mi-a oferit câteva îndrumări unde găsesc tot ce am nevoie pentru cafea, de mâncare şi altele. Încercam să mă port cât mai natural posibil, nu am pomenit nimic de întâmplarea din seara precedentă. Speram să uite, dar în privirea ei citeam că îi străluceau ochii.

Seara, au venit amândoi, întâi Sorina apoi Filip. Între timp, o problemă importantă l-a făcut pe Filip să trebuiască să plece la spital, el fiind medic rezident. De obicei lucrează în ture, dar datorită prezenţei mele şi-a aranjat schimbul de ture cum a vrut.

Rămaşi singuri, eu şi Sorina am încercat să ne comportăm normal. Ne cunoşteam de multă vreme, însă, până acum nu îmi văzuse scula din dotare. Am băut câte un pahar de vin roşu, am vorbit diverse despre experienţa mea prin ţările prin care am fost.

Mai târziu, ea s-a dus în camera ei, eu în camera mea. Ţinând cont că seara trecută mi-a fost cald, am decis ca în acea seară să dorm dezbrăcat şi să mă învelesc doar cu un cearceaf. Târziu în noapte, Sorina a venit tiptil în camera mea, a lăsat uşa deschisă puţin pentru a pătrunde lumina de pe hol, m-a dezvelit uşor de cearceaf şi s-a aşezat în şezut pe pat. Încă nu adormisem şi am simţit toată mişcarea din încăpere.

Crezând că dorm, mi-a luat penisul în mână şi se uita la el din mai multe unghiuri de parcă ar vrea să-l măsoare. Nu era o noutate pentru mine să ştiu că unele femei au fost entuziasmate să-mi atingă penisul, însă, nu ştiam cum să procedez în acest caz. Nu vroiam să o sperii dacă încercam să vorbesc cu ea, dar nici nu vroiam să mă prefac la nesfârşit că dorm.

Se aplecase asupra lui ca să-l vadă mai bine. Cum îl ţinea în mâna ei micuţă şi scena în sine m-a făcut să mă gândesc la sex. Deşi este un penis mare şi atunci când este în stare flască, se măreşte şi mai mult, mai ales în diametru când este erect.

Sorina a înţeles că penisul prinde viaţă în mâna ei şi era şi mai curioasă să vadă cât de mult de măreşte. Şi s-a mărit, se făcuse tare. Mâna ei mică nu reuşea să-l ţină într-o mâna, aşa că a pus ambele mâini pe penis, începând de la bază şi tot se mai vedea un pic din el. S-a întins între picioarele mele şi se juca cu penisul meu.

Îmi venea să-i spun ceva… dar mă abţineam. La un moment dat nu s-a mai putut abţine şi mi-a sărutat penisul. Buzele s-au deschis… vârful şi-a făcut loc printre buzele ei. S-au strâns în jurul glandului… ahh… gemeam uşor, ca şi când aş dormi şi simţeam plăcerea… visând frumos. Buzele alunecau uşor, am simţit-o că doreşte să vadă cât de mult poate să intre.

S-a aplecat cât mai mult, s-a oprit când nu mai putea înainta, a pus un semn cu degetul, apoi l-a eliberat şi s-a uitat să vadă până unde a ajuns. Mă incitase destul de mult, nu a mai contat că este iubita prietenului meu, vroiam să o pătrund.

În timp ce se juca cu buzele şi cu limba la vârf, m-am prefăcut că mă trezesc din somn, m-am ridicat spre ea. S-a uitat la mine fix să vadă care era reacţia mea. Nu aveam cum să mă supăr pe ea, ba chiar mai mult, i-am pus o mână pe obraz, i-am ridicat capul şi am sărutat-o pe buze.

Am tras-o spre mine… era îmbrăcată într-un maieu şi o pereche de chiloţei. Nu i-am adresat vreun cuvânt, în tăcere i-am dat maieul jos, apoi chiloţeii. Am prins-o de mijloc şi am tras-o către mine aşezând-o cu capul pe pernă, iar eu deasupra ei. Mă privea puţin îngrijorată sau aşa am perceput-o eu. Din instinct i-am spus că voi avea grijă.

Îşi desfăcuse larg picioarele, penisul a intrat uşor printre labii. A oftat lung… semn că nu era obişnuită cu asemenea dimensiune. Încet, dar sigur mi-am făcut loc în vagin în timp ce ofta tot mai puternic cu fiecare centimetru ce o pătrundea. Mă ţinea cu ambele mâini de gât, unghiile se fixase în carnea mea.

Deja se obişnuise, părea zăpăcită… mişcările au devenit tot mai alerte. Ţipa de parcă era pătrunsă cu fierul încins… a pus o mână pe fesele mele să rămân fără să mă mişc… la scurt timp… ahhh… orgasmul ei a venit rapid. Am reluat mişcările… destul de energic… la intervale scurte de timp a mai avut încă două orgasme.

M-am dat o parte, am ajutat-o să se ridice şi i-am indicat să se aşeze în genunchi cu spatele la mine şi să se sprijine de perete. Am pătruns-o imediat făcând-o să suspină de fiecare dată când mă loveam de interiorul ei. Îi simţeam trupul tremurând… începusem să tremur şi eu o dată cu ea… mi-am scos penisul rapid, l-am frecat de câteva ori şi mă aşteptam să ejaculez pe fesele ei. Sorina s-a întors, mi-a prins penisul între buze… sincronizat… aahh… sămânţa a ţâşnit în valuri.

A doua zi, Filip a venit dimineaţa. Discuţia dintre noi trei a fost relaxată, că şi când nu s-a întâmplat nimic.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.