Trei fete cucuiete

La întâlnirile dintre fete nu se bârfeşte, ci se actualizează ştirile. Invitasem la mine pe Daniela şi Roxana pentru o seară… ca între fete. Îmbrăcate lejer, în compania unui pahar de vin, întotdeauna ne vine cheful să ne spunem cele mai intime secrete, dorinţe şi fantezii, pe care nu avem curaj să le spunem băieţilor cu care ne-am întâlnit. … 

Ne încălzisem la vorbă, subiectele curgeau pe bandă rulantă. După al doilea pahar, situaţia devenise hilară. Povesteam despre noi, despre situaţiile în care am fost puse şi bineînţeles de băieţii pe care îi consideram rataţi.

Momentul amuzant trecuse şi devenisem puţin mai serioase. Daniela şi amintit de o întâmplare cu un băiat pe care abia îl cunoscuse şi ne împărtăşea cu detalii amănunţite despre cum a decurs prima dată când au făcut sex.

Eu şi Roxana rămăsesem ca la dentist. Priveam atent către ea. Eu încercam să vizualizez mental toată scena, conform spuselor Danielei. Istorisirea în sine avea o profunzime aparte. Daniela a reuşit prin felul de a se exprima să mă excite. Mă umezisem şi chiar îmi făcuse poftă să fac sex, poate chiar aşa cum ne-a relatat ea.

Când m-am dezmeticit puţin, am realizat că Roxana îşi băgase mana în chiloţi şi se juca cu păsărica. După ce a realizat că am văzut-o, s-a expus şi mai mult. A pus o mână pe sâni şi a început să ofteze spunându-ne că are pofta de un penis. Până la urmă, toate trei am recunoscut acelaşi lucru. Roxana şi-a dat jos chiloţii, picioarele le-a desfăcut larg şi a început să-şi bage un deget în interior.

Trăgea de sâni prin bluziţa largă pe care o purta. A tras de ea în sus şi a scos afară un sân, trăgându-l în cât mai sus posibil, apoi şi-a atins sfârcul cu limba. Eu şi Daniela ne uitam la ea, când între noi. Era prima dată când situaţia se ajunsese într-un asemenea grad ridicat de excitare din partea uneia dintre noi.

Nu m-am putut abţine şi am întrebat-o pe Roxana:

– Vrei să termini aşa?

– Daaa… ce variantă am, a răspuns ea printre gâfâieli.

Fără să am un control asupra gândurilor mele, undeva s-a instalat ideea că vreau şi eu să fac asta. Nu ar fi prima dată când mă satisfac singură, însă, ar fi fost prima dată când mă satisfăceam în faţa unei asistenţe, şi implicit, în faţa fetelor. Eram nesigură pe ceea ce îmi doream şi mă jucam tot timpul cu degetele.

Când m-am aşteptat mai puţin, Daniela s-a aplecat către Roxana, care era deja întinsă pe pat, direct între picioarele ei. La felul cum îşi mişca Roxana degetele, Daniela a reuşit să o sărute iniţial pe mână, apoi i-a atins labiile cu limba. Precum şi eu, Roxana a fost foarte mirată, a ridicat capul şi s-a uitat la Daniela. Nici ea nu se aştepta la asta.

S-a ridicat în şezut, s-a apropiat de Daniela, a pus mâinile pe braţele ei, a urcat tot mai mult până în dreptul gâtului. Aceasta era nemişcată. Când i-a atins obrazul cu mâna dreaptă, Roxana s-a întins către ea şi a sărutat-o pe buze. Daniela nu i-a răspuns la sărut, Roxana a insistat. După câteva momente, Daniela s-a lăsat pradă emoţiilor şi i-a răspuns la sărut. S-au îmbrăţişat şi se sărutau cu foc.

Seara noastră obişnuită se transformase în seara lesbienelor. Încă nu ştiam cum să reacţionez. Cert este că simţeam că îmi este cald, că nu am aer… mă înfierbântasem. Până la urmă mi-am dat jos chiloţeii. Pentru o poziţie mai comodă, mi-am aşezat o pernă de perete apoi m-am aşezat cu picioarele desfăcute, pipăindu-mi vaginul în timp ce le priveam pe amândouă.

Când au făcut o pauză, au rămas surprinse de ipostaza în care mă aflam. Din priviri şi-au făcut semne să sară amândouă pe mine. M-au ajutat să-mi dau jos tricoul. Roxana mă trăgea de sâni, mi-a apucat sfârcurile între buzele trăgând uşor către ea. Daniela îmi dăduse mâna la o parte, un deget l-a băgat în mine, iar cu buzele şi limba îmi alinta clitorisul.

Fetele s-au dezbrăcat complet. În timp ce stăteam goale una lângă alta, Daniela ne-a făcut o mărturisire:

– De multă vreme mă gândesc să încerc să văd cum este cu o femeie…

Eu şi Roxana ne-am mirat, deoarece o ştiam deschisă la vorbă şi nu credeam că mai are ceva nespus din fanteziile ei.

Am dat pe gât tot vinul pe care îl mai aveam în pahar, la fel şi Daniela. Roxana şi-a luat paharul, a luat doar o gură mică apoi s-a apropiat de noi. Ne aşezasem în genunchi cu faţa către celelalte. Roxana mi-a oferit să beau din paharul ei, al ei fiind ceva mai plin, nu înainte să mă avertizeze să nu-l beau pe tot. Apoi i-a oferit şi Danielei.

Am crezut că vom bea fiecare câte o gură până terminăm tot. Roxana a mai luat o gură, apoi a lăsat lichidul să se scurgă uşor printre buze direct pe sânii ei. Daniela s-a apropiat şi a început să soarbă, cu limba încerca să culeagă fiecare strop ce formase o dâră pe pielea ei. Pentru diversitate, m-am gândit să încerc şi eu, mai ales că eu mă ameţisem, poate că şi ele erau la fel.

Momentul nostru erotic s-a transformat într-o joacă. Chicoteam şi ne hlizeam aproape la orice. Terminasem de băut toată sticla, capul îmi vâjâia, casa se învârtea cu mine. Nici fetele nu se simţeau mai bine. Somnul ne-a doborât pe toate trei, dormind complet dezbrăcate.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.