M-a făcut prizoniera lui

Dintre colegii de la secţie, pe Denis îl apreciez cel mai mult, este un tip simpatic, amuzant, bine făcut şi cel mai important este că mă pot baza pe el atunci când picăm împreună pe tură. În afară că îl apreciez din punct de vedere profesional, pot spune că am o plăcere să-l am în preajmă ca bărbat. De vreo şase luni avem secretul nostru, când este posibil în timpul liber, dar de cele mai multe ori… ne iubim când suntem împreună în tura de noapte. … 

Era într-o joi, urma să plecăm împreună în misiune în tura de noapte. După ora 1 străzile erau pustii, abia dacă mai vedeai maşini pe stradă, nici urmă de posibile incidente. Eu am băut o cafea, el şi-a luat un energizant, am mers puţin pe jos în patrulare, după care ne-am întors la maşină, crezând că mergem înapoi la secţie. Văzând că a luat-o în altă direcţie l-am întrebat unde mergem. Mi-a arătat o cheie ce o avea în buzunar şi mi-a spus:

– Am făcut rost de cameră pentru noi, hai să ne facem de cap în seara asta.

– Sună minunat… e departe?

– La 2 minute de aici.

Îmi venea să-l sărut, dar înţelegerea dintre noi a fost să nu ne sărutăm niciodată în public, mai ales când suntem în uniformă, în timpul misiunii. Avem familii acasă, şefi destul de exigenţi… cu privire la relaţiile amoroase dintre colegi. Putem oricând să fim văzuţi de cineva, poate chiar fotografiaţi… doar trăim în era tehnologiei.

Ajunşi în apartament, ne-am sărutat de cum am intrat pe uşă. Cu greu a reuşit Denis să introducă cheia în uşă şi să o încuie. Nu era timp de preludiu, hainele trebuiau să dispară. Eu m-am înfipt cu mâinile în nasturii lui de la cămaşă, el încerca să mă dezbrace pe mine, gurile apăsau… într-un sărut continuu. Pe rând hainele dispăreau rapid de pe noi, aruncate prin toată încăperea.

Complet dezbrăcaţi, ne-am deplasat către canapea. Eu prima, el deasupra mea. Mi-a prins sânii cu ambele mâini în timp ce-i sugea ca un apucat. Mi-a eliberat un sân, cu două degete mă mângâia între picioare. Un deget a intrat în interior… ah… abia aşteptam penisul lui.

S-a dat jos de pe mine, şi-a căutat pantalonii şi a scos un prezervativ. În timp ce venea înapoi observ că ţine în mâna dreaptă şi cătuşele lui.

– Ce vrei să faci cu alea?, l-am întrebat eu mirată.

– În seara asta ne jucăm… un pic altfel.

– Dacă avem vreo urgenţă şi trebuie să ne deplasăm rapid?

– În seara asta este linişte, nu vor fi probleme… şi chiar şi aşa… au fost situaţii dificile şi le-am trecut cu bine.

Mi-a prins mâna dreaptă şi mi-a pus una dintre cătuşe. M-a dat jos de pe canapea. Cred că energizantul pe care l-a băut i-a dat idei prea multe. M-a răsucit cu spatele la el… mâna dreaptă la spate, a urmat şi cea stângă pe care a prins-o în cătuşe.

Un mic sărut pe gât şi pe obraz am primit, apoi m-a lăsat aşa legată cu mâinile la spate. Denis pregătea terenul pentru ce urma să se întâmple. Unul dintre fotolii l-a tras către centrul camerei. A venit spre mine, m-a sărutat pe gură. M-a tras aproape de fotoliu şi mi-a indicat să mă aplec peste spătar.

Mă simţeam prizoniera lui, poate că acesta era rolul pe care dorea să-l jucăm în seara asta. Eram aplecată cu capul pe fotoliu, fundul ridicat şi picioarele uşor desfăcute. S-a aşezat la spatele meu în genunchi, mi-a depărtat picioarele şi mai mult. Gura lui s-a lipit de vulva mea… limba jucăuşă mă pătrunsese adânc.

Mi-a eliberat vulva… ca şi mai înainte, a băgat un deget în vaginul meu… mişcându-l uşor înainte şi înapoi. A urmat şi al doilea… mă umezisem destul de tare. A încercat să-l introducă şi pe al treilea, dar m-am opus. A scos degetele făcându-i loc buzelor. După câteva reprize în care a încercat să intre cu limba cât mai mult în mine s-a oprit.

S-a ridicat în picioare. După foşnete mi-am dat seama că pregăteşte prezervativul. După ce l-a rulat, l-a potrivit între labii şi a împins cu putere până la capăt făcându-mă să tresar. M-a luat prin surprindere. De obicei este pasional şi atent la început. Cu siguranţă energizantul ăla era de vină.

Penisul intra în mine cu putere… stăteam aplecată şi nu puteam să fac nimic cu mâinile legate la spate. Din când în când se apleca să-mi prindă sânii cu mâna. Chiar era ceva nou. Atitudinea lui era mult diferită comparativ cu alte dăţi. Noutatea nu consta în folosirea cătuşelor… felul lui energic de a mă pătrunde aproape că mă făcea să urlu. Pentru prima dată expresia “sex sălbatic” îşi avea rostul.

Deşi a fost un pic prea energic pentru gusturile mele, per ansamblu mi-a plăcut. M-am concentrat de atât de tare încât am avut un orgasm fără să fiu nevoită să-mi stimulez clitorisul.

A scos penisul din vagin. Întâi a mi-a verificat anusul cu degetul. L-a băgat puţin, apoi l-a scos şi şi-a potrivit penisul. În sinea mea speram să nu mă pătrundă la fel de energic precum a făcut-o mai devreme în vagin. A intrat încet… aahh… până a intrat tot. A stat câteva momente fără să se mişte. Începusem să mă obişnuiesc cu dimensiunea. Parcă avea alt penis, mult mai mare ca de obicei.

A pornit lent în mişcări… mărind viteza puţin câte puţin până ajunsese să se mişte aproape la fel de energic precum a făcut-o în vagin. Totul era un amalgam… plăcere amestecat cu durere. Începuse să gâfâie din ce în ce mai tare, vroiam să termine mai repede.

Şi-a scos penisul rapid din mine, m-a apucat de mâna să mă ridic de pe fotoliu şi mi-a indicat să mă aşez în genunchi. I-am văzut prezervativul aruncat pe jos. Cu ambele mâini m-a prins de cap şi mi-a îndesat penisul în gură… mmmhh… delicios. Sămânţa ţâşnise cu putere, mi s-a părut destul de multă. Atât de multă încât am lăsat-o să se scurgă pe sânii mei.

Ca la armată, un duş rapid, ne-am îmbrăcat la fel de rapid apoi am părăsit apartamentul în misiunea noastră. Nu ne căutase nimeni pe staţie. Denis a avut dreptate că va fi o seară liniştită.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.