Atingerea trupului dezgolit

Ne cunoşteam de vreo trei săptămâni. Seara ne întâlneam şi ne plimbam destul de mult prin parcuri, aproape că le vizitasem pe toate. Ţinându-ne de mână păşeam agale pe aleile întunecate, flancate de copaci falnici. Pentru că vorbeam foarte puţin între noi, ne bucuram de vântul ce adia uşor din faţă, de frumuseţea naturii, alteori de stelele ce luminau cerul fără pic de nori. … 

Violeta, destul de timidă, abia îşi găsea cuvintele să răspundă la întrebările şi provocările mele, fără a dezvolta subiectul prea mult. Îi plăcea compania mea, însă nu era stăpână pe sine pentru a avea mai mult curaj.

Îmi plăcea să o ţin în braţe cu spatele la mine în timp ce priveam în zare asfinţitul soarelui. Sub umbrela întunericului ne sărutam îmbrăţişaţi, de fiecare dată într-un loc mai ferit, să nu ne vadă nimeni. Profitam de ocazie să-i pipăi trupul atât cât îmi permitea. De fiecare dată speram să mă lase ajung mai departe.

Într-o seară, întunericul se aşezase o dată cu apusul soarelui. Găsim un alt loc unde să ne sărutăm şi să ne mângâiem, aşa cum îşi doreşte ea, ferit de ochii lumii. De data asta mi-a permis să ajung mai departe… mâna intrase pe sub bluză, am tras de sutien în jos şi i-am prins sânul strâng în palmă. Fremăta de emoţie în timp ce ne sărutam pătimaş.

Mâinile ei mă ţineau de gât, iar eu am continuat să-i pipăi şi celălalt sân. Entuziasmat, am vrut mai mult. Fără să o întreb dacă se poate, i-am ridicat bluza în sus ca să-i scot sânii la lumina lunii. S-a jenat, a tras imediat de bluză în jos.

– Nu ne vede nimeni… suntem doar noi doi… i-am spus eu privind-o atent în ochi.

Nu mi-a răspuns, însă am încercat din nou să-i ridic bluza. A ezitat puţin… părea în cumpănă… să mă lase sau nu. Până la urmă nu s-a mai împotrivit. Ridicasem bluza deasupra sânilor. Ca un gest reflex, şi-a întors capul către stânga, privind uşor în jos.

I-am prins sânii cu ambele mâini în timp ce îi căutam gura să o sărut. Mi-a răspuns la sărut, dar a fost scurt apoi a revenit la poziţia iniţială. Sânii rotunzi, nu foarte mari, parcă m-au hipnotizat. În acel moment vroiam să-i gust, să-i simt sfârcurile între buze… să simt cum se întăresc sugându-i şi jucându-mă cu limba în jurul lor.

Şi asta am făcut, m-am aplecat către ei… Violeta  a tresărit puţin. Nu ştiu dacă se aştepta la asta, însă nu a obiectat. M-a lăsat să mă bucur de frumuseţea lor. I-am atins primul sfârc… l-am prins între buze, limba îl lovea cu mişcări rapide… la fel cum îşi mişcă şarpele limba bifurcată.

Începusem să mă excit, penisul se întărea… cred că devenise vizibil prin pantaloni. Mi-a oferit un deget iar acum vroiam toată mâna. Mă jucasem cu sânii ei, i-am supt pe rând… instinctul m-a făcut să cobor mai mult, sărutând-o în jos pe abdomen până la marginea pantalonilor.

I-am prins nasturele de la pantaloni cu intenţia să-l deschid. Atunci m-a oprit, a făcut un pas în spate, şi-a aranjat sutienul şi bluza şi mi-a spus să o duc acasă că este târziu şi s-a lăsat rece. Până acasă am vorbit puţine lucruri, însă despre ce se întâmplase mai devreme… absolut nimic.

Am condus-o până în faţa uşii. Mă aşteptam să ne întâmpine unul din părinţii ei, chiar am o întrebat-o unde sunt că vreau să-i salut. Până atunci nu mi-a spus că părinţii sunt plecaţi şi vor veni mai târziu, după miezul nopţii. Ceasul arata ora nouă, destul de devreme. Era timp pentru multe lucruri… de făcut în doi. M-am mirat când m-a invitat să intru, dar am apreciat gestul ei. Mă gândeam că poate vom merge mai departe, aproape că-mi frecam mâinile de nerăbdare.

Ne-am făcut comozi pe canapeaua din sufragerie privind la televizor. O mână rebelă a prins-o din lateral şi am tras-o până s-a lipit de mine. Cu paşi mici, dar siguri… părea cea mai bună strategie. Nu vroiam să o sperii şi mai ales nu aveam idee până unde ea ar fi dispusă să mergem.

A urmat un sărut pe obraz… mai târziu încă unul. Cu două degete i-am întors privirea către mine şi am sărutat-o pe buze. Îşi dorea acest lucru, a închis ochii şi l-a aşteptat pe următorul. Buzele noastre s-au lipit… şi-a pus braţele în gâtul meu strângându-mă tare.

Neastâmpărat cum mă ştie, i-am căutat sânii ridicându-i bluziţa. Nu s-a împotrivit când i-am ridicat bluza la fel cum am făcut-o în parc… nici atunci când i-am scos sânii afară din sutien. Umflătura dintre picioarele mele părea că vrea să rupă pantalonii.

I-am prins sânii cu palmele şi m-am aplecat către ei… a urmat o nouă serie de alint… mângâieri, săruturi şi sfârcuri supte. Ei începuse să-i placă, nu mai era atât de stresată ca mai devreme iar asta mi-a dat curaj. Întâi i-am dat bluza jos… pe motiv că mă incomodează… apoi sutienul. A părut pun pic stânjenită că a rămas la bustul gol. Ca să nu se mai simtă aşa m-am dezbrăcat de tricou.

Săruturile au alunecat uşor de pe sâni… un pic mai jos… pe abdomen, la buric. Nici o reacţie când i-am desfăcut nasturele de la pantaloni. A urmat fermoarul şi am vrut să o dezbrac de pantaloni, dar nu am reuşit. În timp ce se dezbrăca ea, m-am dezbrăcat eu… rămânând în chiloţi.

I-am văzut roşeaţa în obraji. S-a ridicat de pe pat şi a stins lumina apoi a revenit. Când a revenit a constatat că nu mai aveam chiloţi pe mine cu penisul ridicat. Instant a dus mâinile la gură şi a început să se amuze de situaţie, privind către el din picioare.

M-am ridicat şi am luat-o în braţe… împungând-o cu penisul în zona abdomenului. Mi-a lăsat impresia că este prima dată când vede un penis în realitate. Am sărutat-o de câteva ori pe obraz şi pe frunte, apoi ne-am întors către pat şi i-am sugerat să se aşeze, apoi m-am apropiat de ea ţinându-mi penisul într-o mână. Vroiam să o las să-l studieze… să-l ţină în mână, să-i simtă textura… sângele cum pulsează.

Eram atât de aproape de ea, încât parcă cerşeam să-mi facă un sex oral. Uşor hlizitâ, se uita la el din mai multe unghiuri. Se entuziasma de fiecare dată când mă încordam să-l mişc în sus şi în jos. Până la urmă şi-a făcut curaj şi l-a prins în palma ei mică. Nu ştia ce are de făcut. I-am prins mâna de la încheietură şi am făcut câteva mişcări în sus şi în jos, apoi am lăsat-o să facă singură.

Penisul devenise foarte tare, mâna ei mică, uşor nesigură, a reuşit să mă incite foarte mult. Un rol, poate l-a avut şi la ceea ce mă gândeam eu. În acea poziţie mi-aş fi dorit un sex oral, însă nu aveam curaj să-i spun. Apoi, mi-a venit ideea în care să-i ofer eu, pentru a-i sugera să-mi întoarcă plăcerea.

Încă mai avea chiloţii pe ea. Trebuia să o determin să mă lase să o dezbrac, să-şi dorească asta. M-am aşezat în genunchi, am sărutat-o pe buze, uşor am împins-o să se sprijine de canapea. Am sărutat-o pe bărbie… pe gât, am ajuns din nou la sâni… alunecând  înspre picioarele ei. Îşi desfăcuse uşor picioarele… i-am sărutat păsărica prin chiloţi. Pielea fină de pe coapsele ei merita să fie sărutată.

Revenind la chiloţei, am sărutat-o din nou… privindu-ne în ochi am prins de marginea lor şi am tras până am reuşit să o dezbrac. Abia am reuşit să văd puţin micul tufiş, că, imediat şi-a strâns picioarele ruşinată. Mă pregăteam să tatonez terenul pentru a o face să cedeze… să mă lase să ajung acolo am vrut de la bun început.

Îşi desfăcuse picioarele, am tras-o mai mult către mine. Penisul ajunsese până la zona fierbinte. Se uita când la mine când la penis, mâinile le ţinea strâns la piept. Eram pregătit să-mi fac loc printre labii, dar privind-o la cât de încordată era nu m-am putut abţine să nu o întreb:

– Eşti ok, vrei să facem asta?

– Sunt virgină… nu ştiu dacă sunt pregătită… mi-a răspuns ea cu emoţie în glas.

Am vrut, dar m-am răzgândit, poate data viitoare. În schimb, nu am ratat ocazia de a-i gusta feminitatea. Ajuns la punctul fierbinte, am sărutat-o şi i-am lins clitorisul cum m-am priceput mai bine. S-a văzut că i-a plăcut. Gemetele indicau acest lucru.

Aş fi vrut să primesc o mică recompensâ. Ne îmbrăcasem, stăteam amândoi îmbrăţişaţi pe canapea gândindu-mă la data viitoare, poate vom merge mai departe.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.