Irina… o amazoană blondă

Treceam printr-o perioadă dificilă, jobul solicitant mă schimbase destul de mult, conştientizam această schimbare dar nu reuşeam să scap de această pasă negativă. Devenisem destul de iritat, până şi prietenii îmi reproşau acest lucru. Aveam nevoie de o schimbare, poate de un concediu, ceva care să mă scoată din starea în care mă aflam. Amicul meu, Sergiu, mi-a oferit o carte de vizită şi mi-a recomandat să mă duc la adresa de pe spate, apoi să-i spun dacă se vede vreo schimbare. … 

Iniţial am fost sceptic. Cum aş putea să-mi schimb starea de spirit mergând la un salon de masaj erotic? La insistenţele amicului meu am zis să încerc, poate ştia el ceva şi a omis să-mi spună. I-am urmat sfatul. Sfatul amicul meu mi-a prins foarte bine. De atunci mi-am făcut un obicei să merg de câteva ori pe lună la salonul de masaj erotic Amazonia.

După o zi aglomerată, stresantă, mă bucur de serviciile unei maseuze profesioniste. Deşi aş avea de unde să aleg, dintre fetele ce lucrează acolo, mereu o aleg pe Irina. O blondă sexy şi apetisantă, sâni mari, coapse pline şi picioarele din gât… uşor perversă, cu faţa luminată… destinsă şi relaxată. Între noi s-a legat o relaţie specială, mă cunoaşte foarte bine, ştie ce îmi place, cum să mă atingă pentru a-mi oferi momente unice.

Deşi încerc să mă destind până ajung la salon, tensiunea încă persistă. Irina mă cunoaşte atât de bine, încât mă simte de cum mă vede. Mă strânge în braţe şi mă sărută pe obraz. Îmbrăcată într-o costumaţie gen plasă, ca un sutien ce face legătura cu dresul, prin care se vede tot, şi pantofi cu toc… mă ia cu călduri cum o văd. Mă invită în camera parfumată, slab luminată de la lumânările amplasate strategic, unde… mă aşteaptă întotdeauna pregătit patul imens.

Vreau să mă dezbrac mai repede, mă ajută şi ea frecându-şi lasciv trupul de mine. Atenţia îmi este distrasă, mâinile poposesc pe trupul ei. O mână pe sâni jucăuşi… o prind de fese şi o trag către mine strângându-i ferm. Oftează lung muşcându-şi buzele rujate.

Într-un final, mă aşez dezbrăcat cu faţa în jos pe patul imens. Irina se urcă pe mine, se întinde deasupra mea. Îi simt sfârcurile întărite. Mă sărută pe gât, cuvintele şoptite în ureche mă ajută să mă relaxez. Este o etapă importantă pentru că urmează să fiu uns pe tot trupul cu ulei de portocale, preferatul meu.

Se dezbracă de ţinută, rămânând complet goală. Încălzirea, un mic masaj cu mâinile goale ce porneşte de la tâmple, la ceafă şi continuă pe spate şi braţe, zona lombară… muşchii fesieri şi coapse. Deja simt o schimbare, am alt tonus, mult mai relaxat. Toate simţurile prind viaţă în momentul în care simt mirosul uleiului.

Mă unge cu ulei din abundenţă, reluând masajul, aşa cum l-a început. Ador când îşi pune ulei pe sâni şi abdomen. Se urcă pe mine, precum mai devreme, executând mişcări lascive cu sânii pe tot spatele meu. Cu mâinile mă apucă de fese şi mă strânge, când tare, când încet. Starea de încordare i-a luat locul senzaţiei de excitare. Penisul erect mă doare sub greutatea mea şi a ei.

E timpul să schimb poziţia, mă întorc cu faţa în sus… la fel şi penisul… drepţi. Irina mă unge din nou cu ulei… mâinile ei pricepute alunecă uşor pe mine… de la gât, în zona pieptului, abdomen, coapse. Îmi desface uşor picioarele. Cu o mână mă unge cu ulei la scrot, iar cealaltă îmi ţine penisul ce alunecă uşor pe toată lungimea.

Nu rezist tentaţiei… cu mâna stângă o apuc de sfârcuri, mă joc cu ele, o trag uşor. Îmi place să o aud cum oftează şi suspină. Cum stă aşezată în genunchi lângă mine pe pat, îmi fac loc cu mâna printre picioarele ei. Îi masez labiile… observ cât este de excitată. Degetul alunecă uşor în interior. Geme la fiecare mişcare du-te-vino.

Se apleacă cu sânii către penis, îl alintă cu sfârcurile… îl ţine captiv între sâni, masându-l uşor. Se lasă cu toată greutatea pe mine, apoi urcă uşor trupul meu până ajunge cu sânii la gura mea. Îi prind între buze şi-i sug… o prind de fese şi o direcţionez să se urce pe mine. Cu ambele mâini o trag de fese. Se zbate în strânsoarea mea, cere să fie eliberată. Îşi freacă sănii de faţa mea, alunecă uşor pe mine… până în dreptul penisului.

De fiecare dată îmi imaginez cum ar fi dacă s-ar înfrânge în penisul meu, să-i simt păsărica strâmtă cum se mulează… să sară pe mine până ejaculez, în timp ce-i sug sfârcurile.

Urmează încă o mică repriză de masaj pe trup, se dă jos de pe mine, apoi îmi prinde penisul cu ambele mâini. După ce îl unge bine cu ulei, îşi îndreaptă toată atenţia către el. O mână îl ţine de la bază, iar cealaltă se mişcă în sus şi în jos pe toată lungimea.

Ştiu că urmează finalul. Ajung din nou cu mâna între picioarele ei, o pătrund adânc… sondez puternic… să geamă cât mai tare. Mişcările ei devin mai repezi… penisul zvâcneşte de excitare. Picioarele îmi tremură, îmi încordez abdomenul… tremur cu totul… îl freacă mai repede, mai repede… aahhh… sămânţa ţâşneşte puternic în prosopul ce era de dinainte pregătit.

Se asigura că scoate şi ultima picătură din mine, mă şterge bine cu prosopul, apoi se aşează lângă mine, mă cuprinde cu braţele, îşi pune capul pe pieptul meu, aşteptând să-mi revin din spasmele orgasmului.

Înainte să plec ne sărutăm şi ne îmbrăţişăm. Plec de la ea mult mai relaxat şi mai fericit. Abia aştept să revin data viitoare.

sursa foto: arhiva salonului Amazonia

Notă:

Din motive necunoscute de mine situl amazoniamasaj.ro nu mai este funcţionabil. Din respect pentru client, am decis să păstrez materialul, precum şi linkul acestuia.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Irina… o amazoană blondă”

    1. Asa este, nu mai este deschis de multa vreme. Din respect pentru client am decis sa nu sterg linkul. Daca te intereseaza o colaborare, pe partea de advertoriale si/sau bannere, astept sa ma contactezi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.