În aer liber… pe balcon

Se întunecase, noaptea îşi intra în drepturi. Era o sâmbătă seara răcoroasă, adia uşor vântul, perfectă de privit stele pe balcon aşezaţi pe scaunul pliant. Copiii abia luase vacanţă şi se aflau la bunici. Până să ne fie dor de ei, ne bucuram de momentele de linişte, fără zarvă şi alergături prin casă. Eu şi soţia mea depănam amintiri trăgând din ţigară şi savurând din berea rece. … 

Din când în când ne ridicam în picioare până aproape de balustradă şi lăsam aerul răcoros să ne răsfeţe simţurile, apoi ne aşezam pe scaun. De multă vreme nu mai avusesem timp pentru noi, timp în care să nu stăm stresaţi de grija copiilor… să avem grijă să nu ne vadă pipăindu-ne în timp ce ne sărutăm… să facem sex pe fugă, care cumva să nu intre peste noi în dormitor.

Eram atât de relaxaţi încât am decis să stau complet dezbrăcat pe balcon, profitând din plin de întunericul nopţii, iar soţia mea, doar într-un furou închis la culoare.

Lucia privea la oamenii ce treceau pe lângă bloc, sprijinită în coate de balustradă. Mi-a atras atenţia modul cum îşi mişca funduleţul… ispititor… având o idee ce aş putea găsi între fesele ei. Priveam la coapsele pline, spre scobitura genunchilor… mai jos, spre gambele uşor alungite, până la glezne… aah.

Nu îmi trebuie mult să mă aţâţ. Câteva ipostaze incitante combinate cu rodul imaginaţiei mele mi-am trezit penisul şi cheful de hârjoneală. Nu era prima dată când făcusem amândoi sex pe balcon… aveam antecedente.

M-am ridicat din scaunul pliant, m-am apropiat de Lucia şi mi-am lipit penisul de fesele ei. Reacţia ei a fost pe măsură… oooo, ce avem noi aici?… mi-a spus ea surprinsă. Nu s-a mişcat din poziţia aia, însă, nu a ratat momentul de a se împinge în mine cât mai mult, unduindu-şi uşor posteriorul.

Aplecându-mă spre ea, cu o mână i-am prins sânul drept… masându-l uşor prin textura furoului. Am sărutat-o pe umăr, pe gât… începuse se ofteze… până am ajuns la ureche. I-am prins lobul urechii cu dinţii fără să strâng prea tare. Un picior îşi făcuse loc printre ale mele, frecându-şi pielea fină de picioarele mele… masculine.

La un moment dat s-a ridicat şi s-a întors către mine, forţându-mă să mă ridic şi eu. Mi-a prins penisul cu o mână şi a început să-l frece. Poziţia în care se afla mai devreme îmi făcuse cu ochiul şi nu vroiam să trec aşa uşor peste ea. Am răsucit-o şi i-am spus să reia poziţia de mai devreme… aplecată peste balustradă, cu fundul bombat către mine.

Cred că se aştepta să o penetrez imediat. Chiar am simulat că vreau să fac asta poziţionându-mă lipit de fundul ei, cu penisul între pulpele, în timp ce făceam mişcări du-te-vino, lipit de vaginul. Ofta intens, mi-a prins o mână şi a pus-o pe sânul ei. Apăsa puternic, mă strângea de mână, ca şi când ar vrea să o strâng la fel de tare.

Am făcut un pas înapoi, privind cu interes la funduleţul jucăuş. M-am aplecat şi i-am sărutat fesele, apoi, aşezat în genunchi… i-am depărtat picioarele, cu palmele o trăgeam de fese. Limba şi-a făcut loc în interior. M-a prins cu o mână de cap… se împingea în mine cât mai tare, mişcându-şi bazinul în sus şi în jos.

Jocul nostru a excitat-o şi pe ea destul de mult, de mine nu mai spun. Aveam penisul gata de acţiune. M-am ridicat în picioare. Lucia s-a întors către mine, m-a sărutat scurt pe gură, apoi s-a lăsat în genunchi. S-a întins până la scaunul meu şi a luat pernuţa. A aşezat-o pe jos apoi s-a pus în şezut peste ea, lipindu-şi spatele de balustrada zidită.

M-a tras de fese să vin mult mai aproape… până m-am lipit de ea. Cu mâinile mă mângâia pe fese, în timp ce îmi oferea săruturi scurte în zona testiculelor. Îmi pusesem mâinile pe balustradă şi încercam să privesc la ceea ce face prin întuneric.

Vroiam să-i simt buzele pe gland. M-am dat puţin înapoi, am tras de penis în jos şi l-am potrivit între buzele ei. Vroiam să mă mişc înainte şi înapoi, dar mi-a făcut semn să mă opresc. Buzele se mulase în jurul lui, mă strângea cu buzele, simţeam cum îşi mişcă limba circular în jurul lui.

A luat mâinile de pe mine. Şi-a depărtat larg picioarele, şi-a flexat genunchii. După cum îşi mişca mâna şi tremura mi-am dat seama că îşi freca clitorisul.

A pus o mână pe fesele mele şi a început să-mi direcţioneze mişcările. La început mai încet. Primeam semnale cât de mult să pătrund. Intrase mai mult de jumate. Aş fi vrut să fie mai multă lumină să pot vedea cum penisul alunecă printre buzele ei.

În apropiere se afla telefonul. M-am întins să-l iau. În câteva clipe am aprins lanterna de la telefon, dar nu a durat mult. Mi-a spus să o opresc că ne văd vecinii. Trecând peste moment, ea îşi freca tot mai intens clitorisul… la semnalele ei mişcările mele devenise tot mai rapide.

Luase mâinile de pe mine în totalitate, cu o mână îşi freca clitorisul, iar cu cealaltă îşi masa sânii, pe care îi scosese afară. Am încercat să mă gândesc la altceva pentru a nu avea orgasm. Credeam că va dori să o penetrez, dar situaţia era alta. Închisesem ochii şi încercam să vizualizez mental toată scena… cum penisul alunecă rapid printre buzele ei.

Gemetele ei devenise tot mai intense şi mai zgomotoase, nu ştiam dacă îi tremura trupul sau era ca reacţie la mişcările energice. S-a oprit… respira cu greutate fără să-mi elibereze penisul. Mi-a făcut semn să mă opresc, să nu mă mişc.

Sprijinit în braţe de balustradă am aşteptat un semnal de la ea. S-a ridicat din şezut şi s-a pus în genunchi, şi-a pus mâinile pe fesele mele. De data asta se mişca doar ea. De câteva ori a încercat să-l cuprindă pe tot, dar nu a reuşit, apoi a renunţat.

I-am prins părul la spate… îşi mişca capul înainte şi înapoi. O dată cu ea am început să-mi mişc şi eu bazinul. Mi-a prins penisul de la bază, îl ţinea cu toată mâna ca un opritor din cauza mişcărilor ce devenise tot mai rapide. Îmi tremurau picioarele, cealaltă mână am pus-o pe balustradă pentru sprijin… aahh… şi-a dat seama că urmează să ejaculez, l-a eliberat lăsându-mă pe mine să preiau controlul… ejaculând pe sânii ei.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.