Obsedat de vecina de la opt (2)

… Am profitat de ocazie să urc mai sus, să mă fac comod. Eniola a venit lângă mine în dreapta mea. Îmi sclipeau ochii privind-o ca şi când aş fi primit un trofeu. Nu am stat degeaba, mâinile explorau pe trupurile noastre, gurile unite într-un sărut lung şi molipsitor. Pipăindu-i sânii i-am simţit sfârcurile întărite. … 

Am vrut să-i gust. Ne-am oprit din sărutat şi m-am îndreptat către sâni. Cu mâinile trăgeam de ei… s-a întins pe spate, eu după ea… i-am prins sfârcul stâng între buze. L-am supt puţin, apoi am trecut la următorul. Ca să micşorez distanţa dintre ei, i-am prins pe amândoi din lateral şi apăsând unul pe altul. Aproape că se lipeau sfârcurile între ele. Cu mişcări scurte din cap îl prindeam când pe unul când pe celălalt.

Eniola avea mâna între picioare. Am crezut că îşi masează clitorisul. După ce m-am uitat mai bine am văzut că avea degetul mijlociu în interior, sondând adânc. Poate că aş fi regretat dacă nu făceam asta. I-am lăsat sânii în urmă şi mi-am mutat atenţia între picioarele larg desfăcute cu genunchii îndoiţi. A scos degetul şi m-a lăsat pe mine.

Printre labiile cărnoase se putea vedea o nuanţă rozalie. Mă pregăteam să o gust, mă aplecasem între pulpele ei. O mână mi-a prins penisul şi a început să-l frece energic. Speram să facem un 69, pentru a o stimula m-am apropiat mai mult cu fundul de ea. Cu degetele i-am desfăcut labiile, limba a intrat atât cât mi-a permis. Simţeam la limba un gust un pic mai sărat.

Gemea intens şi-mi freca penisul. Se exprima destul de zgomotos faţă de cum eram obişnuit. Mi-a ridicat un picior şi a mi-a indicat să o încalec… ooo… da… urma poziţia pe care o aşteptam. Nu a stat mult pe gânduri… i-a făcut loc printre buzele ei pofticioase. Îşi mişca palmele în continuu, când pe fese şi coapse, la testicule, pe spate.

Începuse să-mi placă gustul ei. Îmi plăcea cum reacţionează la felul cum o penetram cu limba. Scotea nişte sunete interesante. Uneori aveam senzaţia că mă apasă pe fese în jos, când să mă ridic. Prinsesem mişcarea. Apoi am realizat că mă îndruma să intru cât mai adânc şi să păstrez aceeaşi intensitate a mişcărilor… până a intrat tot, ca mai devreme.

Apasa tot mai mult… penisul intrase pe gât. Senzaţia era pe placul meu, dar aveam ceva reţineri să nu păţească ceva. Testiculele se loveau de figura ei. Fiind ceva nou pentru mine, senzaţiile mi-au amplificat plăcerea, sămânţa era aproape să erupă. Nu vroiam să finalizez aşa, însă, parcă nici nu vroiam să mă împotrivesc dorinţei ei şi a senzatiilor mele.

M-am încordat puternic, urmat de un strigăt de “luptă”… aahhh… cu un ultim efort am vrut să o atenţionez… îmi vine… crezând că mă va elibera. Din contră, apăsa tot mai mult… m-a oprit, penisul intrase tot, jeturi puternice ţâşneau parcă mai puternice ca niciodată, făcându-mă să tremur destul de tare.

L-a ţinut aşa până când se înmuiase. Primul gând a fost: gata, o să mă fac de râs… s-a culcat, nu se mai scoală acum şi nu o să mai fiu în stare să intru în ea. Am stat aşa multă vreme, unul peste altul fără să facem nimic. După ce s-a scurs şi ultima picătură, am vrut să mă ridic. Ea m-a prins de mijloc ca să nu plec. Şi-a pus aptitudinile în mişcare.

Buzele cărnoase mă sugeau puternic, aveam senzaţia că vrea să-mi sugă toată vlaga. Stilul ei s-a dovedit eficient, penisul se trezise din letargie şi devenea simţitor mai tare, mai dur. Atât de dur în cât eram pregătit să mă urc pe ea.

M-am dat jos de pe ea şi am inversat poziţia. Cu picioarele larg desfăcute mă aştepta nerăbdătoare. Înainte să mă aşez peste ea şi-a adus aminte să-mi pun un prezervativ pe care l-a avea pregătit la marginea patului, pe care nu-l văzusem până atunci. Cred că se citea dezamăgirea pe chipul meu, dar m-am conformat fără să spun nimic.

Şi-a ridicat puţin picioarele, mi-a făcut semn cu mâinile să vin spre ea. Aşezat în genunchi mi-am potrivit penisul şi am intrat… până la capăt fără să întâmpin rezistenţă. Pe lângă faptul că era super excitată şi de umezită, s-a dovedit că era şi destul de largă pentru mine. Cu tot cu prezervativ, simţeam că mă mişc în gol. Nu ştiu ce simţea ea, deşi gemea şi suspina spunând cuvinte fără sens, eu nu simţeam nimic.

Obosisem să tot împing… în gol, m-am ridicat şi i-am spus să se întoarcă cu spatele la mine. Am crezut că poate situaţia va fi alta dacă schimbăm poziţia, însă, nu era nimic schimbat. În acele momente am realizat că tipa era obişnuită cu calibrul mai mare, iar eu păream doar un cartuş orb.

O ţineam de mijloc şi pompam în ea, parcă cu ură… de situaţie. Privind în jos mi-a venit ideea să o întreb dacă are ceva împotrivă dacă o penetrez anal. Una am gândit, alta am făcut. În loc să o întreb şi să aştept acceptul, mi-am scos penisul şi l-am potrivit un pic mai sus. Şi-a dat seama ce urmează… şi-a prins mâinile de fese şi a tras de ele.

Împingând uşor, am realizat că aici este mult mai strâmtă. Mişcările nu mai erau atât de ample că mai devreme. A fost necesar câteva mişcări de acomodare până să încep să mă mişc uşor înainte şi înapoi. După ce ne-am obişnuit amândoi totul a fost mai simplu. Acum mă simţeam şi eu bărbat, îi simţeam frecarea… ceea ce mă încuraja să măresc viteza tot mai mult.

Eniola gemea destul de puternic, cu o mână încerca să mă prindă de fese să mă mişc tot mai tare, mai adânc… atât cât îmi permitea lungimea. Transpirasem, eram ud tot… gemetele ei mă încântau auditiv, fapt ce mă stimula şi mai tare.

Orgasmul era aproape şi încă nu mă hotărâsem unde să finalizez. Până la urmă, am ieşit brusc din ea, am aruncat prezervativul la podea, mi-am prins penisul cu o mână… Ea s-a întors către mine şi l-a prins cu buzele, mi-a dat mâna la o parte şi s-a împins în mine până la capăt… aahh… apoi am căzut lat lângă ea. Încă mai ieşea ceva din mine… Eniola s-a năpustit asupra lui, culegând totul cu migală.

Eram atât de euforic încât nici m-am întrebat dacă ea a avut orgasm. Întârziasem la muncă, mi-am făcut un duş rapid la ea şi m-am grăbit să mă îmbrac să plec cât mai repede. În timp ce mă îmbrăcam, Eniola, mi-a spus că i-a plăcut întâlnirea noastră, că abia aşteaptă să ne mai vedem.

La un moment dat a făcut o pauză în vorbire. Vroiam să spun şi eu cât de mult mi-a plăcut şi că mi-ar place să ne mai vedem, când… mi-a spus că aşteaptă o recompensă de la mine, deoarece are chirie de plătit şi multe cheltuieli. Scotocind în portofel, i-am oferit 100 de lei, gândindu-mă că ar mai bine să plătesc decât să se afle în bloc… şi eu care credeam că suntem pe aceeaşi lungime de undă.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.