Obsedat de vecina de la opt (1)

Într-o zi am observat că avem vecini noi în bloc, mai precis o tânără de altă naţionalitate, foarte drăguţă… cu forme interesante, cu un fund bombat şi buze cărnoase. Mi-a plăcut de ea de cum am văzut-o, însă, fiind căsătorit, treaba devenea destul de periculoasă… prea aproape de casă. La început am avut doar sentimente de apreciere, fiind destul de atrăgătoare. … 

Mai târziu, văzând-o din ce în ce mai des, lucrurile au început să se schimbe. Începusem să fac o pasiune pentru ea. Atât de multă încât m-am masturbat de câteva ori gândindu-mă la ea şi ce am putea face împreună. Devenise o obsesie pentru mine, nu reuşeam să o scot din minte… aveam imaginea mersului ei legănat, cu fundul bombat.

De câteva ori s-a nimerit să urcăm amândoi în lift, ea urcând mai sus cu două etaje. În afară de salutul obişnuit şi zâmbete amabile… asta era tot. Prea multe informaţii despre ea nu ştiam. Discret, am reuşit să aflu că locuieşte singură în apartament. Proprietarul obişnuieşte să închirieze apartamentul mai multor fete, dar acum era singură.

De fiecare dată când o întâlneam încercam să mai pun o cărămidă la scopul meu. Un zâmbet mai larg, să schimbăm câteva cuvinte între noi, să facem prezentările şi altele. Îmi făcusem un obicei, ştiam cam pe la ce oră ajunge seara acasă şi aşa reuşeam să ne întâlnim tot mai des.

Vorbea limba romana într-un mod acceptabil. Când am făcut prezentările mi-a spus un nume lung… varianta scurtă Eniola, are 23 de ani şi este din Nigeria. A venit la noi în ţară pentru studiu. După spusele ei, era studentă la Facultatea de Medicină şi Farmacie, iar în timpul liber lucra la un call center… mi-a spus unde, dar cine să fie atent.

Mi-am făcut curaj într-una din zile să o întreb când are timp să le facă pe toate… încercam să aflu un moment al zilei când este liberă. Mi s-a aprins beculeţul instant când a spus că de două ori pe săptămână pleacă de acasă mai târziu, după 10.30. Acesta era momentul.

Se obişnuise cu mine, devenisem destul de comunicativi în intervalul scurt în care ne vedeam. La început, am zis că am greşit când am apăsat intenţionat butonul pentru etajul 8, apoi devenise o regulă, ca şi când o conduc acasă. Uneori o ajutăm cu plasa până în faţa uşii, care nu era grea. Îmi trebuia un motiv să intru la ea în casă.

Timpul trecea, simţeam că mă apropii de ea tot mai mult, trecuse mai bine de o lună şi jumatate de când ne-am văzut prima dată. Am aşteptat ora potrivită. Eniola se apropia pe alee ca de obicei, având în mână o plasă ceva mai grea. Bineînţeles… atunci am apărut şi eu de la muncă… ce coincidenţă.

De cum am intrat în scara blocului m-am oferit să o ajut cu plasa… măcar până în faţa uşii. De data asta m-a invitat să intru la o cafea. Nu beau cafea de fel, însă invitaţia trebuia onorată… am mai făcut un pas, îmi spuneam eu. Oricum nu puteam să stau prea mult la ea, urma să ajungă şi soţia acasă.

În casă m-am scuzat că nu beau cafea, dar un pahar de apă rece ar merge foarte bine pe căldura asta. Stăteam amândoi pe canapea faţă în faţă şi discutam. Era momentul să acţionez. I-am prins mâna şi i-am spus că este o femeie frumoasă şi că o plac de când am văzut-o prima dată.

Nu a părut surprinsă şi nici nu a spus nimic. M-am întins către ea să o sărut pe buze. Nu m-a respins, stătea cuminte aşteptând săruturile mele. O îngrămădisem în spătarul canapelei… buzele mele sorbeau din buzele ei cărnoase, mâna dreaptă o aveam pe sânii ei… destul de mari.

Timpul trecea şi nu puteam să stau mai mult la ea. Această presiune mă făcea să par nerăbdător, un pic agitat. Totuşi, părea un pic ciudat să întrerup acest moment şi să plec fără să-i ofer detalii. Încălzit la maxim, cu penisul erect, cu greu m-am oprit. Până la urmă i-am spus că aş vrea să continuăm, însă… nu puteam să mai rămân şi dacă puteam să ne vedem dimineaţa, până să plece.

A fost de acord să ne vedem a doua zi după ora 8.30. Entuziasmat am plecat repede să nu ajungă soţia. Toată seara m-am gândit numai la momentul ce urma să vină, cu greu am adormit. A doua zi, soţia a plecat ca de obicei, eu am tras de timp cu toate… duşul, bărbieritul, îmbrăcatul… tot programul de dimineaţă, numai ca ea să plece prima.

Aveam emoţii mari. Speram să nu mă vadă careva când intru în apartamentul ei. Nu am luat liftul, rapid am urcat scările celor două etaje. Am bătut sfios la uşă, mi-a deschis rapid şi am intrat. Cred că mă aştepta. Abia după ce a închis uşa în urma mea am observat cum este îmbrăcată. Într-un halat subţire de mătase, deschis, având pe sub el un sutien şi o pereche de chiloţi albi.

Mi se făcuse ochii mari după ce am scanat-o de sus până jos de câteva ori. Ne-am luat în braţe şi ne-am sărutat. Eniola a întrerupt momentul şi mi-a spus să mergem în dormitor. La indicaţiile ei m-am aşezat pe pat. Fiind în picioare, a dat drumul halatului dezvelindu-şi frumuseţea trupului.

Am vrut să mă ridic, dar mi-a făcut semn să rămân acolo. A continuat să se dezbrace… primul a fost sutienul pe care l-a aruncat tot jos. Îmi venea să sar la ea să mă înfrupt din sânii ei cu aureole mari şi sfârcurile ascuţite. S-a întors cu spatele la mine, s-a aplecat în faţă, apoi a tras de chiloţei în jos. Din instinct mi-am dus mâna la prohab şi îmi mângâiam penisul ce abia aştepta să fie pus în valoare.

S-a întors către mine, s-a aşezat în genunchi în faţa mea… m-am întins către ea să o sărut. Mâinile ei dibace umblau în pantaloni. Mi-a deschis rapid pantalonii, m-a ajutat să mă dezbrac de ei, apoi de chiloţi. Eu îmi deschideam nasturii de la cămaşă, să nu o şifonez, apoi m-am dezbrăcat.

Îmi plăcea de ea că ştie ce vrea şi că nu pierdem timpul. Mi-a făcut semn să mă întind pe pat. S-a aplecat către penis… l-a sărutat de câteva ori, l-a prins între buzele ei cărnoase. A scuipat de câteva ori pe el. Cu cât înainta mai mult cu atât îl umezea şi mai tare. Sugea zgomotos, energic pe alocuri… şi-mi plăcea asta. Uneori deschidea ochii şi se uita la mine cu ochii mari… ieşind în evidenţă albul din jurul pupilei.

Buzele cărnoase păreau ca un aspirator. Simţeam presiunea muşchilor faciali ce încercau să-mi absoarbă glandul. Mişcările aleatorii… când mai încet, alunecând uşor de-a lungul lui… mai rapid, în sus şi în jos, cu mişcări bruşte… tehnica înşurubării, cum îi spun eu… cu mişcări rotative… lascive sau mai rapide.

Văzusem destule filme pentru adulţi cu persoane de culoare şi văzusem cum făceau femeile sex oral. Totul părea un déjà vu, numai că eu eram cel care trăiam acele momente şi nu un actor plătit pentru asta.

Şi-a pus manile pe coapsele mele… se apleca tot mai mult… cu cât înainta, rămâneam tot mai mirat, oftam şi mă minunam. Intrase tot. Exact ca în filme, a rămas câteva momente cu nasul lipit la baza penisului. L-a eliberat şi a reluat mişcarea de mai multe ori. Nu-mi venea să cred că dispăruse tot în gura ei fără să întâmpine vreo problemă. Mă gândeam… ce bine ar fi fost dacă aş fi imortalizat momentul… aahh…

L-a eliberat… l-a prins cu mâna de la bază, apoi a început să-mi lingă măciulia. S-a ridicat de jos şi s-a urcat în pat…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.