Prefăcuţi de ochii lumii

Aflasem de la soţia mea că ne vin musafiri. Vizibil nemulţumit am bolborosit ceva, mai mult pentru mine. Deşi m-a întrebat ce am zis şi ce mă nemulţumeşte, i-am răspuns că nu ştiam că urmează să sosească musafiri… fără să spun vreun comentariu răutăcios. Îmi spusese cine vine şi am făcut o faţă dezamăgitoare. A venit la mine şi m-a întrebat: … 

– Ce este, te deranjează că vin la noi Giulia şi Matei?

– Nu ştiu ce să spun… nu pot să spun că mă deranjează…

– Atunci, care este cauza?… de fiecare dată când vin la noi ai faţa schimbată, dar am observat că te potriveşti bine cu Matei. Aveţi subiecte de discuţie… un şpriţ, o glumă. Am crezut că vă simţiţi bine împreună.

– Da, aşa este… dar e vorba de ea…

– De Giulia? Ce-i cu ea? Îmi este o bună prietenă, ştii că nu prea am prietene, ne înţelegem foarte bine… vorbim şi noi… ca fetele. Ce nu-ţi place la ea?… Plus că ea vine la mine, iar Matei vine la tine.

– Nu-mi place de ea. Mi se pare că este cu nasul pe sus… prea multă importanţă îşi dă. Prea aroganta, se consideră superioară…

– Cred cât ţi se pare… eu nu o văd aşa… poate îţi vei schimba părerea după întâlnirea din seara asta. Ai să vezi că nu este aşa. Este doar o părere eronată.

Musafirii au venit… seara s-a încins, câte un păhărel cu ceva tărie pentru bărbaţi, ele… ceva uşor. Nu prea am stat împreună în aceeaşi încăpere. Eu şi Matei mai mult pe balcon având o varietate largă de subiecte… de la maşini, sport, femei, politică… doar ne pricepem la toate, iar ele prin casă. Prin dormitor, prin bucătărie… ce ne păsa nouă.

Se făcuse târziu şi au trebuit să plece. Nici nu a închis bine uşa după ei, Claudia a venit la mine şi m-a întrebat:

– Ei, cum a fost seara voastră? Cum ţi s-a părut Giulia? O mai vezi o nesuferită?

– Dacă am stat mai mult pe balcon, nu prea am avut timp să o observ. Oricum, rămân la părerea mea. Până la urmă este prietena ta, iar dacă vă simţiţi bine împreună… cine sunt eu să mă împotrivesc.

Două zile mai târziu, am plecat de la muncă mai devreme, dar nu să ajung acasă. Aveam întâlnirea mea secretă într-un apartament de la un coleg ce pleacă destul de des în delegaţie. Întâi ajung eu primul la adresa, apoi îmi aştept partenera. De obicei mă suna dacă întârzie puţin. De data asta nu ne-am sincronizat destul de bine. A durat ceva până a ajuns şi ea.

Iute am închis uşa în urma noastră să nu ne vadă vecinii. De cum m-am întors către ea a sărit în gâtul meu sărutându-mă cu foc.

– Mi-a fost dor de tine, iubitule… nici nu ai idee cât m-am abţinut să nu sar în braţele tale acum două zile…

– Şi mie… în aceste două zile m-am gândit numai la tine…

– A bănuit ceva Claudia… crezi că ştie ceva?

– Nici gând. Mereu îmi afişez dezamăgirea când îmi spune că veniţi pe la noi… te vorbesc pe la spate…

– Mmmm… ce spui tu de mine, străinule?

– Că eşti arogantă, cu nasul pe sus… am spus eu zâmbind uşor.

– Şi te crede?

– Ooo da… vrea să-mi schimb părerea despre tine, că eşti o fată bună… dar nu mă las convins…

A vrut să spună ceva dar i-am astupat gura cu sărutul meu. Mâinile încrucişate în gâtul meu mă ţineau strâns. Am prins-o de talie şi am ridicat-o, picioarele ei s-au prins în jurul meu. Pe sub fustă am prins-o de fese, cu abilitate mi-am strecurat un deget pe lângă chiloţeii ei… era deja excitată.

O doream atât de mult încât nu mai aveam răbdare să ne dezbrăcăm. O făcusem peste tot în apartament, ar fi fost o noutate să o facem lipiţi de zid. Pe acel hol, am făcut câţiva paşi înainte până am ajuns la zid. Agăţată de gâtul meu că o maimuţică, mă săruta şi îmi spunea şoptind la ureche:

– Te vreau iubitule… te vreau acum… te vreau în mine!

Cu o mână am reuşit să-mi scot penisul afară. Mi-am desfăcut cureaua, m-am deschis la nasture şi la fermoar, apoi am lăsat gravitaţia să mă dezbrace. Agăţată de mine, stătea un pic mai sus decât ar fi trebuit. S-a lăsat puţin mai jos până a ajuns la nivelul penisului.

Penisul şi-a făcut loc printre labiile excitate, Giulia s-a lăsat până a intrat tot în ea. Începuse să geamă şi să suspină un pic mai zgomotos. Şi-a amintit că suntem aproape de uşă şi putem fi auziţi de vecinii curioşi. Ca să nu se mai audă şi-a pus mâna la gură.

Poziţia nu era tocmai comodă. Ritmul de mişcare nu era aşa cum ne-am fi dorit amândoi. După ce am coborât-o din braţele mele, am întors-o cu spatele la mine, sprijinindu-se de zid cu braţele. Ţinând-o de mijloc o penetram cu putere. Abia reuşea să-şi controleze gemetele ţinându-se cu mâna la gură, dar nu vroia să mă opresc… spunându-mi cuvinte incitante.

Cuvintele ei mergeau ca unse… felul cum le spunea mă incita şi mai tare. Eram aproape să am orgasm. Dacă aş mai fi continuat puţin orgasmul era garantat. M-am oprit, mi-am scos penisul să mai trag de timp. Nu vroiam să am eu primul orgasm, ci ea.

Abia scosesem penisul. Giulia s-a întors cu capul către mine şi m-a întrebat de ce m-am oprit… mai avea puţin. Ca să mă scot i-am răspuns că vreau să-i gust păsărica. M-am pus în genunchi, mi-am făcut loc pe lângă chiloţei… pătrunzând-o adânc în vagin. Nu a mai avut nimic de comentat. După câteva minute s-a întors către mine şi mi-a spus ferm, pe o voce joasă:

– Fute-mă acum!

M-am ridicat, cu o mână am potrivit penisul… apoi l-am împins cu putere până la capăt.

– Dddaaa…

De data asta mişcările erau şi mai energice.

– Nu te opri!

Se ţinea cu mâna la gură şi se împingea în mine. A pus ambele mâini pe zid, avea pumnii strânşi… din gura închisă se auzeau gâfâielile înnăbuşite. Trăirea orgasmului a fost destul de puternică, ce cu greu a reuşit să o reprime.

Deşi am realizat că a avut orgasm, nu am făcut pauză, am continuat mişcările la fel de intens… cu picioarele încordate, mâinile o ţineau destul de strâns de mijloc, era rândul meu să-mi controlez trăirile. Şi-a dat seama că urmează să am orgasm. A ieşit brusc din mine şi s-a năpustit asupra penisului.

După câteva mişcări înainte şi înapoi… sămânţa a ţâşnit puternic. S-a oprit din mişcări, rămânând cu buzele strâns în jurul lui. În acea linişte puteam auzi zgomotul fiecărei înghiţituri. Îmi pusesem mâinile de zid pentru sprijin.

Giulia s-a ridicat, s-a şters cu mâna la gură şi mi-a spus:

– Străinule, deci sunt cu nasul pe sus, sunt arogantă?!

Zâmbind m-a sărutat pe gură. Am profitat de puţinul timp rămas la dispoziţie pentru săruturi şi îmbrăţişări apoi am plecat, ca şi când nu ne cunoşteam, fiecare pe drumul său.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.