S-a lăsat sedusă de fostul angajat (2)

… Ieşisem din maşină destul de entuziasmat, un pic contrariat. Îmi pierdusem orice speranţă, dar totul a luat o întorsătură neaşteptată. Avea numărul, tot ce trebuia să fac era să aştept. Mergând mă gândeam… dacă până la urmă va fi ceva real sau a fost doar o iluzie, cu scopul de a scăpa de mine. Începusem să-mi fac autocritică că nu-i cerusem şi eu numărul de telefon. … 

Zilele treceau şi nici un semn de la ea, începusem să-mi pierd optimismul. Când m-am aşteptat mai puţin, m-a sunat într-o zi, pe la ora prânzului. Abia după ce am răspuns mi-am dat seama că este ea. Părea un pic grăbită, sau poate emoţia o făcea să pară. Mi-a amintit de discuţia noastră, fără să precizeze detalii.

– M-am gândit la discuţia noastră de săptămâna trecută… după un timp de gândire am decis să te sun. Realizezi că mă bazez pe discreţia ta…

– Absolut…

– Joi… soţul meu pleacă, ca de obicei la Mamaia, urmând să ne întâlnim vineri seara acolo… joi pot pleca de la birou, fără să trezesc suspiciuni, este bine aşa?

– Da, este foarte bine…

– Te rog să ocupi tu de camera de hotel… voi achita eu.

Două zile până joi… păreau interminabile. Joi, am plecat de la muncă spre locul de întâlnire. În maşină, ne-am sărutat scurt pe buze. Îmbrăcată la fel de provocator, dar cu o pereche de ochelari de soare la ochi. O fi vrând să-şi ascundă emoţiile sau poate chiar avea nevoie.

Abia în camera de hotel şi-a scos ochelarii şi i-a aşezat pe o măsuţă, alături de poşetă. Emoţiile ei se vedeau de la o poştă. Avea braţele pe lângă corp, ţinându-şi palmele lipite una de alta. Tot drumul până la hotel am vorbit foarte puţin. M-a întrebat doar unde trebuie să ajungem la hotel şi cât costă ca să-mi ofere bani cash, să nu plătească cu cardul.

M-am dus la fereastră şi am tras draperiile pentru o atmosferă mai intimă şi mai confortabilă pentru amândoi, apoi m-a dus către ea şi am luat-o în braţe. Cu două degete, i-am prins bărbia şi am sărutat-o pe buze. Şi-a desprins palmele, le-a pus pe lângă corp. Cred că îşi făcea curaj să mă prindă în braţe. Într-un final, dorinţa a fost mai mare decât raţiunea.

Suspina profund… în timp ce ne sărutam îmbrăţişaţi. Pipăindu-i trupul peste tot am ajuns în zona de la spate, la fermoar. Am prins de cheiţă şi am tras să o dezbrac. Baretele subţiri urmau să fie trase. S-a oprit din sărut şi s-a uitat în ochii mei. Fără să ne spunem ceva, am tras de barete şi am lăsat rochia să alunece la podea.

Sfioasă, a vrut să-şi acopere goliciunea cu braţele. Nu avea sutien, doar chiloţei albi. Începusem să o sărut pe buze. Să câştig timp, m-am dezbrăcat de pantaloni, apoi de restul hainelor. Ne aflam în apropierea patului… un pat de mijloc, într-o cameră mare. În semi întunericul creat, am aprins-o de mână şi am invitat-o să urce în pat.

S-a întins pe spate, deasupra am urmat eu, făcându-mi loc între picioarele ei. Nu ştiu de ce, dar mă gândeam în acele momente la ce anume urmează să facem. Nu îi cunoşteam preferinţele sexuale, trebuia să mă bazez pe instinct pentru a o face să se simtă bine şi să nu se răzgândească.

Sărutându-ne am observat că a prins mai mult curaj, suspina şi mă strângea în braţe. Eliberându-mă de braţele ei, am alunecat uşor pe trupul ei, sărutând-o din loc în loc. Sânii ca de adolescentă virgină, mici şi cu sfârcurile întărite. Cu degetele am prins-o de sfârcuri… îi eliberam pe rând ca să-i prind între buze.

O priveam atent să văd ce reacţii are. Închisese ochii, suspina şi se juca în părul meu. Era bine, trebuia să merg mai departe. În timp ce îi sărutam zona abdomenului, am prins de marginile chiloţilor şi am ajutat-o să se dezbrace.

Sub micul tufiş, frumos aranjat, i-am oferit primul sărut, ce a făcut-o să tresară. Buzele şi limba i-a căutat clitorisul. Îşi desfăcuse picioarele mai mult… tresărea de fiecare dată când îi atingeam clitorisul cu limba. Se încorda, îşi arcuia trupul. Poate că nu-i mai oferise nici un bărbat cunilingus. Se oprea din mişcări şi mă privea atent să vadă ce fac.

După un timp m-a prins de cap şi m-a tras către ea. Preludiul a fost scurt. Mi-am făcut loc între picioarele ei… mi-am înfipt penisul adânc. Părea strâmtă, ca şi când nu mai avusese relaţii intime de multă vreme. Şi-a înşurubat picioarele în jurul meu, mă apăsa cu palma de fese… gâtul destul de încordat, cu gura deschisă, abia respirând.

Semnalele ei mă invitau să măresc ritmul… trecuse câteva minute… aahhh… mi-a spus să mă opresc. Şi-a revenit un pic, apoi mi-a dat semnalul să continui. Cu braţul stâng mă ţinea strâns, cu mâna dreaptă apăsa peste fesele mele, făcând mişcări rapide. Penisul adânc în interior… pubisurile lipite, frecându-se unul de altul.

Ca mai devreme… se încordase în zona gâtului, se înroşise cu totul… aahhh… apoi mi-a făcut semn să mă opresc. Aveam dureri în zona abdomenului, vroiam să schimb poziţia. Temperatura camerei era una rezonabilă, dar ei părea că îi este prea cald. Cu mâna încerca să-şi facă vânt în jurul feţei.

Înainte să schimbăm poziţia, m-am dus între picioarele ei pentru o nouă repriză… scurtă… de cunilingus. Am ajutat-o să se ridice, apoi i-am spus să se aşeze cu spatele la mine. Părea entuziasmată de această poziţie… cred că-i lipsea mult.

Cu mâinile pe şolduri am prins-o strâns… am pătruns-o adânc. Gemetele erau mult mai sonore… mişcări foarte rapide… începusem să mă încordez… eram aproape, tot ce doream era să finalizez în interiorul ei strâmt… aahhh… am împins o dată şi am rămas aşa fix, până am terminat tot.

Iniţial am crezut că facem o pauză şi apoi mai continuăm, însă mi-a spus că cele două orgasme au epuizat-o, de multă vreme nu mai avuse orgasme atât de puternice. Un timp am rămas întinşi pe pat vorbind diverse.

Emoţia ei dispăruse. Înainte de plecare m-a sărutat pe gură. Aventura noastră nu urma să se încheie aici… o să mă sune ea.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.