Astăzi fac ce vreau cu tine

Iniţial am sunat la sonerie, dar nu mi-a răspuns. Poate că făcea un duş şi din acest motiv nu a auzit. Scot rapid cheile şi deschid, intru în casă, închid uşa după mine… şi… surpriză. Jesica mă aştepta aşezată pe un scaun, picior peste picior, îmbrăcată într-un furou, jucându-se cu o şuviţă de păr. Surprins, am apucat să o întreb de ce nu mi-a deschis dacă a auzit soneria. … 

Nu mi-a răspuns, în schimb am văzut cu şi-a muşcat buza de jos, cu o privire pătrunzătoare, mi-a făcut semn să vin spre ea. Mergând nedumerit în direcţia ei, Jesica s-a ridicat de pe scaun venind spre mine mergând pe vârfuri.

– De când te aştept… mmhhh… acum că ai venit eşti al meu…

Am dat să o sărut, însă ea m-a evitat. Întâi m-a sărutat pe gât, apoi m-a muşcat uşor făcându-mă să tresar.

– Ups… a fost răspunsul ei la reacţia mea.

– Dragule, dacă mai întârziai un pic începeam partida de sex fără tine. Acum că ai venit, eşti al meu, eşti la dispoziţia mea… mi-a spus ea cu degetul în guriţă şi privirea misterioasă.

Nu am apucat să răspund. M-a sărutat pe buze apoi a început să mă dezbrace. Mă dezbrăcase de cămaşa, a îngenuncheat în faţa mea, mi-a desfăcut pantalonii căutând penisul în chiloţi. Aveam o poftă nebună de un sex oral, situaţia impunea acest lucru. Dar nu s-a întâmplat. M-a ajutat să mă dezbrac de haine, apoi m-a prins de mână şi m-a chemat în dormitor.

Abia intrasem în dormitor, a închis uşa după ea. Pe un ton autoritar mi-a spus să mă urc pe pat şi să mă întind. Personajul femeii dominante l-am mai jucat, nu era ceva nou.

– Regina mea, cu faţa în sus, este bine aşa?

– Da, dar mişcă-te mai repede!

Seara începea minunat, mai bine de atât nu se putea după o zi stresantă de muncă. Am urcat rapid în pat, aşezându-mă pe mijloc. Jesica a scos din dulap cureluşele noastre. S-a urcat peste mine, încerca să aibă o privire de gheaţă, impenetrabilă, dar nu este felul ei de a fi şi mă bufnea râsul. După ce mi-a atras atenţia pe un ton autoritar mi-am dat silinţa să mă controlez.

Mi-a prins fiecare mână cu acele cureluşe şi m-a legat de grătarul patului. Cu o mână m-a strâns de obraji, după care m-a sărutat pe buze. Ştie cât de pupăcios sunt şi că mai vreau, dar asta era tot.

– Mai mult de atât nu primeşti!

Şi-a desfăcut larg picioarele, cum stătea aşezată pe abdomenul meu, lăsând să se vadă că nu purta chiloţei. Labiile roşii de excitare păreau a fi din cauza masturbării, până să ajung eu. Penisul prinsese viaţă, se întărise. Priveliştea feminităţii ei, jocul ei desfăşurat în faţa mea… mângâindu-şi sânii şi muşcând uşor din buza de jos m-a excitat teribil.

La scurt timp s-a dezbrăcat de furou. Cu degetele se prindea de sfârcuri. Degetul mare de la mâna dreaptă, aluneca uşor între labii… plimbându-l în sus şi în jos. Speram ca jocul ei să includă şi o sesiune de cunilingus, doar nu mi-a arătat-o ca să-mi facă în ciudă.

A urcat mai sus, şi-a făcut loc printre braţele mele aşezându-se cu păsărica excitată peste gura mea. Vroiam să se lase mai repede pe mine. Mă necăjea… în sus şi în jos. Se lăsa cât să o ating un pic cu limba apoi se ridica, făcându-mă să o doresc şi mai mult. Într-un final s-a aşezat… limba a pătruns-o adânc, culegând din savoarea feminităţii ei.

Închisese ochii, cu mâinile îşi masa sânii… mişcările din bazin înainte şi înapoi mă excitase fantastic, de-mi venea să-mi frec penisul energic. Nu aveam cum, cu mâinile legate era imposibil.

Mi-a fixat capul între pulpele ei… îşi lăsa greutatea corpului tot mai mult, abia reuşeam să respir. Gemetele ei păreau sincronizate cu mişcările de bazin. Cu cât îşi freca mai tare “buzele” de ale mele cu atât gemea mai intens.

Am simţit momentele în care se încorda din ce în ce mai mult, se ciupea de sfârcuri… tremurând. În ritmul mişcării abia reuşeam să o ating cu limba. Mă dureau buzele, respiram cu greutate, iar penisul zvâcnea de atâta excitare.

S-a ridicat brusc, s-a întors invers şi s-a aşezat din nou. Noua poziţie îi plăcea mai mult, se mişca mai energic iar gemetele păreau mai intense. Cu o mână mi-a prins penisul, frecându-l uşor… s-a lăsat peste mine şi l-a prins între buze, fără mişcările specific sexului oral. S-a oprit brusc din mişcări gemând şi tremurând deasupra mea cu vârful penisului captiv.

Reacţia ei a fost una de satisfacţie, ca o eliberare. Cred că a aşteptat mult acest moment de avea această reacţie. A revenit la poziţia iniţială, s-a mişcat de câteva ori deasupra mea, cu toată greutatea peste faţa mea, apoi mi-a prins penisul cu o mână, l-a frecat de câteva ori, s-a întins către el. După ce l-a scuipat la vârf, l-a mai frecat câteva momente.

A urmat un mic dans deasupra mea. S-a ridicat în picioare… salivam la fesele alea ce se unduiau senzual în toate direcţiile. Parcă, dintr-o săritură a ajuns în dreptul penisului. Cu spatele la mine, şi-a ridicat fesele până şi-a potrivit penisul între labii.

O dată intrat, s-a lăsat în el scoţând un oftat lung. Întâi s-a lăsat pe spate, sprijinită în braţe mişcându-se înainte şi înapoi. Degeaba am încercat câteva contre, însă poziţia nu a fost pe placul ei. La scurt timp s-a poziţionat în faţa mea, hipnotizându-mă cu fesele ei de la mişcările energice în penisul meu.

Excitaţia mea era maximă, eram pe punctul de exploda. Încercam pe cât posibil să mai ţin în mine, să nu finalizez acum. Jesica se mişca tot mai repede, gâfâind puternic, cu un ultim efort am apucat să o avertizez… vine… s-a ridicat ca arsă, mi-a prins penisul cu o mână şi l-a prins cu buzele… mişcând capul în sus şi în jos… aahhh… tremurând, sămânţa a ţâşnit puternic fiind acaparată de Jesica.

Nu-mi revenisem din spasmele orgasmului, ea s-a aşezat lângă mine, a pus capul pe pieptul meu şi mi-a spus:

– Iubitule, după ce faci un duş şi mănânci, urmează repriza a doua…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.