Dezmăţ în public

Terminasem cu toate examenele, eram foarte bucuroasă că nu am avut restanţe. Împreună cu câţiva colegi am hotărât să petrecem o sâmbătă seara aşa cum nu am mai făcut-o de multă vreme, într-un club cu muzica cât mai zgomotoasă. Nu prea ştiam eu prea multe cluburi, dar m-am lăsat pe mâna lor. Majoritatea au fost de părere să mergem într-un club din centrul vechi. … 

Aglomeraţie mare, muzica ritmată şi distracţia pe măsură, era exact ceea ce-mi trebuia. Cum distracţia fără băutură parcă nu era la fel, am băut câteva pahare cocktailuri cu tequila, suficient cât să mă îmbăt foarte tare, mai ales că nu am antrenament. Eram atât de beată că abia mă mai ţineam pe picioare. Degeaba am urmat sfatul unu coleg să mă spăl la baie cu apă rece pe faţă să-mi revin, eu tot aşa mă simţeam.

Târziu în noapte, Ştefan s-a hotărât să mă ducă acasă. Eu ştiam una şi bună că mai vreau să stau, de ce să plec când distracţia era în toi. Până la urmă m-a convins, nici eu nu îmi aduc aminte cum. Ştefan a vrut să cheme un taxi, dar eu am zis că vreau să mergem puţin pe jos. Aerul rece parcă mă făcea să mă simt mai bine.

Mă simţeam atât de bine încât vorbeam singură… eu puneam întrebările, eu răspundeam. Începusem să fredonez din melodiile din club. Cu tocurile înalte, mergând pe piatra cubică din centrul vechi, abia reuşeam să fac pasi fără să-mi pierd echilibrul. Noroc că Ştefan mi-a fost alături şi mă foloseam de umărul său pentru susţinere.

Brusc mi-a venit cheful să vorbesc cu colegul meu despre sex vorbind cu voce destul de nepotrivită pentru acea oră.

– Băi Ştefan… tu ştii de când nu am mai făcut eu sex? Stai să-ţi spun… nici nu mai ştiu, în ziua de azi nu mai găseşti un bărbat adevărat care să mi-o tragă aşa cum vreau… băi, mulţi se dau bărbaţi, dar sunt nişte fătălăi… ha, ha… râzând în timp ce îl prinsesem de gât cu ambele braţe.

– Vorbeşte mai încet, este destul de târziu…

– Hai, nu fi morocănos… sunt distrată, beată… lasă-mă să mă bucur de noaptea asta…

– Bine, dar vorbeşte mai încet…

– Pupă-mă să-mi treacă…

La insistenţele mele m-a sărutat pe obraz, dar eu vroiam mai mult. L-am prins de cap şi mi-am lipit gura de a lui.

– Aşa se fac lucrurile… eşti bărbat sau ce?… nu ai sculă în pantaloni?… ia zi, o ai mare?… hai, mie poţi să-mi spui.

S-a amuza şi el de ceea ce scoteam pe gură. Văzând că nu spune nimic, am pus mâna şi l-am apucat de penis prin pantaloni. S-a speriat, nu s-a aşteptat să fac una ca asta. Ce-i drept nici eu nu mă credeam în stare, dacă aş fi fost în alte condiţii.

– Eşti nebună? M-ai speriat şi plus că m-ai strâns cam tare.

– O să-ţi treacă… mi-o arăţi şi mie? Mă fuţi şi pe mine?

– Eşti beată, nu ştii ce spui…

– Doar nu laşi o femeie să se roage de tine…

Trecusem printr-o zonă mai puţin circulată, nici iluminatul public nu era aşa grozav. Cred că se arsese vreun bec de la stâlpul din apropiere şi se făcuse o zonă mai puţin luminată. Ştefan m-a stras într-o parte în zona mai întunecată. Priveam cu interes în jos în timp ce el se deschidea la prohab. Şi-a scos penisul semi erect, l-a frecat de câteva ori apoi m-a lăsat pe mine să pun mâna. El se uita când la stânga, când la dreapta să nu vină cineva.

Nu avea un penis imens, dar în lipsa de altceva… era bun şi acesta. Oftam, muşcându-mi buzele în timp ce mă jucam cu el. Acum era tare, destul de gros… mmm… m-am lăsat în jos. I-am prins penisul cu buzele… mă jucam cu el, l-am lins la vârf… l-am introdus adânc. Prin rochiţa, îmi masam sânii… avea gust bun.

Mă dureau picioarele, Ştefan a înţeles asta. În apropiere era a găsit ceva pe care să pot sta, un suport din tablă. Era perfect, decât să stau direct pe asfalt. Ajungeam direct la penisul său. Mă lipisem cu spatele de zidul clădirii. Penisul aluneca uşor printre buzele mele. Aveam o poftă nebună să sug acel penis. Îl trăgeam pe Ştefan de fund să împingă tot mai mult în gura mea.

Acesta mă ţinea de cap, penisul intra tot mai mult… ajunsesem cu nasul aproape de baza penisului… gemeam, îl priveam în ochi, parcă îl rugăm să nu se oprească… să mă reguleze în gură, cât mai adânc posibil.

Dintr-o parte a străzii se auzeau nişte voci. Ştefan a vrut să se oprească, dar eu îl ţineam strâns de mijloc… adrenalina ajunsese la cote maxime. Senzaţia că facem sex în public iar oamenii ne vor vedea, mi se părea o senzaţie extraordinară. În mod normal, fără să fiu sub influenţa alcoolului, nu aş fi fost în stare să fac sex în public.

Mi-am băgat mâna pe sub rochiţă, trăgând de marginea chiloţeilor… jucându-mă cu labiile şi clitorisul. Mă umezisem foarte tare. Părea că nu mă satur să sug acel penis. Ştefan se mişca destul de energic, umplându-mi gura cu penisul lui… aproape să mă înec cu el, dar nu renunţam, vroiam mai mult.

Cele două persoane care au trecut pe lângă noi şi-au dat seama ce se întâmplă, dar nu-mi păsa prea mult. Ştefan şi-a scos penisul rapid, m-a ajutat să mă ridic, m-a întors cu spatele la el… aplecându-mă către zid sprijinindu-mă cu braţele.

Mi-a ridicat marginea fustei, şi-a făcut loc pe lângă chiloţei şi m-a penetrat… hotărât. M-a ţinea de mijloc, se lovea de mine cu putere. Vocile ce se auzeau venind pe străduţă nu l-au putut oprii. A continuat să mă penetreze destul de energic, iar eu adoram asta.

Ştefan începuse să gâfâia tot mai puternic, degetele lui se încleştase în pielea mea… şi-a scos penisul, m-a prins de cap, m-a lăsat brusc în jos. Din inerţie m-am aşezat pe acel suport. Ţinându-mă de păr mi-a băgat penisul în gură, aproape tot… gustul fluidelor noastre l-am simţit imediat… mişca energic din bazin… aahhh… s-a oprit, apăsând pe capul meu… jeturile veneau în valuri, având dificultăţi la înghiţire.

În timp ce se îmbrăca la loc, mă gândeam că până la urmă se vede o urmă de bărbat în el, energic, dominant. Până acasă, am mai mers puţin pe jos până am ieşit la bulevard şi am luat un taxi.

A doua zi, nu-mi mai aminteam de nimic. Mă durea capul îngrozitor. După ora prânzului m-a sunat Ştefan să mă întrebe ce fac şi cum mă simt. Am crezut că face glume cu mine, că este vreo farsă. Nu mă recunoşteam, nu mă simţeam în stare să fac tot ce mi-a spus că s-a întâmplat între noi. L-am chemat la mine să lămurim povestea. Frânturi din cele întâmplate apăreau în mintea mea, până când povestea a prins contur.

Ştefan era dornic de încă o partidă, dar mă simţeam atât de rău încât l-am refuzat, spunându-i că rămâne pe altă dată.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Dezmăţ în public”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.