Vanilie şi ciocolată… Liuba şi Naomi (1)

Le văzusem la facultate pe amândouă, nici nu aveai cum să le ratezi, umblau mai tot timpul împreună. Amândouă înalte, zvelte şi frumoase. Liuba cu dublă cetăţenie, romană şi moldovenească, blondă, cu ochii de un albastru cristalin, destul de inimoasă. Naomi, născută din mamă româncă şi tată din Coasta de Fildeş, părul creţ închis la culoare, ochii negrii… în contrast cu prietena ei. … 

Făcusem o adevărată pasiune pentru ele, la fel ca mine şi alţi tipi ce încercau să le cucerească pe holurile facultăţii, dar nu se lăsau înduplecate. Se dusese vestea prin facultate, cineva le-a numit… vanilie şi ciocolată şi aşa erau cunoscute, pe la colţuri.

Cursurile se terminaseră, Liuba şi Naomi, destul de conştiincioase, au mai rămas o vreme să-şi noteze anumite lucruri. Eu, mă prefăceam că am ceva de făcut, doar ca să mai rămân să le privesc. Când au dat să plece atunci m-am ridicat şi eu. Ajuns aproape de intrare, am constatat că afară ploua cu găleata şi umbrelă nu aveam.

Având maşina parcată aproape de intrare nu le-a fost greu să urce în maşină deşi le-a udat un pic. Naomi la volan, pornise maşina şi se pregătea să dea cu spatele. Deodată am observat că îmi face semn cu farurile. Prin geam am văzut nişte mâini agitate ce-mi făceau semne agitate ca să urc în maşină. Nu am stat mult pe gânduri şi am urcat în maşină.

Fiind în drumul lor, m-au lăsat aproape de casă, deşi ploaia se mai potolise. Aşa am făcut cunoştinţă cu ele. Spărsesem gheaţa, iar faptul că mi-au acordat încredere m-a bucurat enorm. Dacă aş fi făcut eu pasul către ele, poate că aş fi fost ignorat la fel precum alţi tipi.

Cu drag mergeam acum la facultate, aveam transportul asigurat la întoarcere şi mai ales că aveam ocazia să mă apropii mai mult de cele două fete. Pe zi ce trecea prindeau tot mai multă încredere în mine, în timp ce ne deplasam către casă, îmi relatau din intimităţile lor.

Într-una din zile, fetele m-au invitat să merg la ele… la cafea, pe motiv că le place compania mea şi că nu sunt precum bărbaţii ce o asaltează zilnic, mai ales în trafic. Ajunşi acasă la Naomi, fetele s-au făcut comode, îmbrăcate mai lejer. Aşa am aflat că cele două locuiau singure. Mama lui Naomi era plecată la muncă în străinătate, iar tatăl… s-a întors în ţara natală.

Muzica suna tare în boxe, fetele dansau dezlănţuite în jurul meu. Privind când la una, când la alta… la picioarele lungi, funduleţul bombat, sânii ce săreau că două mingi… aproape că-mi venea să sar pe ele. În prima fază, nu am realizat că erecţia era destul de vizibilă prin pantaloni.

Fetele au observat şi ele, Naomi i-a făcut un semn lui Liuba. Aceasta nu a înţeles. Naomi s-a apropiat şi i-a spus ceva la ureche. Liuba părea mai îndrăzneaţă. De cum a văzut s-a apropiat de mine mi-a pus mâna între picioare şi mi-a spus:

– Voinicule, ce am găsit să fie al meu… crezi că faci faţă la două?

Nu am apucat să răspund. Liuba, acum îşi arăta adevărata faţă, mai zăpăcită din fire, m-a prins de gât şi m-a sărutat pe gură, apoi m-a eliberat şi a început să râdă, apoi şi Naomi. Naomi s-a apropiat mai rezervată de mine şi m-a prins cu mâna de mijloc, lipindu-se de mine.

– Crezi că ne stă bine împreună?… i-a adresat întrebarea lui Liuba.

Aceasta fără să răspundă, m-a apucat de mână şi mi-a spus să o urmez… până în dormitor. Cele două, lipite, se frecau lasciv de mine, mă mângâiau pe trup, mă sărutau pe gât. Le prinsesem de mijloc, mâinile alunecau pe trupurile lor, descoperindu-le puţin câte puţin.

Nu ştiu dacă s-au înţeles din priviri, dar amândouă au început să mă ajute să mă dezbrac. Dezbrăcat complet în faţa lor, am vrut să le dezbrac eu pe ele, dar mi-au spus să mă urc în pat şi să le privesc. S-au îmbrăţişat, au urmat un sărut scurt… apoi încă unul.

Cu mâna pe penis le priveam cu maxim interes. Uneori îl frecam uşor, alteori, pur şi simplu nu făceam nimic. Eram absorbit de cele două fete ce se sărutau şi se dezbrăcau una pe alta. Nu era greu să-ţi dai seama că nu făceau asta pentru prima dată. Nu ştiu dacă au mai făcut asta în faţa altui tip, dar cu siguranţă aveau multe nopţi fierbinţi împreună.

Se comportau ca şi când nu mai era nimeni prezent, privirea provocatoare pe care mi-au aruncat-o la început, dispăruse complet. Se dăruiau uneia alteia în totalitate. Îmi frecam penisul mai abitir decât înainte, aproape inconştient, gemeam împreună cu ele. Liuba s-a întors cu privirea şi m-a văzut… gâfâind, roşu la faţă… în plin proces.

A tras-o pe Naomi de mână şi s-au urcat amândouă pe pat, deasupra picioarelor mele, fiecare ocupând un loc cât mai aproape de penis. Văzându-le lângă mine, am luat mâna de pe penisul roşu… să le las lor jucăria. De multă vreme îmi doream să primesc un sex oral de la două femei, în acelaşi timp. Acum era momentul să mă bucur.

Parcă nu-mi mai doream să ejaculez repede. Îmi doream ca acest moment să dureze cât mai mult. Erau foarte aproape de penis, dar nu l-au atins. S-au sărutat îndelung, parcă mai aproape de el. Le simţeam sânii atingându-mă pe picioare. În mişcările lor, sfârcurile mă gâdilau uşor.

S-au apropiat şi mai mult de el. L-au atins cu obrajii fără să întrerupă sărutul molipsitor. Au înaintat puţin, câte puţin… penisul s-a interpus între cele două. Buzele lor îl sărutau fiecare pe partea lor… ahh… urcau şi coborau în acelaşi ritm. Când ajungeau la vârf, buzele şi limba executau mişcări nehotărâte… încercau să se sărute, dar în acelaşi timp să-mi atingă şi penisul.

Nu apucase nici una din ele să-l cuprindă cu buzele, să-l ţină strâns şi să facă mişcarea în sus şi în jos. Jocul lor m-a excitat atât de tare încât nu am mai putut rezista. Primul jet a ţâşnit mai tare, apoi restul s-a scurs uşor pe penis. Fetele au văzut şi s-au năpustit pe el imediat. Amândouă căutau să soarbă mai mult, buzele lacome culegeau sămânţa şi o împărţeau uneia alteia sărutându-se pasional …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.