Frumoasă, umedă… plină de apropouri (2)

Denisa mi-a plasat misiunea de a găsi o cameră pentru noi. Să nu fie nici prea scumpă, nici prea ieftină, nici prea departe, nici prea aproape… doar o cameră curată, decentă, unde să nu fim deranjaţi. Două zile mai târziu m-am prezentat cu propunerea în faţa ei. Eram doar noi la bucătărie şi i-am dat vestea ce mare. Iniţial, i s-a părut prea departe locul, dar după ce i-am spus că rezervarea este deja făcută, nu a mai spus nimic. … 

Credeam că nu vine nimeni la bucătărie. Mă apropiasem de ea cu gândul să o sărut, însă, paşii ce se auzeau pe hol au întrerupt momentul. Chiar dacă nici unul dintre noi nu avea vreo obligaţie acasă, am considerat că este prea devreme ca ceilalţi să afle. Până la urmă, dacă nu ştiau, nu exista nici subiect de bârfă şi apoi, noi nu ne hotărâsem că vrem o relaţie serioasă.

A doua zi am plecat cu o oră mai devreme de la birou… probleme personale. Cum aveam camera rezervată toată noaptea, m-am dus înainte, am făcut câteva cumpărături să avem pentru orice eventualitate.

Denisa nu mai avea răbdare, cu zece minute înainte de terminarea programului a plecat şi ea. Nu mai era nimeni la birou ca să o verifice. M-a sunat imediat cum a ieşit că este în drum spre hotel. Abia aşteptam să sosească. Înainte să ajungă am coborât să o întâmpin.

În cameră, şi-a lăsat geanta într-o parte, s-a descălţat de pantofi şi s-a dus la baie să facă un duş. Eu nu mai aveam stare, mă plimbam prin cameră agitat. Până la urmă, m-am dezbrăcat repede de haine şi m-am dus după ea. Până am ajuns la ea penisul mi se sculase, doar la gândul ce urma să se întâmple.

Am intrat în cădiţă, în timp ce ea se uda pe tot corpul. S-a bucurat când m-a văzut. Am prins-o de mijloc şi am lipit-o de mine. Obişnuit cu statura ei pe tocuri, acum mi s-a părut destul de mică. Am apucat să o sărut pe gât, apoi ea a ieşit şi m-a lăsat pe mine să mă răcoresc, făcându-mi cu ochiul… că mă aşteaptă în cameră.

Cât ai zice peşte am făcut un duş şi m-am dus după ea. Când am intrat în cameră am văzut-o dezbrăcată, întinsă pe pat cu picioarele îndoite, depărtate. Nu m-am şters foarte bine aşa că am continuat să mă şterg în timp ce o priveam. Mă privea şi ea în acelaşi timp. Penisul luase avans către poziţia de drepţi.

Mă pregăteam să urc în patul mare, de mijloc. Ea a venit la marginea patului şi mi-a spus să stau acolo. S-a aplecat către penis şi a început să-l lingă la vârf. De data asta nu se mai grăbea, nu mai avea vreun motiv, deşi mi-aş fi dorit să se repeadă brusc în el. Buzele alunecau uşor pe toată lungimea, până a ajuns la testicule. În tot acest timp nu l-a atins cu mâna.

Neaşteptat pentru mine a fost când s-a întins pe spate, cu capul la marginea patului. Cu mâinile m-a tras către ea, ca să mă aşez deasupra. Mi-a prins penisul cu o mână şi l-a dirijat către gura ei. Am stat o vreme aplecat către ea, vârful penisului se afla între buzele ei, lingându-l şi sugându-l zgomotos. Vroiam să o gust şi eu, dar îmi era teamă să mă aşez deasupra.

Până la urmă, m-am aşezat în genunchi pe marginea patului şi m-am pus deasupra ei cu capul între picioare. Păsărica fresh îmi făcea cu ochiul, o văzusem de când am intrat la duş. Eram nerăbdător să o gust, să-i ating labiile fine.

Gura s-a lipit de coapsa dreaptă, a tresărit uşor. Urcând uşor către centru o auzeam cum geme. I-am atins labiile cu buzele, trupul i s-a arcuit sub mine. Am căutat să intru rapid printre ele. Cu cât forţăm să intru mai mult se zbătea tot mai tare. M-a prins cu mâinile de fese şi mă trăgea tot mai mult spre ea. Făcându-i pe plac m-am lăsat tot mai mult, penisul intrând tot mai adânc.

M-am ridicat, am prins-o de braţ şi am ajutat-o să se ridice. Mi s-a părut interesant să rămânem tot la marginea patului. Denisa era aplecată, cu spatele la mine. Eu în picioare lângă pat, am prins-o de mijloc, mi-am făcut loc în vagin. De data asta nu s-a mai împins în mine. A aşteptat cuminte să intru cu picioarele uşor depărtate.

Intrând uşor, am văzut-o cum îşi arcuia spatele, lăsându-se cu capul în jos tot mai mult şi o dată cu el şi trupul. Avea capul aşezat pe pat, trupul lăsat… posteriorul ridicat… ţinând-o ferm de mijloc şi penetrând-o hotărât. O vedeam cum se zbate, capul într-o parte şi pumnii strânşi. Gemetele ei se auzeau din ce în ce mai tare, mă gândeam să nu primim reclamaţii de la camerele alăturate. Nu a mai durat mult iar Denisa a avut un prim orgasm.

Începuse să se liniştească, iar eu eram ca băgat în priză, energic. Eram statut de mult şi acum că ne-am întâlnit aici am zis să profit la maxim. Se prăbuşise pe pat. Am prins-o de picioare şi am împins-o să urce mai mult, apoi le-am răsucit până s-a întors cu faţa în sus. M-am aşezat peste ea, am intrat din prima în vagin.

Îşi ridicase picioarele în aer, cu o mână mă ţinea de gât, gemea şi suspina la urechea mea… ahhh… mă loveam în interiorul ei cu putere, ştiam că-i place aşa de data trecută. Orgasmul ei era aproape, am simţit-o după felul cum avea privirea pierdută… aahhhaa… apoi şi-a înşurubat picioarele în jurul taliei mele …

… citeste partea a treia …

… citeste partea intai … 

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.