Frumoasă, umedă… plină de apropouri (3)

… De data asta a trebuit să luăm o pauză. Mi-a spus că are nevoie ca să-şi revină. De când nu mai făcuse sex şi-a pierdut antrenamentul. Ar fi vrut să aprindă o ţigară, dar i-a trecut repede când i-am arătat senzorul de fum. Stăteam întinşi pe pat, aproape unul de altul şi vorbeam în neştire. Începusem să o plac, dar îmi era teamă să-i spun ce simt, plus că nu eram sigur că ea îşi doreşte o relaţie serioasă. Trebuia să mă conving înainte să spun ceva greşit. … 

Penisul mic, ghemuit, a tresărit o dată când i-am simţit mâna pe mine ce aluneca uşor îndreptându-se uşor spre abdomen. Ştiam unde vrea să ajungă. Mi-a prins penisul moale între degete. Cu mişcări lente încerca să-l decaloteze. Cu cât încerca mai mult cu atât acesta se întărea mai tare. M-a sărutat pe buze, apoi s-a urcat peste mine, aşezându-se peste el.

Sub greutatea ei, atingându-i labiile, penisul prindea viaţă. Mi-a oferit un ultim sărut, în grabă, apoi s-a dat înapoi până a ajuns la el. Desfăcând picioarele i-am făcut loc între ele. Penisul era semi erect, lipit de corp. Fără să-l atingă cu mâna, s-a aplecat asupra lui şi l-a prins cu buzele. Cu ajutorul ei, simţind buzele moi şi calde, limba jucăuşă ce-l atingea la vârf, se făcea tot mai mare şi mai dur.

Încerca pe cât posibil să cuprindă tot mai mult, de fiecare dată un pic mai mult. În gemete de apreciere o priveam şi nu mă puteam satura de imaginea pe care mi-o oferea, iar toată această scenă îmi lăsa senzaţia că penisul ar fi mai mare şi mai gros.

S-a oprit, apoi şi-a reluat locul deasupra mea. Aflată în poziţie verticală, mi-a prins penisul cu o mână şi l-a dirijat către vagin. Mâinile mele desenau pe trupul ei. I-am atins sânii, i-am strâns uşor cu degetele. Adoram să mă uit la sânii ei săltăreţi, dar în acelaşi timp îmi doream să-i sug în timp ce ea mă călăreşte energic.

Am prins-o de braţe şi am tras-o spre mine. După ce mi-am făcut loc printre braţele ei, i-am prins sânii cu ambele mâini, am tras-o spre mine să ajung mai bine la sânii ei. Nehotărât, i-am supt pe fiecare câte un pic, apoi am încercat să cuprind tot mai mult din sânul ei drept. Denisa gemea şi îşi muşca buzele. O mână a pus-o sub cap meu şi mă apasă tot mai tare.

Fiind una din poziţiile mele favorite, excitat la maxim, am simţit că voi urma să ejaculez, dar încă nu-mi doream asta. M-a simţit, că mă stimulează această poziţie şi a vrut să continuăm. Destul de încordat, cu uşoare grimase pe faţă, i-am spus că urmează să finalizez şi că trebuie să schimbăm poziţia.

S-a oprit din mişcări, parcă a analizat pun pic situaţia, apoi s-a ridicat şi s-a aşezat cu păsărica aproape de gura mea. Clitorisul excitat a poposit pe buzele mele. Am căutat să-l cuprind cu buzele şi să-l sug nebuneşte. Ea se împingea în mine tot mai mult. Din obişnuinţă, am vrut să-mi frec penisul, dar Denisa şi-a dat seama şi nu m-a lăsat.

– Dacă eu nu am voie, nici tu nu ai voie!

Descoperisem că ideea de a fi un pic autoritară era interesantă, chiar sexy. Poate că pentru data viitoare pregăteam o noapte specială, în care ea era cea care dădea ordine. Nici nu am terminat bine ideea din mintea mea… s-a gândit să schimbe strategia. S-a întors deasupra mea, după ce s-a făcut comodă, mi-a prins penisul cu gura.

Se împingea tot mai mult. Poziţia o ajuta să-l cuprindă tot mai mult. Mişcând din bazin, labiile parcă dansau în faţa mea, abia reuşeam să le ating. Uneori nu reuşeam să mă concentrez pe ceea ce trebuia să fac eu. Senzaţiile trăite mă făceau să uit de mine.

Îmi încordasem picioarele, pregătit să ejaculez. Mi-a citit bine trăirile, a ştiut ce va urma. S-a oprit brusc, s-a ridicat şi s-a aşezat în penis, cu faţa spre mine. Mi-a băgat un sân un gură, parcă forţându-mă să-l sug. Gemetele ei suave la urechea mea… tremuram, i-am prins fesele şi apăsam să se mişte mai repede.

Cu greu am reuşit să-i spun să se dea la o parte, dar parcă nici nu voia să audă.

– Dă-te!… vine…

În schimb, ea a continuat mişcările până când nu am mai reuşit să ţin… aahh… sămânţa fierbinte scurgându-se în interiorul ei. Realizasem că nu este bine, dar până la urmă m-am lăsat dus de val.

– De ce nu te-ai dat la o parte?… ştii că nu este bine…

– Stai liniştit, m-am ocupat eu de asta.

Eram amândoi epuizaţi, după ce am făcut un duş împreună, ne-am aşezat în pat să povestim, fiecare cu preferinţele lui sexuale şi care sunt fanteziile fiecăruia. Când i-am spus că mi-ar place să jucăm un rol în care ea să fie mai autoritară, a încântat-o ideea… pentru data viitoare.

… citeste partea intai …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.